₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » حضور آنجلينا جولي در ايران!!!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » حضور آنجلينا جولي در ايران!!!
1 2

بدون عکس

حضور آنجلينا جولي در ايران!!!

1443 بازدید، 33 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

علي سرتيپي خبر داد:
    حضور آنجلينا جولي در ايران منتفي شد
    تصویر در دسترس نیست
    در هفته هاي گذشته اخباري پيرامون حضور آنجلينا جولي در ايران و بازي وي در يک فيلم ايراني مطرح شد اما تازه ترين خبر در اين باره از عدم حضور اين بازيگر هاليود در ايران حکايت دارد. علي سرتيپي(مديرعامل فيلم ايران و تهيه کننده) به ايلنا درباره آخرين وضعيت حضور آنجليا جولي در ايران گفت: باتوجه به تمايلات ايشان و علاقه وي به فرهنگ ايران و اسلام و همچنين تمايل يک شرکت تجاري جهت تقبل کليه هزينه هاي حضور آنجلينا جولي درايران، مذاکرات جهت حضور وي در فيلم رسوايي آغاز شد و توافقات اوليه با مدير برنامه هاي آنجلينا جولي نيز انجام شد. اما بعداز بررسي تمامي شرايط و جوانب موجود، بنده به عنوان مديرعامل فيلم ايران و نيز دست اندرکاران فيلم به اين نتيجه رسيديم که درحال حاضر امکان همکاري با آنجلينا جولي وجود ندارد لذا درخواست اسپانسر پذيرفته نشد و مذاکرات متوقف شد. در بين اخبار سينمايي از فيلم رسوايي به نام تازه ترين فيلم ده نمکي نام برده شده است.
    تصویر در دسترس نیست
    ده نمکي پيشنهاد بازي آنجلينا جولي
    در فيلمش را نپذيرفت :4:
    تصویر در دسترس نیست
    «مسعود ده نمکي» پيشنهاد «علي سرتيپي» براي بازي «آنجلينا جولي» در فيلم جديدش را نپذيرفت. در پي درج اخباري در رسانه ها مبني بر مذاکرات «علي سرتيپي» با مدير برنامه هاي «آنجلينا جولي» براي حضور در ايران و بازي در يکي از فيلم هاي سينمايي، خبرنگار سينمايي فارس مطلع شد از چندي پيش اسپانسرهايي براي تامين هزينه هاي اين حضور اعلام تمايل کرده بودند. اين در حالي است که سرتيپي خبر اين مذاکرات را بدون نام بردن از فيلمي عنوان کرده بود. بر اساس اين گزارش، «علي سرتيپي» -تهيه کننده سينما - پيشنهاد اين حضور را براي فيلم سينمايي «رسوايي» - که به تازگي به تهيه کنندگي و کارگرداني مسعود ده نمکي پروانه ساخت دريافت کرده با عوامل فيلم در ميان گذاشت که ده نمکي با اين حضور موافقت نکرد. اما در اين ميان، نکته جالب توجه ذوق زدگي برخي سينماگران و اصحاب رسانه بود که با استقبال از اين خبر، حضور «آنجلينا جولي» در ايران را افتخار دانسته و برخي هم حضور اين بازيگر در برخي فيلم ها را قطعي اعلام کردند. اما طي تماس خبرنگار سينمايي فارس با «مسعود ده نمکي»، وي ضمن تاييد خبر ارائه شدن اين پيشنهاد، گفت: در همان ابتداي امر به آقاي سرتيپي عدم تمايل خودم را اعلام کردم تا به اسپانسرها منتقل کند.
    تصویر در دسترس نیست

• hadi04

نقل قول: aac198000
    حضور آنجلينا جولي در ايران منتفی شد

حیف شد قرار بود بریم خواجو رفته بودم رستوران رزرو کرده بودما :4:
    اصلا به درک که نیومد همه جا رفت صفاشو کرد حالا ته موندشو میخواد بیاره ایران 804
    اصلا مگه کیه که همه سایتها تیترشون شده ایشون؟ میخوام بدونم اگه من بخوام برم آمریکا هم اونا تیتر سایتهاشون رو مینویسن آرسام میخواد بیاد آمریکا؟ 245

• aac198000

نقل قول: hadi04
    میخوام بدونم اگه من بخوام برم آمریکا هم اونا تیتر سایتهاشون رو مینویسن آرسام میخواد بیاد آمریکا؟

اگر شما هم عین آنجلینا عمل نمایید ، مینویسند :100:

• hadi04

اگر شما هم عین آنجلینا عمل نمایید ، مینویسند

ببخشید کجامو باید عمل نمایم؟ :4: گونه س...نه با....س...ن ... و یا ابرو و یا ....؟ :4:

• هاچو هاچو

میخواست یاد ایران منو ببینه 804 گفتم نیا که محلت نمیدم 804
    «مسعود ده نمکي»، وي ضمن تاييد خبر ارائه شدن اين پيشنهاد، گفت: در همان ابتداي امر به آقاي سرتيپي عدم تمايل خودم را اعلام کردم تا به اسپانسرها منتقل کند.

:83: نه جان من بیا و موافقت کن 950 به آنجلینا رحم کن :20:
    نمایش یا پنهان متنحیف شد نیومد 387 میخواستم از نزدیک لپاشو بکشم 806

• The one

خوب ميذاشتن بياد حداقل خودكشيها رو گردن اون مينداختن :4:

• Life Dream

نقل قول: هاچو هاچو
    حیف شد نیومد میخواستم از نزدیک لپاشو بکشم

فكرشو بكن!! :23: :23:
    حالا به همينم رضايت داداي باز خوبه :86:

• star night

247 247 247 247

جک سال بودا

پ ن پ 245

• aac198000

aac198000,
    یک سوال فکر میکنید اگر ایران بیاد چند نفر میرن استقبالش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• ژنرال

دوس داشتم با چادر ببینمش :65: :9: :4:

• gilas

ههههههههه دیده بیاد تا من هستم کسی تحویلش نمیگیره خودشو ضایع نکرده :5:

• aac198000

نقل قول: میرزا
    دوس داشتم با چادر ببینمش

از نمای 62 درجه :4:

• چکاوک

نقل قول: هاچو هاچو
    حیف شد نیومد 387 میخواستم از نزدیک لپاشو بکشم

:83:

• دلشاد

یک سوال فکر میکنید اگر ایران بیاد چند نفر میرن استقبالش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینو میدونم اولین کسی که میره از بزرگان و مسئولین مملکتمونن :4:

• ماهی

از همه ی این حرفا بگذره، چشاش خیلی خوشگله :65:

• Holtek

حضور آنجلينا جولي در ايران منتفي شد

:62:
    نقل قول: ماهی
    از همه ی این حرفا بگذره

کی بگذره ؟ :7:
    نقل قول: ماهی
    چشاش خیلی خوشگله :65:

از خوشگلی چشای خودتونه :1:

• carlos

مگه تو ايران هم از اون فيلما درست ميكنن ؟:9:

• ژنرال

نقل قول: Dr.GSM
    از خوشگلی چشای خودتونه :1:

کلاً ارادت داریم :4:

• The one

نقل قول: میرزا
    کلاً ارادت داریم

با کی هستی؟ :4:

نمایش یا پنهان متناین تاپیکم خونوادگی شد :28: :74: با این محسنما کسی به خودش نگیره :23:

• mz56mz

ميخواسته از من تقليد كنه :4: ديد من رفتم ايران اين هم بدو بدو كه ميخوام برم ايران حسود حسود حسود ولى دم ده نمكى گرم ضايعش كرد :15:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: