دستت مرسی مازی جان تست هوش جالبی بود هر چند فکر میکنم که این تست هوش مربوط به سنجش میزان قدرت تجسم فضایی در اشخاص هست ولی تست مال من نورمال شد نمایش یا پنهان متنالبته برای سنجش میزان هوش تنها همین یکی کافی نیست بلکه سلسله عوامل زیادی هستند که میزان هوش رو مشخص میکنه
دستت مرسی مازی جان تست هوش جالبی بود هر چند فکر میکنم که این تست هوش مربوط به سنجش میزان قدرت تجسم فضایی در اشخاص هست ولی تست مال من نورمال شد نمایش یا پنهان متن البته برای سنجش میزان هوش تنها همین یکی کافی نیست بلکه سلسله عوامل زیادی هستند که میزان هوش رو مشخص میکنه
يه بار يادمه توو پنجم ابتدايي يه جزوه بهمون دادن كه دقيقاً همين شكلا تووشون بود! بهمون گفتن اين تست آي كيو هست و بايد از قدرت تشخيصتون كمك بگيريد! اون موقع نميدونستيم آي كيو چيه!! فكر ميكرديم جزئي از امتحانمون هست و با دلهره شروع به جواب دادن كرديم، تازه تقلبي هم ميكرديم!
اره نه برا خودم فروشگاه چیزی ندیدم یعنی پریروز دیدم خودمو لوس کردم رفت برام خرید اینقده خوبه زود گول میخورن مردا
منصفانه بگيم گول نميخورن! بلكه به خاطر قبل رئوفشونه، وگرنه اگه يكي بدجنس پيدا بشه عمراً اگه جواب همسرشم بده!! ولي خوب بعضي از آقايون مهربون گل منگل دوس داشتني و ناز هستن ديگه! بايد قدرشونو دونست و اونا رو روي تخم چشمان گذاشت
Life Dream
نخبه
Life Dream
منفجر شدي؟!
نخبه
مگه باید منفجر بشیم
بايد اين ايكون رو ميگذاشتي!
نه امروز از این ایکون خوشم اومده تازه الان داشتم عین این ایکون تمرین چشمک زدن میکردم
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
البته برای سنجش میزان هوش تنها همین یکی کافی نیست بلکه سلسله عوامل زیادی هستند که میزان هوش رو مشخص میکنهنخبه
پرسپولیس
Life Dream
اي تنبل، خوب فكر كن اين شكلا تنقلات و خوراكي بودن!!
آره؟!
نمایش یا پنهان متن
البته برای سنجش میزان هوش تنها همین یکی کافی نیست بلکه سلسله عوامل زیادی هستند که میزان هوش رو مشخص میکنه
يه بار يادمه توو پنجم ابتدايي يه جزوه بهمون دادن كه دقيقاً همين شكلا تووشون بود! بهمون گفتن اين تست آي كيو هست و بايد از قدرت تشخيصتون كمك بگيريد! اون موقع نميدونستيم آي كيو چيه!! فكر ميكرديم جزئي از امتحانمون هست و با دلهره شروع به جواب دادن كرديم، تازه تقلبي هم ميكرديم!
حالا باز خوبه سايت سالم مونده، تاپيكو ولش
خواهش ميكنم دانيال جان، از اين ورا
پرسپولیس
راه گم کردم مازیار جان
Life Dream
تا باشه از اين راه گم كردنا! مرديم از بس دوستان قديميمونو نديديم، يادش به خير اون سه سال قبلا!
نخبه
چند تاشو که حل کردم وسطا خستم شد حوصلم سر رفت یه چند تایشو شانسی زدم
اره
Life Dream
منصفانه بگيم گول نميخورن! بلكه به خاطر قبل رئوفشونه، وگرنه اگه يكي بدجنس پيدا بشه عمراً اگه جواب همسرشم بده!! ولي خوب بعضي از آقايون مهربون
نخبه
خب بدجنساش که جزو ادم حساب نمیشن
من که چشام تخم نداره
Life Dream
خيلي پررويي، بزار آقا آرش رو ببينم، اين پست رو براش ذخيره كردم تا وقتش
نخبه
خودتم داری میگی من پرو ام.. ارش هم میدونه من پرو ام.. با این چیزا روم کم نمیشه
gilas
دلشاد
ژنرال
منتظرم تایمر صفر بشه
چکاوک
Life Dream
حال شما الان مساعده؟!
آره خوب كسي كه منكر هوش گيلاسي نيست! اي كاش از اون هوشت به جاي حفظ كردن آدرس تاپيكهاي تكراري و بسنتشون يكم براي
خوشحالم كه جالب بود!
منتظرم تایمر صفر بشه
ااااااااااااااااااا شما هم!! فكر ميكردم فقط مال من اينطوري شده! پس بگو يه باهوش ديگه هم پيدا شد!!
آي كيو بالا اها رو منفجر ميكنه، بهتره فاصله ايمني رو رعايت كنيد!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→