₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » بیا برو تو حس دم در بده
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » بیا برو تو حس دم در بده
1 2 3 4 5 6

بدون عکس

بیا برو تو حس دم در بده

1629 بازدید، 112 پست، نویسنده: The one

• The one

سلام بچه ها قبلا شیرین جان یه تاپیک زده بود که هر کی دوست داشت توش اشعار یا متون زیبای احساسی رو بذاره. من جدیدا منبعی رو یافتیدم که پر از این تبادل احساسات زیباست :65: برای همین گفتم این تاپیکو کلا بذاریم برای اینکار به جای اینکه رو دیوار انجمن بذارمشون یا هر دفعه تاپیکی باز کنم. تقدیم به تمامی دوستان اهل دل حقیقی :8:

تصویر در دسترس نیست

تو را در عین دوری دوست دارم / تو را با این صبوری دوست دارم / گل نرگس ، گل جاوید ایام / تو را صد سال نوری دوست دارم .

زندگی تعداد نفس ها نیست ، تعداد لبخندهای کسانی است که یادی از ما میکنند .

زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد .

تصویر در دسترس نیست

اگر هرگز نمیخوابد دو چشم سرخ و نمناکم / اگر در فکر چشمانت شکسته قلب غمناکم / ولی یادم نخواهد رفت هرگز که یاد تو هنوز اینجاست / میان سایه روشن ها ، دل شیدای من تنهاست / نباید زود میرفتی و از دل کوچ میکردی / افقها منتظر ماندند ازین ره تا تو برگردی .

دیدی غافلگیرت کردم ! درست در لحظه ای که به یادم نبودی ، بیادت بودم !

خیابانهای تنهایی دلی ولگرد میخواهد / و آوازم بدون تو سکوتی سرد میخواهد / برایت مرده بودم تا برایم تب کند قلبت / ولی حتی نپرسیدی دلت همدرد میخواهد ؟

تصویر در دسترس نیست

یادمان باشد شاید شبی آنچنان آرام گرفتیم که دیدار صبح فردا ممکن نشد ، پس به امید فرداها "محبتهایمان" را ذخیره نکنیم .

هیچ گاه خط دلت را مشغول نکن ، شاید دلتنگی پشت خط باشه ، دلتنگتم !

امروز که آینه جوابش سنگ است / در ذهن زمانه عشق هم بی رنگ است / هر کس که نداند تو خودت می دانی / آری به خدا دلم برایت تنگ است .

تصویر در دسترس نیست

مقیاس اندازه گیری فاصله متر نیست ، اشتیاق است ، مشتاق که باشی حتی یک قدم نیز فاصله ای دور است .

هر لحظه بهانه ی تو را میگیرم / هر ثانیه با نبودنت درگیرم / حتی تو اگر به خاطرم تب نکنی / من یک طرفه برای تو میمیرم .

به کسی اعتماد کن که بتواند سه چیز را در تو تشخیص دهد : اندوه پنهان شده در لبخندت را ، عشق پنهان شده در عصبانیتت را و معنای حقیقی سکوتت را .

تصویر در دسترس نیست

دل بسته ام به پاییز ، شاید دوباره ، از سر مهر بیایی .

اگر باور داری خاطره ها ماندگارند ، پس آسوده خاطر باش که همیشه در خاطرم هستی .

جوان ترین شاخه ی گل از قشنگترین گلهای باغ دلم تقدیم به تو که خیلی گلی !

تصویر در دسترس نیست

دلبسته به سکه های قلک بودیم / دنبال بهانه های کوچک بودیم / رویای بزرگتر شدن خوب نبود / ای کاش تمام عمر کودک بودیم .

مرا جای خودم بگذار / خودت را جای گهواره / و آغوشی تسلی بخش / کنارم باش همواره .

جان رفته ولی زخم جفایت نرود / تاثیر دو چشم بی وفایت نرود / فرشی ز دل شکسته انداخته ام / آهسته بیا شیشه به پایت نرود .

تصویر در دسترس نیست

تو "آدم" و من "حوا" ، سیبی در کار باشد یا نه ، در آغوش تو بهشت جاریست ، بوسه هایت طعم سیب می دهند .

مترسک گفت : ای گندم تو گواه باش مرا برای ترساندن آفریدند اما من عاشق پرنده ای بودم که از گرسنگی مرد .

ای کاش قانون همه ی دوستی ها این بود : یا رفاقت تعطیل یا جدایی هرگز !

تصویر در دسترس نیست

نه از فلسفه کلامی می دانم و نه منطق می گنجد در کلامم ، بی استدلال دوستت دارم .

ستاره ها رو با اینکه خیلی دورند ، هر شب میشه دید ، کاش تو هم ستاره بودی .

چشم ها را شستم ، جور دیگر دیدم ، باز هم سود نداشت ، تو همان بودی که باید دوست داشت .

تصویر در دسترس نیست

با تو از ناب ترین لحظه سخن خواهم گفت / دوستت خواهم داشت ، هیچ میدانی چیست ؟ / لحظه ای نیست که در خاطر من یاد تو نیست .

آنگاه که خنده بر لبت میمیرد / چون جمعه ی پاییز دلم میگیرد / دیروز به چشمان تو گفتم برو / امروز دلم بهانه ات میگیرد .

هرچه می دوم ، با گمان رد گام های تو گم نمیشوم ، راستی در میان این همه اگر ، تو چقدر بایدی !

تصویر در دسترس نیست

بیخودی به خودت زحمت نده ! این بذرهای تنفر که در دلم می کاری هرگز جوانه نخواهد زد !

برای تا ابد ماندن باید رفت ، گاهی به قلب کسی ، گاهی از قلب کسی !

خدایا آنچنان غرق دریای غربتمان نکن که به هر خاشاک عاطفه ای دست دراز کنیم .

تصویر در دسترس نیست

• maryamlondon1

نقل قول: The one

جه زیبا :65:

• malakeh

مترسک گفت : ای گندم تو گواه باش مرا برای ترساندن آفریدند اما من عاشق پرنده ای بودم که از گرسنگی مرد .

:65: :79:

• بهونه

چرا اینقدر تایپیک طولانی میزنی ابوالحسن قابوس بن وشمگیر بن زیار ملقب به شمس المعالی حاتم طایی یکتا هیفایی بهونه ای چشمامون آخر شبی اینطوری میشه :34:
    مرسی ابوالحسن قابوس بن وشمگیر بن زیار ملقب به شمس المعالی حاتم طایی یکتا هیفایی بهونه ای386
    نمایش یا پنهان متن :23:

• The one

نقل قول: maryamlondon1
    جه زیبا

نقل قول: malakeh

:90:
    بوی مهربانی می آید ، کجا ایستاده ای ؟ در مسیر باد ؟

تصویر در دسترس نیست

خسته شدم از بس به آدمایی که میخوان جای تو رو توی قلبم بگیرن گفتم : ببخشید اینجا جای دوستمه ، الان برمیگرده !

• The one

نقل قول: بهونه
    چرا اینقدر تایپیک طولانی میزنی ابوالحسن قابوس بن وشمگیر بن زیار ملقب به شمس المعالی حاتم طایی یکتا هیفایی بهونه ای چشمامون آخر شبی اینطوری میشه
    مرسی ابوالحسن قابوس بن وشمگیر بن زیار ملقب به شمس المعالی حاتم طایی یکتا هیفایی بهونه ای

اگه یه ذره سلیقه داشتی میخوندیش 270

• بهونه

اگه یه ذره سلیقه داشتی میخوندیش

یعنی من سلیقه ندارم 790 برم خودمو گمو گور کنم دست کسی بهم نرسه ابوالحسن قابوس بن وشمگیر بن زیار ملقب به شمس المعالی حاتم طایی یکتا هیفایی بهونه ای 789
    اصلا من رفتم دیگه نمیبینی منو 1157
    اااااا ولم کن میخوام برم 306 232
    چی شد پشیمون شدی 236 227
    خوب حالا که اصرار کردی دوباره دوست میشیم 903
    نمایش یا پنهان متن :23:

• Kishe Mehr

تو را در عین دوری دوست دارم / تو را با این صبوری دوست دارم / گل نرگس ، گل جاوید ایام / تو را صد سال نوری دوست دارم .

زندگی تعداد نفس ها نیست ، تعداد لبخندهای کسانی است که یادی از ما میکنند .

زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد .

بیا برو تو حس دم در بده

اگر هرگز نمیخوابد دو چشم سرخ و نمناکم / اگر در فکر چشمانت شکسته قلب غمناکم / ولی یادم نخواهد رفت هرگز که یاد تو هنوز اینجاست / میان سایه روشن ها ، دل شیدای من تنهاست / نباید زود میرفتی و از دل کوچ میکردی / افقها منتظر ماندند ازین ره تا تو برگردی .

دیدی غافلگیرت کردم ! درست در لحظه ای که به یادم نبودی ، بیادت بودم !

خیابانهای تنهایی دلی ولگرد میخواهد / و آوازم بدون تو سکوتی سرد میخواهد / برایت مرده بودم تا برایم تب کند قلبت / ولی حتی نپرسیدی دلت همدرد میخواهد ؟

بیا برو تو حس دم در بده

یادمان باشد شاید شبی آنچنان آرام گرفتیم که دیدار صبح فردا ممکن نشد ، پس به امید فرداها "محبتهایمان" را ذخیره نکنیم .

هیچ گاه خط دلت را مشغول نکن ، شاید دلتنگی پشت خط باشه ، دلتنگتم !

امروز که آینه جوابش سنگ است / در ذهن زمانه عشق هم بی رنگ است / هر کس که نداند تو خودت می دانی / آری به خدا دلم برایت تنگ است .

بیا برو تو حس دم در بده

مقیاس اندازه گیری فاصله متر نیست ، اشتیاق است ، مشتاق که باشی حتی یک قدم نیز فاصله ای دور است .

هر لحظه بهانه ی تو را میگیرم / هر ثانیه با نبودنت درگیرم / حتی تو اگر به خاطرم تب نکنی / من یک طرفه برای تو میمیرم .

به کسی اعتماد کن که بتواند سه چیز را در تو تشخیص دهد : اندوه پنهان شده در لبخندت را ، عشق پنهان شده در عصبانیتت را و معنای حقیقی سکوتت را .

بیا برو تو حس دم در بده

دل بسته ام به پاییز ، شاید دوباره ، از سر مهر بیایی .

اگر باور داری خاطره ها ماندگارند ، پس آسوده خاطر باش که همیشه در خاطرم هستی .

جوان ترین شاخه ی گل از قشنگترین گلهای باغ دلم تقدیم به تو که خیلی گلی !

بیا برو تو حس دم در بده

دلبسته به سکه های قلک بودیم / دنبال بهانه های کوچک بودیم / رویای بزرگتر شدن خوب نبود / ای کاش تمام عمر کودک بودیم .

مرا جای خودم بگذار / خودت را جای گهواره / و آغوشی تسلی بخش / کنارم باش همواره .

جان رفته ولی زخم جفایت نرود / تاثیر دو چشم بی وفایت نرود / فرشی ز دل شکسته انداخته ام / آهسته بیا شیشه به پایت نرود .

بیا برو تو حس دم در بده

تو "آدم" و من "حوا" ، سیبی در کار باشد یا نه ، در آغوش تو بهشت جاریست ، بوسه هایت طعم سیب می دهند .

ای کاش قانون همه ی دوستی ها این بود : یا رفاقت تعطیل یا جدایی هرگز !

بیا برو تو حس دم در بده

نه از فلسفه کلامی می دانم و نه منطق می گنجد در کلامم ، بی استدلال دوستت دارم .

ستاره ها رو با اینکه خیلی دورند ، هر شب میشه دید ، کاش تو هم ستاره بودی .

چشم ها را شستم ، جور دیگر دیدم ، باز هم سود نداشت ، تو همان بودی که باید دوست داشت .

بیا برو تو حس دم در بده

با تو از ناب ترین لحظه سخن خواهم گفت / دوستت خواهم داشت ، هیچ میدانی چیست ؟ / لحظه ای نیست که در خاطر من یاد تو نیست .

آنگاه که خنده بر لبت میمیرد / چون جمعه ی پاییز دلم میگیرد / دیروز به چشمان تو گفتم برو / امروز دلم بهانه ات میگیرد .

هرچه می دوم ، با گمان رد گام های تو گم نمیشوم ، راستی در میان این همه اگر ، تو چقدر بایدی !

بیا برو تو حس دم در بده

بیخودی به خودت زحمت نده ! این بذرهای تنفر که در دلم می کاری هرگز جوانه نخواهد زد !

برای تا ابد ماندن باید رفت ، گاهی به قلب کسی ، گاهی از قلب کسی !

:65: چه رمانتیک ناک بید گلو :5:
    اوکی هر موقع متن رمانتیک ناک گیرم اومد میارم میذارمشون اینجا :5:
    دست گلت مرسی 1189

• The one

برم خودمو گمو گور کنم دست کسی بهم نرسه ابوالحسن قابوس بن وشمگیر بن زیار ملقب به شمس المعالی حاتم طایی

اگه جای تو بودم از دست این یارو در میرفتم خطرناکه حسن بهونه ای وحید با چند تا کاربر دیگه :23:

• بهونه

اگه جای تو بودم از دست این یارو در میرفتم خطرناکه حسن بهونه ای وحید با چند تا کاربر دیگه

خودت یه بار این القاب به خودت دادی به من چه میخوای دوباره بشی یکتا هیفایی بهونه ای؟ :23:

• The one

خودت یه بار این القاب به خودت دادی به من چه میخوای دوباره بشی یکتا هیفایی بهونه ای؟

نه بذار باشه که آدمهای ضد رمانتیکو بترسونه :23:

• بهونه

نه بذار باشه که آدمهای ضد رمانتیکو بترسونه

باشه چشم امر امر شماست ابوالحسن قابوس بن وشمگیر بن زیار ملقب به شمس المعالی حاتم طایی یکتا هیفایی بهونه ای 247

• hadi04

شقایق گفت : با خنده ِ نه بیمارم ، نه تب دارم

اگر سرخم چنان آتش حدیث دیگری دارم

گلی بودم به صحرایی نه با این رنگ و زیبایی

نبودم آن زمان هرگز نشان عشق و شیدایی

یکی از روزهایی که زمین تبدار و سوزان بود

و صحرا در عطش می سوخت تمام غنچه ها تشنه

ومن بی تاب و خشکیده تنم در آتشی می سوخت

ز ره آمد یکی خسته به پایش خار بنشسته

و عشق از چهره اش پیدای پیدا بود ز آنچه زیر لب

می گفت

شنیدم سخت شیدا بود نمی دانم چه بیماری

به جان دلبرش افتاده بود- اما-

طبیبان گفته بودندش

اگر یک شاخه گل آرد

ازآن نوعی که من بودم

بگیرند ریشه اش را و

بسوزانند

شود مرهم

برای دلبرش آندم

شفا یابد

چنانچه با خودش می گفت بسی کوه و بیابان را

بسی صحرای سوزان را به دنبال گلش بوده

و یک دم هم نیاسوده که افتاد چشم او ناگه

به روی من

بدون لحظه ای تردید شتابان شد به سوی من

به آسانی مرا با ریشه از خاکم جداکرد و

به ره افتاد

و او می رفت و من در دست او بودم

و او هرلحظه سر را

رو به بالاها

تشکر از خدا می کرد

پس از چندی

هوا چون کوره آتش زمین می سوخت

و دیگر داشت در دستش تمام ریشه ام می سوخت

به لب هایی که تاول داشت گفت:اما چه باید کرد؟

در این صحرا که آبی نیست

به جانم هیچ تابی نیست

اگر گل ریشه اش سوزد که وای بر من

برای دلبرم هرگز

دوایی نیست

واز این گل که جایی نیست ؛ خودش هم تشنه بود اما!!

نمی فهمید حالش را چنان می رفت و

من در دست او بودم

وحالا من تمام هست او بودم

دلم می سوخت اما راه پایان کو ؟

نه حتی آب، نسیمی در بیابان کو ؟

و دیگر داشت در دستش تمام جان من می سوخت

که ناگه

روی زانوهای خود خم شد دگر از صبر اوکم شد

دلش لبریز ماتم شد کمی اندیشه کرد- آنگه -

مرا در گوشه ای از آن بیابان کاشت

نشست و سینه را با سنگ خارایی

زهم بشکافت

زهم بشکافت

اما ! آه

صدای قلب او گویی جهان را زیرو رو می کرد

زمین و آسمان را پشت و رو می کرد

و هر چیزی که هرجا بود با غم رو به رو می کرد

نمی دانم چه می گویم ؟ به جای آب، خونش را

به من می داد و بر لب های او فریاد

بمان ای گل

که تو تاج سرم هستی

دوای دلبرم هستی

بمان ای گل

ومن ماندم

نشان عشق و شیدایی

و با این رنگ و زیبایی

و نام من شقایق شد

گل همیشه عاشق شد
    :46:

• The one

نقل قول: hadi04
    اگر گل ریشه اش سوزد که وای بر من

برای دلبرم هرگز

دوایی نیست

:65:

مرسی کاکو گلوی باحساس خودم زیبا بود واقعا مرسی :8:

بسوزان در شرار طعنه هایم / بگو بیزاری از شعر و صدایم / زبانت کی کند آزرده خاطر ؟ / مرا که با تو دل آشنایم .

تصویر در دسترس نیست

ا من ای دوست اگر خوب ، اگر بد باشی / تپش قلب من این است : تو باید باشی

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    چه رمانتیک ناک بید گلو
    اوکی هر موقع متن رمانتیک ناک گیرم اومد میارم میذارمشون اینجا
    دست گلت مرسی

خواهش میشه :8:
    ساری دیر دیدم کامنتتو :4:

در دیاری که همه دل شکنند به تو نازم که وجودت غم دل میشکند

تصویر در دسترس نیست

دوستت دارم رازیست ، که در میان حنجره ام دق میکند وقتی که نیستی ! :3:

• sib

خیلی زیبا بودن.ولی واقعا اگه یکی ترکت کرد و رفت باید تا آخر عمر دوستش داشته باشی و به یادش اشک بریزی و غصه بخوری؟ :37: چرا همه متنای عاشقانه همچین حسی رو القا میکنن؟

• Kishe Mehr

خواهش میشه :8:
    ساری دیر دیدم کامنتتو

دیدی زود قضاوت میکنی/ ؟ :22: کامنتمو نمیخونی بعد گله میکنی که چرا کامنت نذاشتی :24:
    نقل قول: The one
    دوستت دارم رازیست ، که در میان حنجره ام دق میکند وقتی که نیستی ! :3:

:41: اره راس میگه/میگی بنده خدا :5:

• The one

نقل قول: sib
    خیلی زیبا بودن.ولی واقعا اگه یکی ترکت کرد و رفت باید تا آخر عمر دوستش داشته باشی و به یادش اشک بریزی و غصه بخوری؟ چرا همه متنای عاشقانه همچین حسی رو القا میکنن؟

نه عزیزم معلومه که اینطور نیست منتها این متنها هم مثل فیلمها میخوان هورمونهامونو دست کاری کنن و اگه واقعیتو بگن دیگه کسی نمیره بخونتشون و کار این عشقولان دلخوش کساد میشه :4:
    در ضمن گاهی جدایی از روی فداکاریه نه نه نفرت. یعنی شاید من نوعی فکر کنم که لیاقت کسی رو ندارم یا اون از من سرتره و خودمو بی صدا می کشم کنار. در این حالت کمی به یاد این فداکاری بودن هم غیر منصفانه نیست :8:

ارزش یک احساس به شدت آن نیست ، به مدت آن است و من تو را به مدت بودنم دوست دارم

تصویر در دسترس نیست

وقتی لبخند به دنبال جایی برای نشستن است ، آرزو دارم در آن نزدیکی ها باشی .

• Kishe Mehr

hadi04,
    :86: کاکو خبریه؟ :51: بوخشید فکر کردم جدیدا عاشق شدی :4:
    نمایش یا پنهان متنراستی دویی یاسی گلو چیطوره؟ سلام دوییش رو بهشون ابلاغ بفرمایید جسارتا :24:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو خبریه؟ بوخشید فکر کردم جدیدا عاشق شدی

به جای یاد گرفتنته 804 قربون کاکو هادی خودم برم که اوج احساسه :4:

راستی اینروزا خیلی خوددار شدی نه در مورد آواتار نظر میدی نه آهنگی که یکسال و خورده ای پیش گوشیدم :50:
    مجی خبریه؟ :74:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: