واااااای من از درس تصمیم کبری خاطره دارم یه مداد خیلی بزرگ اون موقع ها می گفتن مداد جادویی ..خیلی بلند بود تازه اون مدادا اومده بود....اونو توی این درس جایزه گرفتم...همه دلشون می خواست اون جایزه مال اونا شه وای چه احساسی دارم.دلم تنگ شده
یادش به خیر.. منم اینجا کلاس اول بودم... چه زود گذشت
خانوم معلمتون مانتو با جوراب پوشیدن؟تو خیلی از عکسهای قدیمی از این تیپها دیدم
فکر کنم اون جلویی که وسط نشسته شمائی به قیافه الانتون بیشتر شبیه اگر اون نباشه اونی که کنار معلم ایستاده..
نمایش یا پنهان متنیادش بخیر من چون عشق بابام بودم هر سال که ممتاز میشدم عکسمو میداد روزنامه هنوز روزنامه ها رو دارم.. به ارش نشون میدم کلی میخنده میگه چقده جوجو بودی الان دیگه مرغی شدم واسه خودم
فکر کنم اون جلویی که وسط نشسته شمائی به قیافه الانتون بیشتر شبیه اگر اون نباشه اونی که کنار معلم ایستاده..
نخبه نزدیک شدی.. نه اون کنار دستیش منم. همونی که به دستور عکاس داره به خانوم معلم نگاه میکنه و میخنده. تو این عکس مشخصه که کدوممون از همه حرف گوش کن تر بود
نخبه نزدیک شدی.. نه اون کنار دستیش منم. همونی که به دستور عکاس داره به خانوم معلم نگاه میکنه و میخنده. تو این عکس مشخصه که کدوممون از همه حرف گوش کن تر بود
ااااااااااااااااا خب قیافتون تو عکس اصلا معلوم نیست چون نیم رخه اون وسطی خیلی چهرش شیطونه خیلی به شما نمیخورد ولی شبیه عکسهایی که تازگی ازتون دیدم هستش اونی هم که کنار معلم ایستاده چون اروم بود گفتم شاید چون با روحیه الانتون جوره اون شما باشی.. پس اون کچله شمائی
اااااااااااا یادش بخیر ابتدائی که بودیم کیفامون رو همینجوری میزاشتیم پشت کمرمون و مینشستیم داداشی منم از این کیفا داشت هیییییییییییی یادش بخیر
arash59
خاطرات كودكی زیباترند
یادگاران كهن مانا ترند
درسهای سال اول ساده بود
آب را بابا به سارا داده بود
درس پند آموز روباه وکلاغ
روبه مكارو دزد دشت وباغ
روز مهمانی كوكب خانم است
سفره پر از بوی نان گندم است
كاكلی گنجشككی با هوش بود
فیل نادانی برایش موش بود
با وجود سوز وسرمای شدید
ریز علی پیراهن از تن میدرید
تا درون نیمكت جا میشدیم
ما پرازتصمیم كبری میشدیم
پاك كن هایی زپاكی داشتیم
یك تراش سرخ لاكی داشتیم
كیفمان چفتی به رنگ زرد داشت
دوشمان از حلقه هایش درد داشت
گرمی دستان ما از آه بود
برگ دفترها به رنگ كاه بود
مانده در گوشم صدایی چون تگرگ
خش خش جارو ی با پا روی برگ
همكلاسیهای من یادم كنید
بازهم در كوچه فریادم كنید
همكلاسیهای درد ورنج وكار
بچه های جامه های وصله دار
بچه های دكه خوراك سرد
كودكان كوچه اما مرد مرد
كاش هرگز زنگ تفریحی نبود
جمع بودن بودوتفریقی نبود
كاش میشد باز كوچك میشدیم
لا اقل یك روز كودك میشدیم
یاد آن آموزگار ساده پوش
یاد آن گچها كه بودش روی دوش
ای معلم یاد وهم نامت بخیر
یاد درس آب وبابایت بخیر
ای دبستانی ترین احساس من بازگرد این مشقها را خط بزن
ای دبستانی ترین احساس من بازگرد این مشقها را خط بزن[/center]
ماهی
واااااای من از درس تصمیم کبری خاطره دارم
یه مداد خیلی بزرگ اون موقع ها می گفتن مداد جادویی ..خیلی بلند بود تازه اون مدادا اومده بود....اونو توی این درس جایزه گرفتم...همه دلشون می خواست اون جایزه مال اونا شه
وای چه احساسی دارم.دلم تنگ شده
علیرضا
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستmojde
دلشاد
The one
نمایش یا پنهان متن
یادمه تازه که اومده بودیم ایران وسطای سال بود دیکتم شد منفی شیشاخی
EVANESCENCE
قفط الان دلتنگ خونمونم
Holtek
یادمه ولی نمیشد باهاشون راحت نوشت ، دو دستی باید میگرفتیش
gilas
نمایش یا پنهان متن
خودم تاپیکشو گذاشته بودمچکاوک
آخی نازی حالا کدومشون ما هستین ؟
نخبه
فکر کنم اون جلویی که وسط نشسته شمائی
نمایش یا پنهان متن
یادش بخیر من چون عشق بابام بودم هر سال که ممتاز میشدم عکسمو میداد روزنامهarash52
یادش به خیر
علیرضا
نخبه
ااااااااااااااااا خب قیافتون تو عکس اصلا معلوم نیست چون نیم رخه اون وسطی خیلی چهرش شیطونه خیلی به شما نمیخورد ولی شبیه عکسهایی که تازگی ازتون دیدم هستش اونی هم که کنار معلم ایستاده چون اروم بود گفتم شاید چون با روحیه الانتون جوره اون شما باشی.. پس اون کچله شمائی
اااااااااااا یادش بخیر ابتدائی که بودیم کیفامون رو همینجوری میزاشتیم پشت کمرمون و مینشستیم داداشی منم از این کیفا داشت هیییییییییییی یادش بخیر
maryamlondon1
الهی چه نازی
یادش به خیر اون پاکن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→