₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » يكى بياد اين رو واسم بخره ميخواااااااااااااااااام(F125)
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » يكى بياد اين رو واسم بخره ميخواااااااااااااااااام(F125)
1 2

بدون عکس

يكى بياد اين رو واسم بخره ميخواااااااااااااااااام(F125)

645 بازدید، 25 پست، نویسنده: mz56mz

• mz56mz

نمونه هیبریدی F125 مرسدس‌بنز از هیدروژن برای تأمین سوخت مورد نیاز خود استفاده خواهد کرد. درهای خودرو با ضربه باز می‌شوند و خودرو به سیستمی برای کاهش استرس راننده مجهز است!
    پیش‌بینی تازه‌های خودرو طی 25 سال آینده و فناوری‌های جدیدی که به کار گرفته خواهند شد، چندان ساده نیست. با این حال می‌دانیم که ربع قرن آینده نیز دایملر، خودروهای لوکسی تولید خواهد کرد که هنوز هم خریداران معدودی دارند و احتمالا بنزین دیگر در این زمان سوخت پایه خودروها نخواهد بود و توسط سوخت‌های پاک و ارزان‌تری مانند هیدروژن جایگزین خواهد شد. نمونه مفهومی F125 که همین روزها در نمایشگاه خودروی فرانکفورت رونمایی خواهد شد، می‌تواند آغازگر این مسیر باشد.

تصویر در دسترس نیست

برای این نمونه مفهومی 4 پیشرانه الکتریکی پیش‌بینی شده که نیروی مورد نیاز آنها توسط باتری‌های لیتیوم‌گوگرد و سلول‌های سوختی هیدروژنی تأمین خواهد شد. توان نهایی این 4 پیشرانه در مجموع 231 اسب‌بخار است که میان تمامی چرخ‌های خودرو توزیع خواهد شد. به کمک این نیرو صفر تا 100 خودرو به زمانی معادل 4.9 ثانیه نیاز خواهد داشت و حداکثر سرعت آن 220 کیلومتربرساعت خواهد بود.

تصویر در دسترس نیست

استفاده از پلاستیک تقویت‌شده، فیبرکربن، آلومینیوم و فولاد با مقاومت بالا در ساخت این خودرو باعث شده وزن آن به حداقل برسد. به همین دلیل بهره‌وری سوخت و مسافتی که می‌تواند طی کند، حداکثر خواهد بود. این خودرو می‌تواند با اتکا به توان باتری لیتیوم‌گوگرد، مسافتی حدود 50 کیلومتر را طی کند. به کمک مخزن هیدروژن تعبیه‌شده و سلول‌های سوختی هیدروژنی F125 حدود 940 کیلومتر دیگر نیز پیش از نیاز به سوختگیری مجدد حرکت خواهد کرد.

تصویر در دسترس نیست

بخش هدایت و کنترل این خودرو تعاملی است و مبتنی بر ارتباط میان راننده و خودرو به صورت لمسی، گفتاری و حتی استفاده از اشارات گوناگون عمل خواهد کرد. به عبارت دیگر در این خودرو دیگر خبری از دکمه‌ها و دستگیره‌ها نیست و درهای خودرو نیز با ضرباتی که سرنشینان به آنها می‌زنند، باز خواهند شد. مرسدس‌بنز F125 به دستیار راننده پیشرفته مجهز است و می‌تواند فعالیت‌های نیمه‌خودکاری انجام دهد که از استرس راننده بکاهند.

مطابق اعلام شرکت دایملر آ.گ، نام F125 از ترکیب 125 که به گذشت 125 سال از تولید اولین اتومبیل بنزین‌سوز توسط کارل بنز اشاره می‌کند و F که نشان دهنده استفاده از سلول‌های سوختی است، تشکیل شده است. شاید F125 هرگز به مرحله تولید نرسد اما این شرکت تصمیم دارد از سال 2015 تولید خودروهایی با سوخت هیدروژنی را آغاز کند و یکبار دیگر تحولی بزرگ را در صنعت خودرو رقم بزند.

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    يكى بياد اين رو واسم بخره ميخواااااااااااااااااام

عموووووووووووووووووووووووو یعنی من بیام اینو برای شما بخرم :7:
    مگه نه اینکه شما عموی مائید و شما باید از اینا برای ما بخرید.. بالاخره بزرگتری گفتن کوچکتری گفتن :9:

• gilas

هر کی زحمتشو کشید برای عمو از اینا خرید یه دونشو هم برای من بخلره لفطا :5:

• دلشاد

يكى بياد اين رو واسم بخره ميخواااااااااااااااااام(F125)

منم میخوام :93:

• sib

واسه منم بخرین :5: :4:

• mz56mz

دلم خوشه كه اين تاپيك زدم يكى پيدا بشه بياد واسم بخره314
    نخبه,
    gilas,
    دلشاد,
    sib,
    اينها رو ببين عمووووووووووووووووهاااااااااااااااااااا من خودم دنبال يكى ميگردم بياد واسم بخره 276

• Life Dream

من براتون ميخرم :75:

نمایش یا پنهان متنشرمنده ديگه رزقمون همينقدر بود :9:

• نخبه

اينها رو ببين عمووووووووووووووووهاااااااااااااااااااا من خودم دنبال يكى ميگردم بياد واسم بخره 276

عمو پیداش کردین سفارش منم بکنین :17: بگین شیلین اونقده دخمل خوفیه براش یه دونه از اینا بخر 360

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    من براتون ميخرم :75:
    شرمنده ديگه رسقمون همينقدر بود :9:

نگه دار برای خودت 804 برای خواستگاری رفتنت لازمت میشه 315

• gilas

اينها رو ببين عمووووووووووووووووهاااااااااااااااااااا من خودم دنبال يكى ميگردم بياد واسم بخره

خوب ببشخید 824

• mz56mz

Life Dream,
    هر چى از داداش برسد نيكوست :8:
    نخبه,
    پيدا شد عمو ولى از نوع ايرانيش :4:

• Holtek

يكى بياد اين رو واسم بخره ميخواااااااااااااااااام

عمو وردار همین که گذاشتی مال خودت ، من بعدا برا خودم یکی میخرم :1:

• دیااکو

می خرررررررررررررررررررررررررررررررررم برات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ماهی

عمو بانک طلا مال شماست اونوقت من بیچاره براتون اینو بخرم؟ :7:

• حورا

خوب منم میخواااام :100:

• هاچو هاچو

عمو من که نمیخرم برات بخرم :32: آخه شما لیاقت بیشتر ازینا رو داری :4: :11:

• star night

چن تا بخرم عمویی 245 245 245 286

• EVANESCENCE

اوفففففففففففف
    عالی عمو حرف نداره

• mz56mz