آینده: نوزده ژانویه ۲۰۱۱ ویدیویی بر روی شبکه خبری سی ان ان آمریکا قرار گرفت که در آن از باردار شدن ۹۰ دانش آموز دختر کمتر از ۱۸ سال یک دبیرستان در ممفیس آمریکا خبر میداد.
دبیرستان Frayser در ممفیس ایالات متحده آمریکا که کمتر از ۸۰۰ دانشآموز دارد، در هفته گذشته با واقعیتی مواجه شد که نشان میداد بیش از ۱۱ درصد دانشآموزان آن دبیرستان در انتظار فرزند خویش هستند!
یکی از دانشآموزان این دبیرستان در مصاحبه با یکی از خبرگزاریها گفته است: “این خیلی طبیعی است. وقتی که ما از تعطیلات تابستانی برمیگردیم هزاران نفر شکمهایشان بالا آمده است!”.(قابل توجه افراد زير 18 سال:منظورش اينه كه در تعطيلات زياد پر خوري ميكنن )
به شهادت آمار مرکز کنترل بیماری ها (Center of disease control)، ایالات متحده آمریکا بیشترین میزان بارداری نوجوانان زیر ۲۰ سال را در سراسر جهان دارد. بارداری نوجوانان باعث بروز مشکلات عدیدهای هم چون ترکتحصیل کودکان، تنها ماندن برای تمام عمر و به دوش کشیدن مسوولیت فرزند ناخواسته و طرد شدن توسط خانواده میشود. مرکز کنترل بیماریها آماری بالغ بر ۷۵۰ هزار کودک باردار در سال را برای آمریکا ارایه داده است و میافزاید از هر ده مورد بارداری ۸ مورد ناخواسته بوده است و در ۸۱ درصد موارد این بارداریها در خارج از عرف ازدواج صورت گرفته است.
این آمار در حالی ارایه شده است که در کشور آمریکا آموزشهای جنسی از سنین کودکی در مدارس به دانشآموزان داده میشود و این کشور سالانه ملیاردها دلار صرف آموزش روشهای ضدبارداری میکند.
تنها در سال ۲۰۰۲ میلادی کشور آمریکا ۱٫۷۳ ملیادر دلار صرف آموزش روشهای ضد آبستنی کرده است که ۶۵۳ ملیون دلار آن صرف نوجوانان شده است. با این حال به نظر میرسد این آموزشها نتوانسته است کمکی در جلوگیری از سقوط اخلاقی جامعه آمریکا بکند.
hadi04, سلام و سپاس . یادش بخیر وقتی دبیرستانی بودم ، هرروز مدیرمون تو صف بهمون میگفت . من حواسم بهتون هست . من هیچ وقت سیبهای گندیده رو پیش سیبهای سالم نگه نمیدارم . من و خیلی از همکلاسیام مثل بوق وایمیستادیم و حرفاش و گوش میدادیم .سالها از اون موقع گذشت و من تازه متوجه میشم که منظور مدیرمون از سیبهای گندیده دخترای مشکل دار بودن . ( مشکل دار هم منظور قرارهای خیابونی و دست همدیگه رو گرفتن و یه نامه یا یه نوار کاست رد و بدل کردن بود . یا اینکه بچه ها رژ مامانشون و کش میرفتن و میاوردنشون مدرسه تا به بچه ها نشون بدن . ) جالبه نه ؟ ولی حالا دخترای دبیرستانی ایدز میگیرن ، الکلی میشن ، معتاد میشن و تو مدرسه مواد مصرف میکنن ، قاچاقچی میشن ، قتل میکنن ... حامله شدن هم یه مسئله عادی شده . درود بر روزهای نوجوونی ما که اصالت داشتن و پاک بودن .
ولی حالا دخترای دبیرستانی ایدز میگیرن ، الکلی میشن ، معتاد میشن و تو مدرسه مواد مصرف میکنن ، قاچاقچی میشن ، قتل میکنن ... حامله شدن هم یه مسئله عادی شده . درود بر روزهای نوجوونی ما که اصالت داشتن و پاک بودن
ولی به نظر من دارن تئاتر باز ی میکنن نگاه کن نزدیک سن وایسادنا ببینید اون وسطیه که بالا وایساده تک خوان گروهه، خودم شنیدم اولش گفت که گروه سروووووووووووود دبیرستان شهید ممفیس آمریکا تقــــــــــــــــــــــــــــــــــدیم میکند
البته اگرم واقعا حامله شدن بخاطر اینه که نقششون رو زیادی جدی گرفتن
hadi04
دبیرستان Frayser در ممفیس ایالات متحده آمریکا که کمتر از ۸۰۰ دانشآموز دارد، در هفته گذشته با واقعیتی مواجه شد که نشان میداد بیش از ۱۱ درصد دانشآموزان آن دبیرستان در انتظار فرزند خویش هستند!
