₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » @@ چهار داستان کوتاه(جک) @@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » @@ چهار داستان کوتاه(جک) @@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

@@ چهار داستان کوتاه(جک) @@

740 بازدید، 21 پست، نویسنده: arash59

• arash59

کلاس اولی

یه پسربچه کلاس اولی به معلمش میگه : :29:
    خانوم معلم من باید برم کلاس سوم
    معلمش با تعجب میپرسه برای چی ؟
    اونم میگه :
    آخه خواهر من کلاس سومه اما من از اون بیشتر میدونم و باهوش ترم :25:
    توی زنگ تفریح معلمه به مدیر مدرسه موضوع رو میگه اونم خوشش میاد میگه بچه رو بیار تو دفتر من چند تا تست ازش بگیریم ببینیم چی میگه
    معلمه زنگ بعد پسره رو میبره تو دفتر بعد خانوم مدیره شروع میکنه به سوال کردن
    خوب پسرم بگو ببینم سه سه تا چند تا میشه اونم میگه نه تا
    دوباره میپرسه نه هشت تا چند تا میشه اونم میگه هفتادو دو تا
    همینجوری سوال میکنه و پسره همه رو جواب میده دیگه کف میکنه به معلمش میگه به نظر من این میتونه بره کلاس سوم.

خانوم معلم هم میگه بزار حالا چند تا من سوال کنم
    میگه پسرم اون چیه که گاو چهار تا داره اما من دو تا دارم؟
    مدیره ابروهاشو بالا میندازه که پسره جواب میده :
    .
    پا

دوباره خانوم معلمه میپرسه:
    پسرم اون چیه که تو توی شلوارت داری اما من تو شلوارم ندارم
    مدیره دهنش از تعجب باز میشه که پسره جواب میده :
    .
    جیب

دوباره خانوم معلمه سوال میکنه:
    اون چه کاریه که مردها ایستاده انجام میدن اما زن ها نشسته و سگ ها روی سه پا
    تا مدیره بیاد حرف بیاره وسط پسره جواب میده :
    .
    دست دادن

باز معلمه سوال میکنه :
    بگو ببینم اون چیه که وفتی میره تو سفت و قرمزه اما وفتی میاد بیرون شل و چسبناک
    مدیره با دهان باز از جاش بلند میشه که بگه این چه سوالیه که پسره میگه:
    .
    آدامس بادکنکی

دیگه مدیره طاقت نمیاره میگه بسه دیگه این بچه رو بفرستید بره دانشگاه
    من که خودم همه سوالهای شمارو غلط جواب دادم

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    تعارف

روزی روزگاری، پیرزن فقیری توی زباله‌ها دنبال چیزی برای خوردن می‌گشت که چشمش به چراغی قدیمی افتاد آن را برداشت و رویش دست کشید.

می‌خواست ببیند اگر ارزش داشته باشد آن را ببرد و بفروشد. در همین موقع، دود سفیدی از چراغ بیرون آمد. پیرزن چراغ را پرت کرد، با ترس و تعجب، عقب عقب رفت و دید که چند قدم آن طرف‌تر، غول بزرگی ظاهر شد. غول فوری تعظیم کرد وگفت: نترس پیرزن! من غول مهربان چراغ جادو هستم. مگر قصه‌های جوراجوری که برایم ساخته‌اند، را نشنیده‌ای؟ حالا آرزو کن تا آنرا در چشم به هم زدنی برایت برآورده کنم، اما یادت باشد که فقط یک آرزو!
    تصویر در دسترس نیست

پیرزن که به دلیل این خوش اقبالی توی پوستش نمی‌گنجید، از جا پرید و با خوشحالی گفت: الهی فدات شم مادر! اما هنوز جمله بعدی را نگفته بود که فدای غول شد و نتوانست آرزویش را به زبان بیاورد. و مرگ او درس عبرتی شد برای آنها که زیادی تعارف می‌کنند.
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    وقتی جوابها قاطی میشه !!

