₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » @زنگ تفریح 6 - خلاقیت ایرانی + ابتکار برای بغل کردن نامحرم@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » @زنگ تفریح 6 - خلاقیت ایرانی + ابتکار برای بغل کردن نامحرم@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@زنگ تفریح 6 - خلاقیت ایرانی + ابتکار برای بغل کردن نامحرم@

2054 بازدید، 20 پست، نویسنده: arash52

• arash52

سه نفر آمريکايي و سه نفر ايراني با همديگر براي شرکت در يک کنفرانس مي رفتند. در ايستگاه قطار سه آمريکايي هر کدام يک بليط خريدند، اما در کمال تعجب ديدند که ايراني ها سه نفرشان يک بليط خريده اند..... يکي از آمريکايي ها گفت: چطور است که شما سه نفري با يک بليط مسافرت مي کنيد؟ يکي از ايراني ها گفت: صبر کن تا نشانت بدهيم.

همه سوار قطار شدند. آمريکايي ها روي صندلي هاي تعيين شده نشستند، اما ايراني ها سه نفري رفتند توي يک توالت و در را روي خودشان قفل کردند. بعد، مامور کنترل قطار آمد و بليط ها را کنترل کرد. بعد، در توالت را زد و گفت: بليط، لطفا! بعد، در توالت باز شد و از لاي در يک بليط آمد بيرون، مامور قطار آن بليط را نگاه کرد و به راهش ادامه داد. آمريکايي ها که اين را ديدند، به اين نتيجه رسيدند که چقدر ابتکار هوشمندانه اي بوده است.

بعد از کنفرانس آمريکايي ها تصميم گرفتند در بازگشت همان کار ايراني ها را انجام دهند تا از اين طريق مقداري پول هم براي خودشان پس انداز کنند. وقتي به ايستگاه رسيدند، سه نفر آمريکايي يک بليط خريدند، اما در کمال تعجب ديدند که آن سه ايراني هيچ بليطي نخريدند. يکي از آمريکايي ها پرسيد: چطور مي خواهيد بدون بليط سفر کنيد؟ يکي از ايراني ها گفت: صبر کن تا نشانت بدهم.

سه آمريکايي و سه ايراني سوار قطار شدند، سه آمريکايي رفتند توي يک توالت و سه ايراني هم رفتند توي توالت بغلي آمريکايي ها و قطار حرکت کرد. چند لحظه بعد از حرکت قطار يکي از ايراني ها از توالت بيرون آمد و رفت جلوي توالت آمريکايي ها و گفت: بليط ، لطفا !!!

روزی ملانصرالدین خطایی مرتکب میشود و او را نزد پادشاه می برند تا مجازاتش را تعیین کند . پادشاه برایش حکم مرگ صادر می کند اما مقداری رافت به خرج می دهد و به وی می گوید اگر بتوانی ظرف سه سال به خرت سواد خواندن و نوشتن بیاموزانی از مجازاتت درمی گذرم . ملانصرالدین هم قبول می کند و ماموران حاکم رهایش می کنند . عده ای به ملا می گویند مرد حسابی آخر تو چگونه می توانی به یک الاغ خواندن و نوشتن یاد بدهی؟ ملانصرالدین می فرماید : انشاءالله در این سه سال یا شاه می میرد یا خرم!

ابتکاری جدید برای بغل کردن نامحرم

خیلی اوقات پیش میاد که یک نامحرم کاری برامون انجام داده که از فرط خوشحالی میخواهیم او را در آغوش بگیریم و بغل کنیم ، اما مسائل شرعی و قُبح اجتماعی این عمل مانع از انجام این خواست قلبی میشه ! دانشمندان طرحی ارائه داده اند ( در تصاویر زیر ) که با آن میشود نا محرم را براحتی در آغوش بگیرید و از آن لذت ببرید ، در حال حاضر مراحل عملی این طرح به پایان رسیده و فقط منتظر اخذ مجوز از علماء و مراجع هستند .

• Kishe Mehr

بسی جالب و خنده دار و مقداری هم فسیل بود مهندس :4:
    دست شما خیلی مرسی که باعث تداعی خاطرات شدید دکتر جان من خیلی شما رو دوست دارم :5:

• arash52

نقل قول: Kishe Mehr
    دست شما خیلی مرسی که باعث تداعی خاطرات شدید دکتر جان من خیلی شما رو دوست دارم :5:

مخلص شازده هم هستیم :4:

• نخبه

عصر دایناسورها بخیر :56:

• بچه مثبت

آرش 52 ای شنیدم سالروز قهرمانیتون تو آسیا نزدیکه! آره؟ برای همین یاد قدیما افتادی؟
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• The one

از بس قديمي بود براي همدردي ديوارو به جأت بغل كردم :4:

• Holtek

همه گفتنی ها رو بچه ها گفتند :4:

• دلشاد

آخریه خیلی به چشمام آشنا میزنه :50:

• gilas

آقا جون آرش منبع زیر خاکی پیدا کردی :4:

• بهونه

وااااا اون عکس های بغل کردن چقدر مستخره بود 245

• Mahboob

1144

سرقت از موزه ؟ :37:

• maryamlondon1

داستان ایرانیها وامریکا یها خنده دار بود راست گفتن هنر نزد ایرانیان وبس :83:
    نمایش یا پنهان متن کی میگه فسیلی بود :42:

• ژنرال

یادش بخیر . . . :24:

آمریکایی ها :83:

• ماهی

بچه ها ! شما ها اتیغه جاتم در اختیارتون می گذارن قدرشو نمی دونید؟ :37:

• چکاوک

آخی داداشی ناراحت نشو من تازه دیدمش تکراریم نیست :42:

• Kishe Mehr

نقل قول: ماهی
    اتیغه

ماهی گلو من قدر عتیقه رو میدونم :50:

• الهام

طرح تازه مبارك :46:

• دیااکو

نقل قول: arash52
    سه ايراني هم رفتند توي توالت بغلي

جاتون خالی منم چند روز پیش رفتم یه توالت عمومی، یهو در یه توالت باز شد و دو تا جوون خوش سیما ازش خارج شد، منه فکر منحرف رو بگو که چه فکرایی نکردم نگو بنده خداها می خواستند با یه بلیط دو نفری بیان توالت عمومی!!!

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: