برق قدرت شاخه توزیع یه کم مسائل مربوط به سایت از هر نوعش پیتزا و رستوران داری شاید بتونم بعضی اوقات اگه کسی کارش لنگ باشه مترجم هم باشم بین این زبانها: فارسی، آذری، ترکی استانبولی، و فنلاندی و انگلیسی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
کاش همه ی دنیا از دریچه ی چشم شما به ما نگاه می فرمودن
و خیلی کاشهای دیگه
نقل قول: محسن صائب
خوب یعنی الان بگم چیکاره هستم و یا چی بلدم و یا تحصیلاتم چیه
حاجی شما هر جور که راحتید بگید ، البته شهره شما بیشتر در مشاعره هست
نقل قول: علیرضا
برق قدرت شاخه توزیع یه کم مسائل مربوط به سایت از هر نوعش پیتزا و رستوران داری شاید بتونم بعضی اوقات اگه کسی کارش لنگ باشه مترجم هم باشم بین این زبانها: فارسی، آذری، ترکی استانبولی، و فنلاندی و انگلیسی
مرسی رئیس که شرکت کردید.
نقل قول: علیرضا
الان هم که در زمینه گرافیک مشغول به کسب علم و دانش هستیم.
مشاعره البته میدونم منظورت اینکه من بیشتر در این محیط با این زبون صحبت کردم نمایش یا پنهان متن ولی شغل اصلیمو عرض کنم . من مغازه لوازم منزلی دارم که با پدرم هستم البته نوع کار من کاملا فرق میکنه من بستگی به نیاز مشتری فعالیت میکنم یعنی مثلا مشتری میادو لب تاپ و یا موبایل و لاستیگ ماشین و اتومیبیل میخواهد نوع و مدلش رو سفارش میده من نقدی میخرم و اعتباری و مدت دار میفروشم هفته ای چند بار هم به هتل اپارتمانی سر میزنم و سر و گوشی اب میدم و کارها رو مرتب میکنم *** مواقعی که بازار ساخت و ساز خوب باشه در این زمینه هم فعالیت میکنم خوشبختانه امسال در این زمینه بازار خوب شده کلا در ایران به کار تولیدی (به غیر از مسکن و ساخت و ساز) اعتماد و اعتقادی ندارم در این راه با دوستان و افراد زیادی اشنا شده و میشم و به این خاطر بدلیل محبت و اعتمادی که بهم دارند کاها اجازه ورود به مسایل خصوصیش رو میدن و در این راه تجربیات زیادی رو کسب کردم خدا رو شکر معمولا نوع کارم رو طوری تنظیم کردم که زیاد مشغول نشوم و خداوند هم منو مورد تفضل قرار داده و از نظر اقتصادی راضی هستم به این خاطر به حرم و جلسات و خانواده و .... فرصت میکنم در حد نرمال برسم
مثلا من خودم خیلی ها ازم سوال کردن که آیا واقعا دکترم !
یکیش من بودم
نقل قول: Dr.GSM
بیا ببینم چی بلدی !!!!!
من که کوچولو هستم در برابر کاربرای دیگه اما کارایی که در حد خودم بلدم نقاشی ورزشهای تکواندو / شنا / هند بال / هیپ هاپ ولی به شکل حرفه ای تکواندو و هند بال در مورد رشته هم که هنوز تخصص خاصی ندارم ودانشجو هستم.
چرا ندارم.. بوف بوفی اولین بار روی وردپرس نصب شد. بعد دو ماه و اندی به سیستم فعلی اسباب کشی کرد.. حال بگو ببینیم در چه زمینه ای اطلاعات میخوای. شاید بتونم کمک کنم..
علیرضا
یه کم مسائل مربوط به سایت از هر نوعش
پیتزا و رستوران داری
شاید بتونم بعضی اوقات اگه کسی کارش لنگ باشه مترجم هم باشم بین این زبانها: فارسی، آذری، ترکی استانبولی، و فنلاندی و انگلیسی
علیرضا
توضیحات بیشتر در هر یک موارد بالا لازم باشه بپرسید جواب میدم.
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Holtek
و خیلی کاشهای دیگه
یه کم مسائل مربوط به سایت از هر نوعش
پیتزا و رستوران داری
شاید بتونم بعضی اوقات اگه کسی کارش لنگ باشه مترجم هم باشم بین این زبانها: فارسی، آذری، ترکی استانبولی، و فنلاندی و انگلیسی
مرسی رئیس که شرکت کردید.
ایول که این همه کار بلدید
EVANESCENCE
محسن صائب
مشاعره
البته میدونم منظورت اینکه من بیشتر در این محیط با این زبون صحبت کردم
نمایش یا پنهان متن
ولی شغل اصلیمو عرض کنم.
من مغازه لوازم منزلی دارم که با پدرم هستم البته نوع کار من کاملا فرق میکنه من بستگی به نیاز مشتری فعالیت میکنم یعنی مثلا مشتری میادو لب تاپ و یا موبایل و لاستیگ ماشین و اتومیبیل میخواهد نوع و مدلش رو سفارش میده من نقدی میخرم و اعتباری و مدت دار میفروشم
هفته ای چند بار هم به هتل اپارتمانی سر میزنم و سر و گوشی اب میدم و کارها رو مرتب میکنم *** مواقعی که بازار ساخت و ساز خوب باشه در این زمینه هم فعالیت میکنم خوشبختانه امسال در این زمینه بازار خوب شده
کلا در ایران به کار تولیدی (به غیر از مسکن و ساخت و ساز) اعتماد و اعتقادی ندارم
در این راه با دوستان و افراد زیادی اشنا شده و میشم و به این خاطر بدلیل محبت و اعتمادی که بهم دارند کاها اجازه ورود به مسایل خصوصیش رو میدن و در این راه تجربیات زیادی رو کسب کردم
خدا رو شکر معمولا نوع کارم رو طوری تنظیم کردم که زیاد مشغول نشوم و خداوند هم منو مورد تفضل قرار داده و از نظر اقتصادی راضی هستم به این خاطر به حرم و جلسات و خانواده و .... فرصت میکنم در حد نرمال برسم
carlos
من هم همرشته ایه عمو محمود هستم دیگه
gilas
نمایش یا پنهان متن
hadi04
اگه زنده پيدام كردي در خدمتيم چون اولين راكت كه خورد تو سر ما تازه ملت ميفهمن جنگ شده
mati
من که کوچولو هستم در برابر کاربرای دیگه اما کارایی که در حد خودم بلدم
نقاشی
ورزشهای تکواندو / شنا / هند بال / هیپ هاپ ولی به شکل حرفه ای تکواندو و هند بال
در مورد رشته هم که هنوز تخصص خاصی ندارم ودانشجو هستم.
علیرضا
چرا ندارم.. بوف بوفی اولین بار روی وردپرس نصب شد. بعد دو ماه و اندی به سیستم فعلی اسباب کشی کرد.. حال بگو ببینیم در چه زمینه ای اطلاعات میخوای. شاید بتونم کمک کنم..
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→