₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » @15نکته کامپیوتری که اگر ندانید باعث خنده دیگران می‌شوید!@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » @15نکته کامپیوتری که اگر ندانید باعث خنده دیگران می‌شوید!@
1 2 3

بدون عکس

@15نکته کامپیوتری که اگر ندانید باعث خنده دیگران می‌شوید!@

6341 بازدید، 42 پست، نویسنده: arash52

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو هادی چی شده؟ :66: کجاش پاره شده؟ :66: یعنی منظورم اینه که کجای شلوارش پاره شده؟

245
    گرفتی چی میگم... دوستش بید گلووو خیلی هم بامزه بود اصنشم 804

• دلشاد

منم یه سوال دات با نکته چه فرقی داره :7:

• mojde

بابا ندونستن كه عيب نيست .قرار نيست همه از پر قنداق كامپيوتر باز باشن كه .بالاخره ما ها هم به مرور ياد گرفتيم ديگه :3:

• arash52

نقل قول: mojde
    بالاخره ما ها هم به مرور ياد گرفتيم ديگه

باریکلا
    مگه شما هم بلدی ؟ :4:

• چکاوک

خوب به من بخندید چون من بیشترشو بلد نبودم :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    گرفتی چی میگم... دوستش بید گلووو خیلی هم بامزه بود اصنشم 804

اره گلو گرفتم که مال دوستش بوده ولی خدا رو شکر که غرق نشده اخه یکی میره تو استخر شنا کنه یهو غرق میشه :66: گروه تجسس میره ببینه علت ماجرا چیه میفهمن که اون ش و ر ت ی که پاش بوده سوراخ بوده :23:

• The one

Kishe Mehr,
    :23: :23:
    جوك صندلي داغتم تو همين مايه ها بود؟ بلكه سوراخشو يادم بياد :23:

• علیرضا

نکته شماره یک واقعا جدیه! خیلی ها اشتباه می کنند و اول آدرس ایمیلشون www میذارند.
    همین الان تعداد نفراتی که ایمیل خودشون رو وارد کردند تا مطالب صفحه اصلی سایت براشون ارسال بشه حدود 3500 نفره ولی تنها ایمیل 1849 نفر تایید شده. بخش عظیمی از ایمیلهای تایید نشده به خاطر وجود www در اول اونهاست و درصدی هم ایمیلی رو که برای تایید اشتراک براشون فرستاده میشه رو اصلا باز نکردند یا روی لینک داخل اون کلیک نکردند.
    اینو ببینید لطفاً

• Holtek

نقل قول: علیرضا
    اینو ببینید لطفاً

خدا رو شکر من توشون نبودم :104:

• Kishe Mehr

The one,
    مدیر کل علیرضا خان اومدن اینجا این حرفا رو بذار واسه بعد :50:

همین الان تعداد نفراتی که ایمیل خودشون رو وارد کردند تا مطالب صفحه اصلی سایت براشون ارسال بشه حدود 3500 نفره ولی تنها ایمیل 1849 نفر تایید شده. بخش عظیمی از ایمیلهای تایید نشده به خاطر وجود www در اول اونهاست و درصدی هم ایمیلی رو که برای تایید اشتراک براشون فرستاده میشه رو اصلا باز نکردند یا روی لینک داخل اون کلیک نکردند.

علیرضا جان جسارت بنده رو می بخشید ولی به یک حرکت کوچیک توی word میشه همه ی اون www رو برداشت :9: البته اگه مشکل از جای دیگه ای نباشه :4: 311

• The one

به یک حرکت کوچیک

مطمئني با يه حركت حله؟
    خو يه قر بده بينيم بلكه درهاي رحمت به رومون باز شن :23:

• علیرضا

علیرضا جان جسارت بنده رو می بخشید ولی به یک حرکت کوچیک توی word میشه همه ی اون www رو برداشت :9: البته اگه مشکل از جای دیگه ای نباشه :4: 311

سعید جان شما درست میفرمایید ولی اینو من از خروجی فایل لیست کاربرانمون در اکانت Feedburner کپی گرفتم. Feedburner یکی از خدمات گوگل هست که با ایجاد یک اکانت مجانی و وارد کردن RSS سایت امکان ارسال مطالب جدید اون سایت رو برای کاربرانی که ایمیلشون رو وارد کردند رو میده.
    من نمی تونم ایمیلها رو ویرایش کنم. خود کاربران مسوول وارد کردن درست و تایید آدرس ایمیلشون هستند تو اون سایت.
    من فقط می تونم هر کدوم رو که بخوام حذف کنم از لیست. که نتیجه هیچ فرقی نمیکنه. فقط با حذف نکردن اون ایمیلهای اشتباه لااقل از وارد کردن مجدد اونها توسط کاربران جلوگیری می کنم. (به دلیل تکراری بودن). این شاید باعث بشه تعدادی به این فکر بیفتند که نکنه اشتباهی نوشتم ایمیلمو و آدرس درست رو این دفعه بنویسند.

• هاچو هاچو

پس میگم چرا دخترا بیرون که میرم بهم میخندن 806 نگو اینارو بلد نبودم :4:

• Life Dream

نقل قول: Dr.GSM
    یکی از همکارام می خواست ویندوز بده بزنن برا کامپیوترش ، فقط مانیتورشو فرستاده بود

:23: :23: :23:
    نقل قول: hadi04
    ببخشید اون WWW چی هست؟

مخفف World Wide Web هست و بقيه سوالتم كه ميدونم شوخي پرسيدي! :83:
    همین دیروز یکی رو تو شرکت دیدم یه پیج اینترنت باز کرده بود میخواست متن توی صفحه رو بعنوان یک فایل ( مثلا پی دی اف ، یا فایل ورد و.. ) ذخیره کنه

خوب امكانش هست كه!! يه پلاگين براي IE نصب كني ميشه از اون صفحه PDF يا حتي عكس كلي اسكرول دار ساخت!!

• Kishe Mehr

سعید جان شما درست میفرمایید ولی اینو من از خروجی فایل لیست کاربرانمون در اکانت Feedburner کپی گرفتم. Feedburner یکی از خدمات گوگل هست که با ایجاد یک اکانت مجانی و وارد کردن RSS سایت امکان ارسال مطالب جدید اون سایت رو برای کاربرانی که ایمیلشون رو وارد کردند رو میده.
    من نمی تونم ایمیلها رو ویرایش کنم. خود کاربران مسوول وارد کردن درست و تایید آدرس ایمیلشون هستند تو اون سایت.
    من فقط می تونم هر کدوم رو که بخوام حذف کنم از لیست. که نتیجه هیچ فرقی نمیکنه. فقط با حذف نکردن اون ایمیلهای اشتباه لااقل از وارد کردن مجدد اونها توسط کاربران جلوگیری می کنم. (به دلیل تکراری بودن). این شاید باعث بشه تعدادی به این فکر بیفتند که نکنه اشتباهی نوشتم ایمیلمو و آدرس درست رو این دفعه بنویسند.

:9: مرسی از اینکه این تجربیات رو به بنده منتقل نمودید :4: متاسفانه سواد این چیزام خیلی زیاد نیست بهرحال مرسی که اینا رو گفتید تا یه کم سوادم بره بالاتر 311

نقل قول: Life Dream
    خوب امكانش هست كه!! يه پلاگين براي IE نصب كني ميشه از اون صفحه PDF يا حتي عكس كلي اسكرول دار ساخت!!

اره درسته مازی جان ولی اون بنده خدا یه فولدر درست کرده بود بعد هی داخل اون فولدر ctrl+v میزد :4: به من میگفت ای بابا این چرا کپی نمیشه؟ 452 گفتم داری چی کار میکنی گفت هر کرای میکنم کپی نمیشه :4:

• چکاوک

نقل قول: arash52
    79 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست:

الان ساعت ۲ نصفه شبه اینا خواب ندارن :7: :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: چکاوک
    نقل قول: Kishe Mehr
    79 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست:

الان ساعت ۲ نصفه شبه اینا خواب ندارن

آبجی ترگلی چرا از من نقل قول کردین؟ :7: دیوار کوتاه تر از من نیافتید؟ :83: به خدا من کاری نکردم :66: همش تقصیر این دکتر مهندس آرش هست که تاپیک رو میبره هوا خوری :4:
    نمایش یا پنهان متنشوخی کردم آبجی گفتم یه کم بخندیم دور همی :6:

• چکاوک

آبجی ترگلی چرا از من نقل قول کردین؟ :7: دیوار کوتاه تر از من نیافتید؟ :83: به خدا من کاری نکردم :66: همش تقصیر این دکتر مهندس آرش هست که تاپیک رو میبره هوا خوری

ای جانم قربونت برم الهی داداشی خوشگلم :11:

• Kishe Mehr

نقل قول: چکاوک
    ای جانم قربونت برم الهی داداشی خوشگلم :11:

خدا نکنه آبجی ترگلی مهربونی خشملی :11:

• Life Dream

اره درسته مازی جان ولی اون بنده خدا یه فولدر درست کرده بود بعد هی داخل اون فولدر ctrl+v میزد به من میگفت ای بابا این چرا کپی نمیشه؟ گفتم داری چی کار میکنی گفت هر کرای میکنم کپی نمیشه

آهان از اون لحاظ!!! :23: :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: