و من صادقانه میگم کاشکی همسرم اینقدر تمکن مالی داشته باشه که بتونم به ذخیره سازی بپردازم
چه جالب خب کدوم خانومی هست که اینو دوست نداشته باشه؟
نمایش یا پنهان متنولی نظر من اینه که یک مرد اونقدرا باید زرنگ باشه که تا اون حدی که خانمش دوست داره پول داشته باشه و یک خانم هم اون قدرا باید زرنگ باشه که چنین مردی رو پیدا کنه
ولی نظر من اینه که یک مرد اونقدرا باید زرنگ باشه که تا اون حدی که خانمش دوست داره پول داشته باشه و یک خانم هم اون قدرا باید زرنگ باشه که چنین مردی رو پیدا کنه
نمایش یا پنهان متنآدم با چنگال آب بخوره ولی خیط نشه
نمایش یا پنهان متنوااا هیچی آخه دیدم کسی جوابتو نداد هویجوری گفتم حالا به جیگر نگیررر در واقع میخواستم بکشونمت اینجا که بشت بگم برو به تاپیکم سر بزن این چه طرز کم محلی کردنه دو ساعته تاپیک زدم مثبتشم دادی ولی انگار نه انگاررر حالو ناراحت نباش فکر کن دو خروار آیکون دل و جیگر و قلوه گذاشتم این ته
The one, وااا و وبا نمایش یا پنهان متنخو مگه من نوشتم که کسی جواب بده؟ خو الان خیلی خستمه و دارم درس هم میخونم وگرنه دیدم تاپیک زدی گفتم بیام یه سر بزنم و بیام وگرنه اونم نمی اومدم ولی باشه بذار بیام فردا هم چندتا جمله خشنگ برات میارم تو تاپیکت
خو مگه من نوشتم که کسی جواب بده؟ خو الان خیلی خستمه و دارم درس هم میخونم وگرنه دیدم تاپیک زدی گفتم بیام یه سر بزنم و بیام وگرنه اونم نمی اومدم ولی باشه بذار بیام فردا هم چندتا جمله خشنگ برات میارم تو تاپیکت
ساری گلو خوشملو مث اینکه من گیجتر از شمام تازه اینو دیدم بازم ساری به خاطر شوخی بی خشکبیتم
خب قربون دستت پس زحمت کشیدی از سر و ته تقصیرم بگذر که خوشتیپ بشه
حورا
هر کی فروشگاه داره مشتری خوبیم
Kishe Mehr
یعنی منظورتون اینه که طلا میخرید و ذخیریه میکنید بعدش میشوید محتکر؟
ای وای من
نمایش یا پنهان متن
راستی منظورم اون سه تا سوال اخری بود که خودم طرح کرده بودمحورا
ای وای من
شمام منتظرین من یه چیزی بگم بل بگیرینا
و من صادقانه میگم کاشکی همسرم اینقدر تمکن مالی داشته باشه که بتونم به ذخیره سازی بپردازم
حورا
ماهی
حورا جان عمو می خواد بره کانادا.....صندوق امانات چیه؟
حورا
Kishe Mehr
چه جالب
نمایش یا پنهان متن
ولی نظر من اینه که یک مرد اونقدرا باید زرنگ باشه که تا اون حدی که خانمش دوست داره پول داشته باشه و یک خانم هم اون قدرا باید زرنگ باشه که چنین مردی رو پیدا کنهحورا
اصلا به دل نگرفتم
aliiiiiii
aliiiiiii
malakeh
The one
نمایش یا پنهان متن
آدم با چنگال آب بخوره ولی خیط نشهKishe Mehr
The one
نمایش یا پنهان متن
واااهیچی آخه دیدم کسی جوابتو نداد هویجوری گفتم
Kishe Mehr
وااا و وبا