₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ جمله ای که مرا تکان داد ▇▆▅▃
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ▃▅▆▇ جمله ای که مرا تکان داد ▇▆▅▃
1 2

بدون عکس

▃▅▆▇ جمله ای که مرا تکان داد ▇▆▅▃

936 بازدید، 40 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    ارزش هر انسانی به اندازه ­ی چیزی است که دوست می­دارد».

یعنی ارزش من به خوراکیهایی که دوست دارم (پاستیل) :4:

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    موافق نيستم، خيلي تند رفته، خيلي خيلي تند!!! كسي نميتونه خودشو و ارزششو با خداي متعال مقايسه كنه! اين كلام به حق كه كفر هست، بنده خاكي كارش به جايي كشيده كه خودشو با الله مقايسه كنه

افرین مازی جون :72:

و پیامبر صلی الله علیه وسلم هم فرمود:(كل ذنب عسى الله أن يغفره ؛ إلا من مات مشركا) هر گناهی ممکن است که بخشوده شود ، مگر کسی که بر شرک بمیرد...

عن النبي (ص) : " أنا مدينة العلم وعلي بابها ، فمن أراد العلم فليأتها من بابها

• Life Dream

نقل قول: The one
    ولي بأزم ميگم خدمت به خلق رو از هر عبادتي مقدستر ميدونم.

خوب ابجي جون اين يه عبادته و ما هم داريم در مورد عبادت حرف ميزنيم، منم كه قبول دارم، ولي با بت كردن خدا كه گكفتي اشتباهه قبول ندارم :4:
    من اينجا مبلغهاي ديني رو ديدم كه تو يه سفر چند روزه فكر مي كنند ميتونن رو همه تأثير بذارن. حالا كار به شخص اين علامه ندارم. ولي يه سريشون تا مي بينن يكي باهاشون تعارف از روي أدب ميكنه و لبخند ميزنه فكر ميكنن طرف مسلمون دو اتيشي شده. نميدونن اكثر اين اقايون حتي به خدا هم إيمان ندارند!!!

اينم موافقم خفن! :4: يه ماحراي واقعي از زمان قديم (زمان شاه) بگم كه خيلي جالبه!! توو اون زمان كه روز به روز داشت به تعداد روحانيون اضافه ميشد دولت تصميم جالبي ميگيره! افراد تحصيلكرده و دانشگاهي علوم ديني رو كه واقعاً در سطحي بودندن كه بتوانند طلبه شوند را استخدام كرده و همراه هر يك از انها چنديدن مامور به بيرون ميفرستاد! آنها در كوچه و خيابان به هر طلبه خود ساخته اي كه ميرسيدند جلويش را ميگرفتند و از او چند سوال ديني ميپرسيدند، اگر درست جواب ميدادند با او كاري نداشتند و به راه خود ادامه ميدادند، ولي اگه اشتباه جواب ميدادند همانجا تمام لباس طلبگي را بر تنش پاره ميكردند و او را وادار ميكردند كه با همان حال در كوچه و خيابان به راه رفتن ادامه دهد! بعد از مدتي تعداد اين طلبه هاي دروغين به شدت كاهش پيدا كرد و از ترس فقط با لباس معمولي به بيرون ميامدند تا مايه آبروريزي خود نشوند!!
    اگر الان هم همين كار رو انجام بدهند، بي شك حدود 70% طلبه ها بايد لباس عوض كنند!!! الان طلبگي بد جور نون تووشه و علت طلبه شدن هم همينه! :83:
    نقل قول: نخبه
    یعنی ارزش من به خوراکیهایی که دوست دارم (پاستیل)

اختيار داري شما ارزشت بيشتر از اين حرفاست! به اندازه زبان كله پاچه :23:
    نقل قول: maryamlondon1
    افرین مازی جون

و پیامبر صلی الله علیه وسلم هم فرمود:(كل ذنب عسى الله أن يغفره ؛ إلا من مات مشركا) هر گناهی ممکن است که بخشوده شود ، مگر کسی که بر شرک بمیرد...

قربون مامان مريم روشن فكر و چيز فهم :11:

• نخبه

جمله ای که مرا تکان داد

راستی یادم رفت بگم منو اصلا تکان نداد.. محکم نشستم سر جام :4:

• maryamlondon1

قربون مامان مريم روشن فكر و چيز فهم

:6: :8:

این را بخوان :30:
    نمایش یا پنهان متن
    قرائتی : امام رضا کارشناس هواشناسی بوده

چيز نژاد: حضرت سلیمان گفت

اگه هدهد دلیل قانع‌کننده‌ای نداشته باشه ترتیبشو می‌دم

دستگیری ۹۱ حاجی با یک کیلو مواد مخدر

• نخبه

اختيار داري شما ارزشت بيشتر از اين حرفاست! به اندازه زبان كله پاچه

راستی من عروسکامو هم خیلی دوس دارم :4:

• Life Dream

خب من کلا با اصطلاح بت مخالفم. از نظر من بت یعنی یه چیز جامد و بی خاصیت ولی خدای من در وجود خودمه بت نیست چون به من نزدیکه یعنی از هر جهت که رو کنم می بینمش نه اینکه مجبور باشم گردنمو بشکنم و از پایین مثل یه برده نگاهش کنم. اینا رو خودش در کتابش فرموده

نه خوب من كه اولش گفتم در اصطلاح! :10: و بعد توضيح دادم كه اصلاً دوباره رجوع شود به اينجا http://www.boofboofi.com/forum/topic_20772/#post-1013428 :4:
    اخه لجم می گیره نمیدونی چه ادمهایی میان اینجا با ابرویی که ما به زور برای خودمون جمع میکنیم بازی می کنن و احساس پیروزی بهشون دست میده و میرن!! یه بار یکی از این مقدس نماها ماه محرم میاد اینجا که خیر سرش موعظه کنه. بعد اینا پامیشن میرن تظاهرات برای یادبود امام حسین. قربون امام مظلوم برم من مخالف این یادبودها نیستم ولی به جای خود! فکر کن چه گندی میزنه. یه دنیش ازش می پرسه که چیکار دارید می کنید چه خبره و اینا اینم یه قیافه ی حق به جانبی به خودش می گیره که انگار داره با یه شیعه ی دوازده امامی حرف میزنه!! میگه که داریم یاد فلان شخص رو نگه میداریم فلانه بیساره شهید شده و ... بعد یارو خیلی متاثر میشه برمیگرده میگه کی؟ چقدر عجیبه که تو اخبار چیزی نگفتن؟! اینم میگه اخه این مال 1300 سال پیشه!! حالا قیافه ی اون سوال کننده رو مجسم کن!! سرشو تکون میده و با خنده میگه تازه یادتون افتاده و میره!!!

اينو به صورت جوك شنيده بودم اينجا! پس منبعش دانمارك بوده! :83:
    قرائتی : امام رضا کارشناس هواشناسی بوده

چيز نژاد: حضرت سلیمان گفت

اگه هدهد دلیل قانع‌کننده‌ای نداشته باشه ترتیبشو می‌دم

دستگیری ۹۱ حاجی با یک کیلو مواد مخدر

:23: :20: :20:
    راستی من عروسکامو هم خیلی دوس دارم :4:

دختر گنده!! 291
    :23: :23:
    نمایش یا پنهان متنشيرين در موقع خواب:

473 تصویر در دسترس نیست 473

• baron jon

ارزش هر انسانی به اندازه ­ی چیزی است که دوست می­دارد».

تامل بر انگيز بود :1:
    مرسي :46:

• دیااکو

منو تکون داد ولی لامصب ول نمی کنه، هر چند دقیقه یه بار هی داره تکونم می ده، یه چیزی تو مایه های سکسکه، راستی این تکونا نکنه سکسکه باشه؟ یکی بیاد منو بترسونه تا ببینم سر منشأ این تکونا کجاست.

• Kishe Mehr

مرسی دوستان 1153 :11: 311

The one,
    مرسی گلو :65: خیلی مرسی و بازم خیلی مرسی تر که رک گفتی من کلا از رک گویی خوشم میاد و خیلی هم از تعارفات و این چیزا میونه ی خوبی ندارم :4:
    Life Dream,
    مازیار جان نظر شما محترم ولی شما چرا سطحی برداشت میکنید؟ اینو که حتما میدونید خدای متعال اسامی و القاب زیبا و بسیاری دارند که ما مسلمونها این القاب رو به دیگران میدیم، مثلا یکی از اونها کلمه ی مؤمن هست، پس اگه اینطوره ما داریم کفر میگیم!! حالا این که جای خود داره، حتی خود قرآن هم به مسلمانهاش همین القاب رو میده!!! بعدشم هیچ مسلمونی کفر نمیگه اونم کی؟ اونم کسی مثل علامه جعفری!!!! ایشون از بزرگترین فیلسوفان و محققان اسلامی هستند ( نه تشیع! )..
    حالا من یه سوالی از خود شما دارم، اگه این سخن مرحوم علامه، بدعت هست، به احتمال خیلی زیاد شما هم این جمله رو قبول دارید که "«ارزش هر انسانی به اندازه ­ی چیزی است که دوست می­دارد»." ، حالا اگه کسی عاشق خدا باشه شما این دوست داشتن خدایی رو چه چیزی می نامید؟

ولي بأزم ميگم خدمت به خلق رو از هر عبادتي مقدستر ميدونم.

موافقم اینو.. اتفاقا امروز رفته بودم دانشگاه واسه کارای فارغ التحصیلیم رفتم قسمت اموزش دیدم روی در یه کاغذ زدن که بخاطر نماز نیم ساعت تعطیل!!!!! منم گفتم الان حسابشونو میرسم و میخواستم یه نت براشون بذارم ولی دیدم که در باز هست. البته هنوز وقت نماز نرسیده بود و کارمو انجام دادم ولی میخواستم یه نت براشون بذارم و بنویسم : دستانی که کمک میکنند از لبهایی که دعا می کنند مقدس ترند!!! و بعدا که یارو رو دیدم بهش بگم که من اگه جای شما بودم کمک به دیگران رو از نماز اول وقت مهمتر میدونستم :4:
    نقل قول: چکاوک
    ولی مجی جون گاهی یه کارایی میکنم که بد جور شرمندش میشم

خدا نکنه ترگلی مهربونی... میگن خدا اینقدر مهربونه حتی ممکنه شیطان رو هم ببخشه :48: البته من خودم به شخصه میگم خدایا گیریم که تو گناهمو ببخشی ولی چطوری سرمو بالا بیارم که در برابرت گناه کردم؟ :79:
    نقل قول: چکاوک
    مرسی داداشی با خدا و مهربونم 533

:9: خواهش میشه ترگلی مهربونی 311
    نقل قول: arash52
    مرسی مطلب فسیل شده ای بود
    حدودا مال 1400 سال پیشه

حضرت کربلایی این یکی فسیل است و ان یکی هم فسیل، اما این کجا و آن کجا :4:
    نقل قول: arash52
    ولی خارج از شوخی ، خیلی باهاش حال کردم و مثبتش رو هم واریز کردم
    از روز شنبه قابل برداشته :83:

هدف ما حال کردن شماست :4: میگم حالا نمیشد نقدی حساب کنید یا برامون کارت به کارت بکنید :65: دست و بالمون تنگه زن و بچه داریم دستمون تو خرجه :9:

• Kishe Mehr

نقل قول: soheyla

خیلی پرمعنا و زیبا بود :8: .
    وقتی این جمله رو خوندم یه حس خاصی بهم دست داد .

خواهش میشه سهیلا خانم 311 خوشحالم که استفاده کردید :1:
    نقل قول: ماهی
    ولی من عاشق همه ی نعمتای خدا هستم .چه کوچک چه بزرگ..همه رو با هم می خوام314

خب بعدش :65:
    نقل قول: Dr.GSM
    دیروز تو میلم بود میخواستم بذارم تو سایت ولی بناه دلایلی نذاشتم

بذار فکر کنم ببینم چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ :37:
    نقل قول: دلشاد
    مرسی داش مجتبی عالی بود

خواهش میشه داداش بهروز دلشادی
    یعنی ارزش من به خوراکیهایی که دوست دارم (پاستیل) :4:

نه بابا شکسته بندی نفرمایید ارزش شما بیش از این حرفاست، اصلا در وصف نگنجد :4:

:65:

• Kishe Mehr

راستی یادم رفت بگم منو اصلا تکان نداد.. محکم نشستم سر جام :4:

تو رو بولدوزر هم نمیتونه تکون بخوره دختره ی گنده بک :4: :23:
    نقل قول: baron jon
    تامل بر انگيز بود :1:
    مرسي :46:

خواهش میشه بارون جون 311 :4:
    نقل قول: دیااکو
    منو تکون داد ولی لامصب ول نمی کنه، هر چند دقیقه یه بار هی داره تکونم می ده، یه چیزی تو مایه های سکسکه، راستی این تکونا نکنه سکسکه باشه؟ یکی بیاد منو بترسونه تا ببینم سر منشأ این تکونا کجاست.

852 الان سرمنشأش پیدا نشد؟ :83: ایشالله همیشه در حال تکون خوردن باشید :4:
    نقل قول: EVANESCENCE
    :46: :46: :46: :46: :46: :46:

311

• Life Dream

حالا اگه کسی عاشق خدا باشه شما این دوست داشتن خدایی رو چه چیزی می نامید؟

بهش ميگن بندگي! بندگي يعني عابد بودن در مقابل معبود! ديگه نميگن من به همان اندازه كه خدا رو دوس دارم پس ارزشم به اندازه خدا هست! اين يعني برابري بين عابد و معبود!! يكم فكر كن روو اين مساله! :29:

• roman

یک جمله چند هزار ریشتری بود که من هم تکون خوردم 648
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: