₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ... خعلی باحالههههههههه ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ... خعلی باحالههههههههه ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

... خعلی باحالههههههههه ...

675 بازدید، 24 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

پدر در حال رد شدن از کنار اتاق خواب پسرش بود، با تعجب دید که تخت خواب کاملاً مرتب و همه چیز جمع و جور شده. یک پاکت هم به روی بالش گذاشته شده و روش نوشته بود «پدر». با بدترین پیش داوری های ذهنی پاکت رو باز کرد و با دستان لرزان نامه رو خوند :

پدر عزیزم،
    با اندوه و افسوس فراوان برایت می نویسم. من مجبور بودم با دوست دختر جدیدم فرار کنم، چون می خواستم جلوی یک رویارویی با مادر و تو رو بگیرم. من احساسات واقعی رو با ملیسا پیدا کردم، او واقعاً معرکه است، اما می دونستم که تو اون رو نخواهی پذیرفت، به خاطر تیزبینی هاش، خالکوبی هاش ، لباسهای تنگ موتور سواریش و به خاطر اینکه سنش از من خیلی بیشتره. اما فقط احساسات نیست، پدر. اون حامله است.ملیسا به من گفت ما می تونیم شاد و خوشبخت بشیم. اون یک تریلی توی جنگل داره و کُلی هیزم برای تمام زمستون. ما یک رؤیای مشترک داریم برای داشتن تعداد زیادی بچه. ملیسا چشمان من رو به روی حقیقت باز کرد که ماریجوانا واقعاً به کسی صدمه نمی زنه. ما اون رو برای خودمون می کاریم، و برای تجارت با کمک آدمای دیگه ای که توی مزرعه هستن، برای تمام کوکائینها و اکستازیهایی که می خوایم. در ضمن، دعا می کنیم که علم بتونه درمانی برای ایدز پیدا کنه، و ملیسا بهتر بشه. اون لیاقتش رو داره. نگران نباش پدر، من ۲۳ سالمه، و می دونم چطور از خودم مراقبت کنم. یک روز، مطمئنم که برای دیدارتون بر می گردیم، اونوقت تو می تونی نوه های زیادت رو ببینی.
    با عشق،
    پسرت،
    دانیال

پاورقی : پدر، هیچ کدوم از جریانات بالا واقعی نیست، من بالا هستم تو خونه مهدی. فقط می خواستم بهت یادآوری کنم که در دنیا چیزهای بدتری هم هست نسبت به اعلام نتایج دانشگاه که روی میزمه. دوسِت دارم! هروقت برای اومدن به خونه امن بود، بهم زنگ بزن

اضافه نوشت :نمی دونم تو موزه هست یا نه اگر دیدینش آبرو داری کنید ... تا بازم براتون عکس خاک بر سری بذارم :4:

• بهونه

ای تو روحش باباشو سکته داد :23:
    بیخود کرده کنکور قبول نشده :23:

• mz56mz

:83:
    فكر نكنم تو موزه باشه :1:
    نقل قول: Mahboob
    حاک بر سری بذارم

عمو ؟ حاك بر سرى كدومشه؟!!!! :37:

• mati

247 بیچاره ببین چقدر تحت فشار بوده طفلک

• Mahboob

نقل قول: بهونه
    ای تو روحش باباشو سکته داد
    بیخود کرده کنکور قبول نشده

همینو بگو :4: ولی دمش گرم

نقل قول: mz56mz
    عمو ؟ حاك بر سرى كدومشه؟!!!!

اشتباه تایپی عمو ... این زندگی حواس واسه آدم نمیذاره که :9:

نقل قول: mati
    بیچاره ببین چقدر تحت فشار بوده طفلک

که مجبور شده اینجوری اعلام کنه :23:

• بهونه

همینو بگو ولی دمش گرم

من هی میخوندم میومدم پایین پیش خودم میگفتم پسر عجب خریه :23: حالا باباش بگو چی میگفته :23: واقعا فکر کن خیلی باحال میشه :23:

• بچه مثبت

ممنون
    بسیار تکراری نبود :4: :42:
    خاک بر سری بذار :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Mahboob

نقل قول: بچه مثبت
    ممنون
    بسیار تکراری نبود
    خاک بر سری بذار

مگه نخوندی چی نوشتم ها ؟:43:
    خیلی آبرو داری کردی عکس خاک بر سری میخوای ؟ :43:

دلشاد,

نیشتو ببند یعنی تو هم داری آبرو داری می کنی :43:

• gilas

نمی دونم تو موزه هست یا نه

فوسیلم پوکیده :4:

خعلی

منظورت خیلی هستش دیگه :50:

• carlos

خاک بر سری بیذار :93: خعلی خوشمان آمده :85:

:4::9:

• The one

خعلی باحالههههههههه

خب من که میدونم علی باحاله فقط اون خ اولش چیکار میکته؟ :4:

• هاچو هاچو

تاپیک فاک بر سری بذار :93:

• Mahboob

دوستان عزیز تلفظ "ع" در خعلی یعنی این که "ع" رو با شدت بخونید بعد میشه خعلی ... افتاد :4:

• maryamlondon1

اضافه نوشت :نمی دونم تو موزه هست یا نه اگر دیدینش آبرو داری کنید ... تا بازم براتون عکس خاک بر سری بذارم

چشم من ابرو داری میکنم اصلا برا هزارمین بار تکراری نبود :42: .وتو موزه های سه بوف بوفی منفجر شده وزیر خاک نماند :42: همش الکی حرفشون گوش نده تازه وبرای اولین بار داریم میخوانیم :42: وای خدای دماغم داره از اوف سایت میزنه بیرون:4:

• The one

دوستان عزیز تلفظ "ع" در خعلی یعنی این که "ع" رو با شدت بخونید بعد میشه خعلی ... افتاد

نه نیفتاد هنوز وسطش ع داره :4:

• Kishe Mehr

اومدم فقط آبرو داری بکنم و برم 351 مرد که آبروی همشهریشو نگه نداره که مرد نیست :4: والله با این نوناشون :74:

• malakeh

مرسي..خعععلي با حال بود. :11:

• Holtek

با اینکه قبلا خونده بودم ولی باز جالب بود :1:

• ژنرال

یعنی بهش خعلی فشار اومده بوده؟ :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: