با وجود اين از خدا ميخوام خودش كمكت كنه چيزي كه باعث ناراحتيت شده، هر چه زودتر حل بشه
نقل قول: ماهی
از اون کاراییه که خیلی دوس دارم ولی همش خودمو کنترل می کنم می گم در شان تو نیست ماهی خانوم
جدي فكر ميكني ميتوني شكستم بدي؟! سر همون ماشيني كه دارم شرط ميبندم اگه باختم همونجا ماشينو به نامت كنم 120000 كيلومتر رو هميشه تمام سرعت رفتم توو خيابون و جاده، يعني از همون كيلومتر صفر ديوانه وار رانندگي كردم ولي اعترف ميكنم كارم احمقانه هست و با جون خودم و مردم بازي ميكنم
نقل قول: ماهی
یه بار یه آقایی همینجوری هی ویراژ رفت اینور اونورم توی بلوار بودم.ماشینش زانتیا بود .خب البته ماشین من که به پاش نمی رسید ولی به جون خودم دو سه تا خوش شانسی آوردم کم آورده بود .مشکل شما آقایون اینه که فقط به سرعت فکر می کنید و گاز می دید.جلوتونو نگاه نمی کنید و تشخیص نمی دید که از چه سمتی حرکت کنید که گیر نیفتید. فقط گاز می دید
اون آقا منگل بوده اونم با زانتيا!!
نقل قول: دلشاد
مرسی داش مازیار اطلاعات جالبی بود
مخلص داداش بهروز هم هستيم
نقل قول: maryamlondon1
مازی بنگاه ماشین زدی مبارکه هفته گذشته نامزاد حسن پسرم یک 206 خرید البته 100 رفته..مدل 2003 است... یعنی از رده خارح شده است قیمتش هم سه ملیون 500 تومان
مامان مريم ما اينجا داريم از آر دي و پرايد و پيكان حرف ميزنيم و پزشو ميديم، شما اونجا واسه 206 اصل اوق ميدي! عجب ها!! ميگم اصلاً اونو برام بفرست من پنج مليون ميخرم
Life Dream
ما که خیلی وقته زدیم به رگ بی عاری!
با وجود اين از خدا ميخوام خودش كمكت كنه چيزي كه باعث ناراحتيت شده، هر چه زودتر حل بشه
جدي فكر ميكني ميتوني شكستم بدي؟!
اون آقا منگل بوده اونم با زانتيا!!
مخلص داداش بهروز هم هستيم
مامان مريم ما اينجا داريم از آر دي و پرايد و پيكان حرف ميزنيم و پزشو ميديم، شما اونجا واسه 206 اصل اوق ميدي!
The one
ما که خیلی وقته زدیم به رگ بی عاری!
مرسی مازی جون... چه خبره زدی تو کار ماشین همش ... مبارکه
ژنرال
جیگر کاک مهندس موزیکالو بخورم!
آها راستی اون آیکون ناراحتیه
حواس نمونده برامون ...
ماهی
نه..فکر نکردم...ولی دوس دارم مسابقه بدم
کلا از سرعت خوشم نمی آد.حتی توی خونه سشوار یا مخلوط کن یا وسایل برقی رو معمولا روی دور تند نمی زنم.بدم می آد.
نه...دوس ندارم...تو ماشین خواهرم که میشینم از بس به شوهر خواهرم غر می زنم خودم خجالت میکشم...خیلی تند میره
نه بابا من شانس می آوردم.یه دفعه ماشینای دیگه می پیچیدن جلوش
Holtek
The one
آها راستی اون آیکون ناراحتیه
حواس نمونده برامون ...
اون همدردی بود نگو خودت دردی
Life Dream
خوب ماهي گلي ميخواد ماشين حن حن بوق بوف بخره من چي كار كنم
کلا از سرعت خوشم نمی آد.حتی توی خونه سشوار یا مخلوط کن یا وسایل برقی رو معمولا روی دور تند نمی زنم.بدم می آد.
آفرين آبجي خودم، حالا شد ديگه رگ گردنم داشت ميتركيد
اگه اين پليساي مسخره نبودن زندگي خيلي زيبا ميشد ها
خوب درستشم همينطوره، ولي من متاسفانه مشكل دارم، جنون سرعت دارم
از قديم گفتن حق تقدم با خانمها هست، اقايون نخواستن اين حق رو به اون آقاهه ديگه بدن!
در كل توو ايران يه جورايي پرفروشترين و بيشترين تعداد رو داره، ماشين خوبيه ولي خوب امنيتش يكم...
حالا شما خوبه آبجي جون؟!
The one
مرسی شما خوبین؟
خب ببین چی برام نوشته بعد بیا احوالپرسی کن
Life Dream
خوب مخاطبش بيشتر شما بودي، به من چه!
signal
Life Dream
شكل ماشين كه همون 405 هست!! موتورشم كه گذاشتم عكسشو! ميخوايي از نزديك ببيني موتور 206 تيپ پنج رو نگاه كن اين همون موتوره!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→