یکی از دانشآموزان این دبیرستان در مصاحبه با یکی از خبرگزاریها گفته است: “این خیلی طبیعی است. وقتی که ما از تعطیلات تابستانی برمیگردیم هزاران نفر شکمهایشان بالا آمده است!”.(قابل توجه افراد زير 18 سال:منظورش اينه كه در تعطيلات زياد پر خوري ميكنن
به شهادت آمار مرکز کنترل بیماری ها (Center of disease control)، ایالات متحده آمریکا بیشترین میزان بارداری نوجوانان زیر ۲۰ سال را در سراسر جهان دارد. بارداری نوجوانان باعث بروز مشکلات عدیدهای هم چون ترکتحصیل کودکان، تنها ماندن برای تمام عمر و به دوش کشیدن مسوولیت فرزند ناخواسته و طرد شدن توسط خانواده میشود. مرکز کنترل بیماریها آماری بالغ بر ۷۵۰ هزار کودک باردار در سال را برای آمریکا ارایه داده است و میافزاید از هر ده مورد بارداری ۸ مورد ناخواسته بوده است و در ۸۱ درصد موارد این بارداریها در خارج از عرف ازدواج صورت گرفته است.
این آمار در حالی ارایه شده است که در کشور آمریکا آموزشهای جنسی از سنین کودکی در مدارس به دانشآموزان داده میشود و این کشور سالانه ملیاردها دلار صرف آموزش روشهای ضدبارداری میکند.
تنها در سال ۲۰۰۲ میلادی کشور آمریکا ۱٫۷۳ ملیادر دلار صرف آموزش روشهای ضد آبستنی کرده است که ۶۵۳ ملیون دلار آن صرف نوجوانان شده است. با این حال به نظر میرسد این آموزشها نتوانسته است کمکی در جلوگیری از سقوط اخلاقی جامعه آمریکا بکند.
چکاوک
arash52
چون من شمردم 90 تا نبودند
soheyla
سلام و سپاس
یادش بخیر وقتی دبیرستانی بودم ، هرروز مدیرمون تو صف بهمون میگفت . من حواسم بهتون هست
من و خیلی از همکلاسیام مثل بوق
ولی حالا دخترای دبیرستانی ایدز میگیرن ، الکلی میشن ، معتاد میشن و تو مدرسه مواد مصرف میکنن ، قاچاقچی میشن ، قتل میکنن ...
حامله شدن
درود بر روزهای نوجوونی ما که اصالت داشتن و پاک بودن
Holtek
ماهی
maryamlondon1
حامله شدن هم یه مسئله عادی شده .
درود بر روزهای نوجوونی ما که اصالت داشتن و پاک بودن
واقعا
دلشاد
gilas
چه تعطیلاتی
نخبه
EVANESCENCE
Life Dream
levrone
star night
Kishe Mehr
ببینید اون وسطیه که بالا وایساده تک خوان گروهه، خودم شنیدم اولش گفت که گروه سروووووووووووود دبیرستان شهید ممفیس آمریکا تقــــــــــــــــــــــــــــــــــدیم میکند
البته اگرم واقعا حامله شدن بخاطر اینه که نقششون رو زیادی جدی گرفتن
mati
هاچو هاچو
میگم منم تئاتر بلدم
Kishe Mehr
مهدیه جون مطمئنی؟
hadi04
مشكل يا از تهيه كنندست يا كارگردان يا يكي از مسئولين سالن يا ... بهشون بگو يه تست نازايي بدن
از جيب خودت خرج كن قناري، به من چه ربطي داره؟ آش نخورده و دهن سوخته؟والا با اون نونتون
هاچو هاچو
آره سعیده جون
از همونایی که موقع حاملگی واسه تو آورد
نه اونا مشکلی ندارن
نمایش یا پنهان متن
دارم برات هادی جانآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→