- سلام خانوم
    - سلام
    -من از آزمایشگاه تماس می گیرم
    - بفرمایید ، امرتون؟
    -میخواستم بگم متاسفانه آزمایشهای همسرتون با یکی دیگه قاطی شده و ما الان دو تا جواب آزمایش متفاوت داریم
    -اوا ! یعنی چی خانوم؟ این چه وضعشه؟
    - متاسفم! ولی کاریه که شده
    -حالا جواب آزمایشها چی هست؟
    -یکیشون آلزایمر داره و یکی دیگشون ایدز
    - وای خاک عالم ! حالا من باید چیکار کنم؟
    - نگران نباشین ، من واسه همین تماس گرفتم ، میخواستم بگم همسرتون رو از خونه بندازین بیرون ، اگه تونست برگرده باهاش
    رابطه نداشته باشین! :53:
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

تفاوت خوابیدن زن و مرد و یك نتیجه گیری واقعی

مامان و بابا داشتند تلویزیون تماشا می کردند که مامان گفت:"من خسته ام و دیگه دیروقته ، میرم که بخوابم " مامان بلند شد ، به آشپزخانه رفت و مشغول تهیه ساندویچ های ناهار فردا شد ، سپس ظرف ها را شست ، برای شام فردا از فریزر گوشت بیرون آورد ، قفسه ها رامرتب کرد ، شکرپاش را پرکرد ، ظرف ها را خشک کرد و در کابینت قرار داد و کتری را برای صبحانه فردا از آب پرکرد . پیراهنی را اتو کرد و دکمه لباسی را دوخت . اسباب بازی های روی زمین را جمع کرد و دفترچه تلفن را سرجایش در کشوی میز برگرداند. گلدان ها را آب داد ، سطل آشغال اتاق را خالی کرد و حوله خیسی را روی بند انداخت . بعد ایستاد و خمیازه ای کشید . کش و قوسی به بدنش داد و به طرف اتاق خواب به حرکت درآمد ، کنار میز ایستاد و یادداشتی برای معلم نوشت ، مقداری پول را برای سفر شمرد و کنارگذاشت و کتابی را که زیر صندلی افتاده بود برداشت . بعد کارت تبریکی را برای تولد یکی از دوستان امضا کرد و در پاکتی گذاشت ، آدرس را روی آن نوشت و تمبرچسباند ؛ مایحتاج را نیز روی کاغذ نوشت و هردو را درنزدیکی کیف خودقرارداد.
    سپس دندان هایش رامسواک زد.
    باباگفت: "فکرکردم ، گفتی داری می ری بخوابی" و مامان گفت:" درست شنیدی دارم میرم."
    سپس چراغ حیاط راروشن کرد و درها را بست.
    پس ازآن به تک تک بچه ها سرزد ، چراغ ها راخاموش کرد ، لباس های به هم ریخته را به چوب رختی آویخت ، جوراب های کثیف را درسبد انداخت ، با یکی از بچه ها که هنوز بیداربود و تکالیفش را انجام می داد گپی زد ، ساعت را برای صبح کوک کرد ، لباس های شسته شده در ماشین لباسشویی را پهن کرد ، جاکفشی را مرتب کرد و شش چیز دیگر را به فهرست کارهای مهمی که باید فردا انجام دهد ، اضافه کرد . سپس به دعا و نیایش نشست.
    درهمان موقع بابا تلویزیون راخاموش کرد و بدون اینکه شخص خاصی مورد نظرش باشد گفت: " من میرم بخوابم" و بدون توجه به هیچ چیز دیگری ، دقیقاً همین کار را انجام داد!

نتیجه گیری:
    ۱- مردها همیشه كارهایشان را درست و به موقع انجام می دهند و وقتی تلویزیون نگاه می كنند قبلا كارهای دیگرشان را انجام داده اند. ولی زنها بسیار بی برنامه و نامرتب هستند. در صورتیكه كلی كار نكرده دارند نشسته اند و تلویزیون نگاه می كنند.
    ۲- مردها بسیار راستگو هستند. ولی زنها د...و هستند و بجای اینكه بگویند من می روم كارهای نكرده ام را انجام بدهم الكی می گویند من میروم بخوابم. :4:

• arash52

مرسی
    بسیار عبرت آموز بود
    مخصوصا آخری :4:

• gilas

داری بوف ریزک واجب میشیا :4:

• دلشاد

مرسی آرش59 عالی و باحال بود

• hadi04

نقل قول: arash59
    دیگه مدیره طاقت نمیاره میگه بسه دیگه این بچه رو بفرستید بره دانشگاهمن که خودم همه سوالهای شمارو غلط جواب دادم

ایول بابا مهندس آب و هوای عسلویه رو تو هم تاثیر گذاشته ها :23:
    و مرگ او درس عبرتی شد برای آنها که زیادی تعارف می‌کنند.

قابل توجه همشهری های محترم که اهل تعارف زیادی هستند :4:
    - نگران نباشین ، من واسه همین تماس گرفتم ، میخواستم بگم همسرتون رو از خونه بندازین بیرون ، اگه تونست برگرده باهاش رابطه نداشته باشین!

:23: اگه بر نگشت هم خوش به حالتون :4:
    نتیجه گیری:۱- مردها همیشه كارهایشان را درست و به موقع انجام می دهند و وقتی تلویزیون نگاه می كنند قبلا كارهای دیگرشان را انجام داده اند. ولی زنها بسیار بی برنامه و نامرتب هستند. در صورتیكه كلی كار نكرده دارند نشسته اند و تلویزیون نگاه می كنند.۲- مردها بسیار راستگو هستند. ولی زنها د...و هستند و بجای اینكه بگویند من می روم كارهای نكرده ام را انجام بدهم الكی می گویند من میروم بخوابم.

خدا رو شکر که از دید طنز بود وگرنه نبود خانوم خونه باعث مرگ زودرس مرد میشه اینو با تموم وجود قبول دارم

• arash59

hadi04,
    ایول بابا مهندس آب و هوای عسلویه رو تو هم تاثیر گذاشته ها :23:

hاگه کنار من بودی و این حرفو میزدی .... !!! :94:

• الهام

بنده خدا مادرا
    همش به فكر زندگي اند. اون اقا كه تلوزيونو خاموش كرد و يه راست رفت بخوابه.الهي خواب به خواب شه.بلند نشه

• hadi04

اگه کنار من بودی و این حرفو میزدی .... !!!

زیاد دور نیستم همین بغلم زیاد دور ورداری اکسیژنتون قطع میشه ها نکنه دلت هوای تیریپ کرده جیگر؟ :86:

• الهام

خانوما خيلي با برنامه اند خيلي دلتون بخواد. :5:

• ژنرال

:83:
    مرسی کاکو :46:

نقل قول: hadi04
    خدا رو شکر که از دید طنز بود وگرنه نبود خانوم خونه باعث مرگ زودرس مرد میشه اینو با تموم وجود قبول دارم

اینو منم قبول دارم خدائیش.

• arash59

hadi04,
    بیخیال بابا حالا ما یه چیزی گفتیم شما چرا به دل میگیری
    باهم صحبت میکنیم حل میشه :4:

• hadi04

بیخیال بابا حالا ما یه چیزی گفتیم شما چرا به دل میگیری باهم صحبت میکنیم حل میشه

عامو ولش کن قناری کی به دل گرفته حالو حرف نزنیمم حل میشه واللو :10:
    حالو اوضاعتون چطوره ؟کم و کسری داشتین بوگو بفرستیم خدمتتونا دو تا کریدور فاصله ای حرفا ره نداره :4:

• arash59

نقل قول: hadi04
    عامو ولش کن قناری کی به دل گرفته حالو حرف نزنیمم حل میشه واللو :10:
    حالو اوضاعتون چطوره ؟کم و کسری داشتین بوگو بفرستیم خدمتتونا دو تا کریدور فاصله ای حرفا ره نداره :4:

:3:

• arash59

ایول ایول داش هادی رو ایول :74:

• بچه مثبت

ممنون :4:
    مستفیض شدیم :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• mz56mz

واللو من تازه بخشيده شدم نظر خاصى ندارم كاكو :1:
    به قول محبوبه قهراسيتى خععععععععععععععععلى با حال بود :4:

• hadi04

ایول ایول داش هادی رو ایول

شاعر میگه:
    عامو تو محشری تو لیگ برتری :4:

• نخبه

نگران نباشین ، من واسه همین تماس گرفتم ، میخواستم بگم همسرتون رو از خونه بندازین بیرون ، اگه تونست برگرده باهاش
    رابطه نداشته باشین!

:23: باحال بود عمو ارش 59

• sib

خیلی خوب بود :23:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: