گرفتی چی میگم... دوستش بید گلووو خیلی هم بامزه بود اصنشم 804
اره گلو گرفتم که مال دوستش بوده ولی خدا رو شکر که غرق نشده اخه یکی میره تو استخر شنا کنه یهو غرق میشه گروه تجسس میره ببینه علت ماجرا چیه میفهمن که اون ش و ر ت ی که پاش بوده سوراخ بوده
نکته شماره یک واقعا جدیه! خیلی ها اشتباه می کنند و اول آدرس ایمیلشون www میذارند. همین الان تعداد نفراتی که ایمیل خودشون رو وارد کردند تا مطالب صفحه اصلی سایت براشون ارسال بشه حدود 3500 نفره ولی تنها ایمیل 1849 نفر تایید شده. بخش عظیمی از ایمیلهای تایید نشده به خاطر وجود www در اول اونهاست و درصدی هم ایمیلی رو که برای تایید اشتراک براشون فرستاده میشه رو اصلا باز نکردند یا روی لینک داخل اون کلیک نکردند. اینو ببینید لطفاً
The one, مدیر کل علیرضا خان اومدن اینجا این حرفا رو بذار واسه بعد
نقل قول: علیرضا
همین الان تعداد نفراتی که ایمیل خودشون رو وارد کردند تا مطالب صفحه اصلی سایت براشون ارسال بشه حدود 3500 نفره ولی تنها ایمیل 1849 نفر تایید شده. بخش عظیمی از ایمیلهای تایید نشده به خاطر وجود www در اول اونهاست و درصدی هم ایمیلی رو که برای تایید اشتراک براشون فرستاده میشه رو اصلا باز نکردند یا روی لینک داخل اون کلیک نکردند.
علیرضا جان جسارت بنده رو می بخشید ولی به یک حرکت کوچیک توی word میشه همه ی اون www رو برداشت البته اگه مشکل از جای دیگه ای نباشه
علیرضا جان جسارت بنده رو می بخشید ولی به یک حرکت کوچیک توی word میشه همه ی اون www رو برداشت البته اگه مشکل از جای دیگه ای نباشه 311
سعید جان شما درست میفرمایید ولی اینو من از خروجی فایل لیست کاربرانمون در اکانت Feedburner کپی گرفتم. Feedburner یکی از خدمات گوگل هست که با ایجاد یک اکانت مجانی و وارد کردن RSS سایت امکان ارسال مطالب جدید اون سایت رو برای کاربرانی که ایمیلشون رو وارد کردند رو میده. من نمی تونم ایمیلها رو ویرایش کنم. خود کاربران مسوول وارد کردن درست و تایید آدرس ایمیلشون هستند تو اون سایت. من فقط می تونم هر کدوم رو که بخوام حذف کنم از لیست. که نتیجه هیچ فرقی نمیکنه. فقط با حذف نکردن اون ایمیلهای اشتباه لااقل از وارد کردن مجدد اونها توسط کاربران جلوگیری می کنم. (به دلیل تکراری بودن). این شاید باعث بشه تعدادی به این فکر بیفتند که نکنه اشتباهی نوشتم ایمیلمو و آدرس درست رو این دفعه بنویسند.
سعید جان شما درست میفرمایید ولی اینو من از خروجی فایل لیست کاربرانمون در اکانت Feedburner کپی گرفتم. Feedburner یکی از خدمات گوگل هست که با ایجاد یک اکانت مجانی و وارد کردن RSS سایت امکان ارسال مطالب جدید اون سایت رو برای کاربرانی که ایمیلشون رو وارد کردند رو میده. من نمی تونم ایمیلها رو ویرایش کنم. خود کاربران مسوول وارد کردن درست و تایید آدرس ایمیلشون هستند تو اون سایت. من فقط می تونم هر کدوم رو که بخوام حذف کنم از لیست. که نتیجه هیچ فرقی نمیکنه. فقط با حذف نکردن اون ایمیلهای اشتباه لااقل از وارد کردن مجدد اونها توسط کاربران جلوگیری می کنم. (به دلیل تکراری بودن). این شاید باعث بشه تعدادی به این فکر بیفتند که نکنه اشتباهی نوشتم ایمیلمو و آدرس درست رو این دفعه بنویسند.
مرسی از اینکه این تجربیات رو به بنده منتقل نمودید متاسفانه سواد این چیزام خیلی زیاد نیست بهرحال مرسی که اینا رو گفتید تا یه کم سوادم بره بالاتر
نقل قول: Life Dream
خوب امكانش هست كه!! يه پلاگين براي IE نصب كني ميشه از اون صفحه PDF يا حتي عكس كلي اسكرول دار ساخت!!
اره درسته مازی جان ولی اون بنده خدا یه فولدر درست کرده بود بعد هی داخل اون فولدر ctrl+v میزد به من میگفت ای بابا این چرا کپی نمیشه؟ گفتم داری چی کار میکنی گفت هر کرای میکنم کپی نمیشه
نقل قول: Kishe Mehr 79 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست:
الان ساعت ۲ نصفه شبه اینا خواب ندارن
آبجی ترگلی چرا از من نقل قول کردین؟ دیوار کوتاه تر از من نیافتید؟ به خدا من کاری نکردم همش تقصیر این دکتر مهندس آرش هست که تاپیک رو میبره هوا خوری نمایش یا پنهان متنشوخی کردم آبجی گفتم یه کم بخندیم دور همی
اره درسته مازی جان ولی اون بنده خدا یه فولدر درست کرده بود بعد هی داخل اون فولدر ctrl+v میزد به من میگفت ای بابا این چرا کپی نمیشه؟ گفتم داری چی کار میکنی گفت هر کرای میکنم کپی نمیشه
The one
گرفتی چی میگم... دوستش بید گلووو خیلی هم بامزه بود اصنشم
دلشاد
mojde
arash52
باریکلا
مگه شما هم بلدی ؟
چکاوک
Kishe Mehr
اره گلو گرفتم که مال دوستش بوده ولی خدا رو شکر که غرق نشده اخه یکی میره تو استخر شنا کنه یهو غرق میشه
The one
جوك صندلي داغتم تو همين مايه ها بود؟ بلكه سوراخشو يادم بياد
علیرضا
همین الان تعداد نفراتی که ایمیل خودشون رو وارد کردند تا مطالب صفحه اصلی سایت براشون ارسال بشه حدود 3500 نفره ولی تنها ایمیل 1849 نفر تایید شده. بخش عظیمی از ایمیلهای تایید نشده به خاطر وجود www در اول اونهاست و درصدی هم ایمیلی رو که برای تایید اشتراک براشون فرستاده میشه رو اصلا باز نکردند یا روی لینک داخل اون کلیک نکردند.
اینو ببینید لطفاً
Holtek
خدا رو شکر من توشون نبودم
Kishe Mehr
مدیر کل علیرضا خان اومدن اینجا این حرفا رو بذار واسه بعد
علیرضا جان جسارت بنده رو می بخشید ولی به یک حرکت کوچیک توی word میشه همه ی اون www رو برداشت
The one
مطمئني با يه حركت حله؟
خو يه قر بده بينيم بلكه درهاي رحمت به رومون باز شن
علیرضا
سعید جان شما درست میفرمایید ولی اینو من از خروجی فایل لیست کاربرانمون در اکانت Feedburner کپی گرفتم. Feedburner یکی از خدمات گوگل هست که با ایجاد یک اکانت مجانی و وارد کردن RSS سایت امکان ارسال مطالب جدید اون سایت رو برای کاربرانی که ایمیلشون رو وارد کردند رو میده.
من نمی تونم ایمیلها رو ویرایش کنم. خود کاربران مسوول وارد کردن درست و تایید آدرس ایمیلشون هستند تو اون سایت.
من فقط می تونم هر کدوم رو که بخوام حذف کنم از لیست. که نتیجه هیچ فرقی نمیکنه. فقط با حذف نکردن اون ایمیلهای اشتباه لااقل از وارد کردن مجدد اونها توسط کاربران جلوگیری می کنم. (به دلیل تکراری بودن). این شاید باعث بشه تعدادی به این فکر بیفتند که نکنه اشتباهی نوشتم ایمیلمو و آدرس درست رو این دفعه بنویسند.
هاچو هاچو
Life Dream
مخفف World Wide Web هست و بقيه سوالتم كه ميدونم شوخي پرسيدي!
خوب امكانش هست كه!! يه پلاگين براي IE نصب كني ميشه از اون صفحه PDF يا حتي عكس كلي اسكرول دار ساخت!!
Kishe Mehr
من نمی تونم ایمیلها رو ویرایش کنم. خود کاربران مسوول وارد کردن درست و تایید آدرس ایمیلشون هستند تو اون سایت.
من فقط می تونم هر کدوم رو که بخوام حذف کنم از لیست. که نتیجه هیچ فرقی نمیکنه. فقط با حذف نکردن اون ایمیلهای اشتباه لااقل از وارد کردن مجدد اونها توسط کاربران جلوگیری می کنم. (به دلیل تکراری بودن). این شاید باعث بشه تعدادی به این فکر بیفتند که نکنه اشتباهی نوشتم ایمیلمو و آدرس درست رو این دفعه بنویسند.
اره درسته مازی جان ولی اون بنده خدا یه فولدر درست کرده بود بعد هی داخل اون فولدر ctrl+v میزد
چکاوک
Kishe Mehr
79 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست:
آبجی ترگلی چرا از من نقل قول کردین؟
نمایش یا پنهان متن
شوخی کردم آبجی گفتم یه کم بخندیم دور همیچکاوک
ای جانم قربونت برم الهی داداشی خوشگلم
Kishe Mehr
خدا نکنه آبجی ترگلی مهربونی خشملی
Life Dream