2 ميهمان، 2 کاربر: Mahdi.Rahmati, maryamlondon1, Google Bot من از رقصیدن فعلا معذورم انشالله تلافی میکنم. : .امروز هم که دیگه داغونم با این تصادف لعنتی
من از رقصیدن فعلا معذورم انشالله تلافی میکنم. : .امروز هم که دیگه داغونم با این تصادف لعنتی
این گوگل بوت هم عجب سیریشیه ها همه جا هست حالا اون برادر مهدی رحمتی مگه الان نباید سر تمرین تیم ملی باشه؟ تصادف هم خدا رو شکر که بخیر گذشته فدای یه تار موهات مامان مریم ایشالا همیشه خودتو داداشی هام سالم باشید صرر مالی قابل جبرانه خدا رو شکر که کسی چیزیش نشد
این گوگل بوت هم عجب سیریشیه ها همه جا هست حالا اون برادر مهدی رحمتی مگه الان نباید سر تمرین تیم ملی باشه؟
چند روز پیش صدای هوار ارش سایت لرزوند که ای بابا امروز گوگل بوت به حریم تا پیکش تجاوز کرده دیشب هم دیدم مهمان شما بود تعجب کردم
نقل قول: hadi04
تصادف هم خدا رو شکر که بخیر گذشته فدای یه تار موهات مامان مریم ایشالا همیشه خودتو داداشی هام سالم باشید صرر مالی قابل جبرانه خدا رو شکر که کسی چیزیش نشد
هادی جون واقعا هزار مرتبه خدارا شکر ..تازه اگر ماشین پشت سرم بود پرس میشدیم چون همه با سرعت 70 ومن هم باسرعت زیاد زدم به ماشین اون الاغ احسان هم کمر بند ایمنیش نمیبنده دیروز خدا به ما لطف داشت .. نه بابا خرج نداره خودش مقصر بوده بیمه ماشینم برد یا تعمیرش میکنه یا از رده خارج میکنه وپولش میده انجا قانون اینجوریه . بیمه طرف مقصر داغون میکنه
gilas
خوب تو که خبر نمیدی من برم کش بیام ییهو تاپیک میزاری ما هم میپریم تو کمرمون میگیره
ماهی
ژنرال
دلشاد
gilas
اااااااااا عمو مجهز میای سایتا
میگم ماساژورش رو سراغ نداری
فقط چشم پاک باشه
نمایش یا پنهان متن
یه دور با کف صابون چشمش رو شسته باشه حلهفهمیدی
mz56mz
كيى پاکتر از عموووووووو
gilas
نمایش یا پنهان متن
mati
262:
Kishe Mehr
کاکو حالت خوبه؟
maryamlondon1
من از رقصیدن فعلا معذورم انشالله تلافی میکنم.
hadi04
این گوگل بوت هم عجب سیریشیه ها همه جا هست
حالا اون برادر مهدی رحمتی مگه الان نباید سر تمرین تیم ملی باشه؟
تصادف هم خدا رو شکر که بخیر گذشته فدای یه تار موهات مامان مریم ایشالا همیشه خودتو داداشی هام سالم باشید صرر مالی قابل جبرانه خدا رو شکر که کسی چیزیش نشد
maryamlondon1
حالا اون برادر مهدی رحمتی مگه الان نباید سر تمرین تیم ملی باشه؟
هادی جون واقعا هزار مرتبه خدارا شکر ..تازه اگر ماشین پشت سرم بود پرس میشدیم چون همه با سرعت 70 ومن هم باسرعت زیاد زدم به ماشین اون الاغ
چکاوک
hadi04
اشکالی نداره آبجی ویروسیه
زیاد نمیخواد خودتو اذیت کنی اینجا غریبه نداریم راحت باش
هاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→