₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » باردار شدن ۹۰ دختر دانش آموز / عکس
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » باردار شدن ۹۰ دختر دانش آموز / عکس
1 2

بدون عکس

باردار شدن ۹۰ دختر دانش آموز / عکس

1340 بازدید، 40 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

آینده: نوزده ژانویه ۲۰۱۱ ویدیویی بر روی شبکه خبری سی ان ان آمریکا قرار گرفت که در آن از باردار شدن ۹۰ دانش آموز دختر کمتر از ۱۸ سال یک دبیرستان در ممفیس آمریکا خبر می‌داد.

دبیرستان Frayser در ممفیس ایالات متحده آمریکا که کمتر از ۸۰۰ دانش‌آموز دارد، در هفته گذشته با واقعیتی مواجه شد که نشان می‌داد بیش از ۱۱ درصد دانش‌آموزان آن دبیرستان در انتظار فرزند خویش هستند!

یکی از دانش‌آموزان این دبیرستان در مصاحبه با یکی از خبرگزاری‌ها گفته است: “این خیلی طبیعی است. وقتی که ما از تعطیلات تابستانی برمی‌گردیم هزاران نفر شکم‌هایشان بالا آمده است!”.(قابل توجه افراد زير 18 سال:منظورش اينه كه در تعطيلات زياد پر خوري ميكنن :4: )

به شهادت آمار مرکز کنترل بیماری ها (Center of disease control)، ایالات متحده آمریکا بیشترین میزان بارداری نوجوانان زیر ۲۰ سال را در سراسر جهان دارد. بارداری نوجوانان باعث بروز مشکلات عدیده‌ای هم چون ترک‌تحصیل کودکان، تنها ماندن برای تمام عمر و به دوش کشیدن مسوولیت فرزند ناخواسته و طرد شدن توسط خانواده می‌شود. مرکز کنترل بیماری‌ها آماری بالغ بر ۷۵۰ هزار کودک باردار در سال را برای آمریکا ارایه داده است و می‌افزاید از هر ده مورد بارداری ۸ مورد ناخواسته بوده است و در ۸۱ درصد موارد این بارداری‌ها در خارج از عرف ازدواج صورت گرفته است.

این آمار در حالی ارایه شده است که در کشور آمریکا آموزش‌های جنسی از سنین کودکی در مدارس به دانش‌آموزان داده می‌شود و این کشور سالانه ملیاردها دلار صرف آموزش روش‌های ضد‌بارداری می‌کند.

تنها در سال ۲۰۰۲ میلادی کشور آمریکا ۱٫۷۳ ملیادر دلار صرف آموزش روش‌های ضد آبستنی کرده است که ۶۵۳ ملیون دلار آن صرف نوجوانان شده است. با این حال به نظر می‌رسد این آموزش‌ها نتوانسته است کمکی در جلوگیری از سقوط اخلاقی جامعه آمریکا بکند.

• چکاوک

ای داد بیدا :83:

• arash52

کذب محضه
    چون من شمردم 90 تا نبودند :4:

• soheyla

hadi04,

سلام و سپاس :46: .
    یادش بخیر وقتی دبیرستانی بودم ، هرروز مدیرمون تو صف بهمون میگفت . من حواسم بهتون هست 390. من هیچ وقت سیبهای گندیده رو پیش سیبهای سالم نگه نمیدارم :53: .
    من و خیلی از همکلاسیام مثل بوق :7: وایمیستادیم و حرفاش و گوش میدادیم 334 .سالها از اون موقع گذشت و من تازه متوجه میشم که منظور مدیرمون از سیبهای گندیده دخترای مشکل دار بودن :99: . ( مشکل دار هم منظور قرارهای خیابونی و دست همدیگه رو گرفتن و یه نامه یا یه نوار کاست رد و بدل کردن بود . یا اینکه بچه ها رژ مامانشون و کش میرفتن و میاوردنشون مدرسه تا به بچه ها نشون بدن . ) جالبه نه ؟ :1:
    ولی حالا دخترای دبیرستانی ایدز میگیرن ، الکلی میشن ، معتاد میشن و تو مدرسه مواد مصرف میکنن ، قاچاقچی میشن ، قتل میکنن ...
    حامله شدن 1117 هم یه مسئله عادی شده :66: .
    درود بر روزهای نوجوونی ما که اصالت داشتن و پاک بودن 861 .

• Holtek

فتوشاپی نیست ؟ 245

• ماهی

چی بگم والله :4:

• maryamlondon1

نقل قول: soheyla
    ولی حالا دخترای دبیرستانی ایدز میگیرن ، الکلی میشن ، معتاد میشن و تو مدرسه مواد مصرف میکنن ، قاچاقچی میشن ، قتل میکنن ...
    حامله شدن هم یه مسئله عادی شده .
    درود بر روزهای نوجوونی ما که اصالت داشتن و پاک بودن

واقعا :2:

• دلشاد

دیر و زود باید باردار بشن اینا زودتر از این تجربه استفاده کردن :23:

• gilas

نقل قول: hadi04
    این خیلی طبیعی است. وقتی که ما از تعطیلات تابستانی برمی‌گردیم هزاران نفر شکم‌هایشان بالا آمده است!”.

چه تعطیلاتی :23: :23:

• نخبه

خسته نباشن واقعا

• Life Dream

مباركشون باشه چه خوشگل شدن :4:

• levrone

الهی مو بیمیرُم!

• Kishe Mehr

:25: ولی به نظر من دارن تئاتر باز ی میکنن :37: نگاه کن نزدیک سن وایسادنا :4:
    ببینید اون وسطیه که بالا وایساده تک خوان گروهه، خودم شنیدم اولش گفت که گروه سروووووووووووود دبیرستان شهید ممفیس آمریکا تقــــــــــــــــــــــــــــــــــدیم میکند :4:

البته اگرم واقعا حامله شدن بخاطر اینه که نقششون رو زیادی جدی گرفتن :23:

• mati

408
    (قابل توجه افراد زير 18 سال:منظورش اينه كه در تعطيلات زياد پر خوري ميكنن )

247 وای عمو از این پستت خیلی خندیدم

• هاچو هاچو

متاسفانه ایران خودمونم کم نمیاره.... :86:
    نقل قول: Kishe Mehr
    ولی به نظر من دارن تئاتر باز ی میکنن :37: نگاه کن نزدیک سن وایسادنا :4:

میگم منم تئاتر بلدم :74: ولی حامله نشدم :83:
    شهید ممفیس آمریکا تقــــــــــــــــــــــــــــــــــدیم میکند :4:

:23: :23: :23:

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو

مهدیه جون مطمئنی؟ :37: این روزا ویار نکردی؟ :50: چی دسوت داری بگم کاکو هادی برات بخره بیاره بخوری؟ :4:

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو

مشكل يا از تهيه كنندست يا كارگردان يا يكي از مسئولين سالن يا ... بهشون بگو يه تست نازايي بدن :4: :23:
    چی دسوت داری بگم کاکو هادی برات بخره بیاره بخوری؟ :4:

از جيب خودت خرج كن قناري، به من چه ربطي داره؟ آش نخورده و دهن سوخته؟والا با اون نونتون :4:

• هاچو هاچو

مهدیه جون مطمئنی؟ :37: این روزا ویار نکردی؟
    :50:
    آره سعیده جون :11: داوید ویارو منظورته؟ :37: :4:
    چی دسوت داری بگم کاکو هادی برات بخره بیاره بخوری؟ :4:

از همونایی که موقع حاملگی واسه تو آورد :83:
    مشكل يا از تهيه كنندست يا كارگردان يا يكي از مسئولين سالن يا ... بهشون بگو يه تست نازايي بدن :4: :23:

نه اونا مشکلی ندارن :3: آخه همشون حامله شدن :83:
    نمایش یا پنهان متندارم برات هادی جان :86:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: