₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » مؤدب بودن گاهي مي‌تواند فاجعه‌بار باشد!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » مؤدب بودن گاهي مي‌تواند فاجعه‌بار باشد!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مؤدب بودن گاهي مي‌تواند فاجعه‌بار باشد!

566 بازدید، 18 پست، نویسنده: mojde

• mojde

محققان انگليسي و فرانسوي در پژوهش‌هاي خود دريافته‌اند كه ادب، هميشه جوابگو نيست؛ به خصوص اگر شرايط پر مخاطره باشد.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ايسنا، بر اساس پژوهش انجام شده توسط تيمي از دانشمندان مركز ملي تحقيقات علمي و دانشگاه تولوس فرانسه و دانشگاه كوئينز انگليس، زماني كه يك خلبان در حال انجام فرود اضطراري بوده يا يك پزشك در حال تلاش براي كمك به يك بيمار و تصميم در مورد عمل جراحي است، شيوه‌هاي پاسخگويي مبهم و گريزان كه گاهي براي اجتناب از صدمه به احساسات ديگران به كار مي‌روند، ممكن است عواقب خطرناكي داشته باشند.

به گفته محققان هر چه ميزان حساسيت يك موضوع بالاتر باشد، ميزان ادب افراد بالاتر مي‌رود؛ اما از آنجايي كه در اين زمان فرد به پاسخ‌هاي مبهم و گريزان روي مي‌آورد، ممكن است منجر به بروز ترديد در گفته‌هاي فرد مؤدب بشود. اين امر مي‌تواند به عواقب منفي براي ايمني و امنيت در موقعيت‌هاي پر مخاطره شود.

اين محققان براي مثال موقعيتهايي از سقوط هواپيما را مثال زده‌اند كه در آن خدمه پرواز ادب را به واضح سخن گفتن ترجيح داده و منجر به سقوط و بروز مشكل شده‌اند.

دانشمندان براي حل اين مسائل راه‌حلهايي مانند آموزش جسارت را پيشنهاد كرده‌اند. حتي شايد بتوان نشانه‌هاي مرتبط با بروز اين رفتار مودبانه مانند تن صدا را شناسايي كرده و به افراد براي مقابله با آن آموزش داد.

:4:

• نخبه

نقل قول: mojde
    مؤدب بودن گاهي مي‌تواند فاجعه‌بار باشد

خاله یعنی بی ادب باشیم؟ :4:

• Kishe Mehr

848

نقل قول: نخبه
    خاله یعنی بی ادب باشیم؟ :4:

848

• mojde

خاله یعنی بی ادب باشیم؟

853 286

• hadi04

از اين بابت خدا رو شكر ميكنم كه به شدت فرد بي ادبي هستم :23:
    يه دفعه توي شركت يه لاين آب فشار بالا تركيده بود براي قطع جريان يكي از دوستان خيلي اين دست و اون دست ميكرد
    من هم كه سر كار به شدت جدي و خشن هستم و هيچي مثل كار برام در اولويت نيست بيچاره خواهر و مادر يارو رو مورد عنايت خاصه قرار دادم بعدش هم به مدت يك ماه توبه عملي كردم و هر روز ازش غذرخواهي ميكردم :23:

• دلشاد

مؤدب بودن گاهي مي‌تواند فاجعه‌بار باشد!

مرسی مژده جون یعنی از این به بعد از اون کارها بکنیم
    نمایش یا پنهان متن 684

یا
    نمایش یا پنهان متن 788

یا
    نمایش یا پنهان متن 1140

نمایش یا پنهان متن :4:

• mojde

دلشاد,
    چه جلافتا :5:

• محسن صائب

:46:
    افراد خود ساخته بخوبی میتوانند مرز بین ادب و خشونت و جدی بودن رو رعایت کنند
    این مشکل بیشتر از ان افرادی است که در محیط خانوادگی و بدلیل جو خانوادگی یکسویه بارمیایند

• چکاوک

بی ادب بودن کار خوبی نیست :1:

• star night

نقل قول: محسن صائب
    افراد خود ساخته بخوبی میتوانند مرز بین ادب و خشونت و جدی بودن رو رعایت کنند
    این مشکل بیشتر از ان افرادی است که در محیط خانوادگی و بدلیل جو خانوادگی یکسویه بارمیایند

کاملا موافقم 286 286 286

• gilas

معلم خصوصی برای آموزش فحش نیازمندیم اونم فوری :4:

• arash52

نقل قول: gilas
    معلم خصوصی برای آموزش فحش نیازمندیم اونم فوری

در خدمتم
    تا نرفتم بیا بهت یاد بدم :4:

• gilas

نقل قول: arash52
    در خدمتم
    تا نرفتم بیا بهت یاد بدم

فقط بگم من هر 50تا فحش یه نصفه + میدما :4:

• mati

408 خاله یعنی از اون فحش بد بدا یاد بگیریم؟
    باچه باچه الان میرم یادشون میگیرم 351

• هاچو هاچو

:4:

باید حتما اسم فحش و چیزای بیتربیتی بیاد شما بخندی ؟ :4:

• SaMaN TaJ

خاله یعنی بی ادب باشیم؟

یعنی فحش ناموسی بدیم،هواپیما سقوط نمیکنه؟ :38:

• The one

hadi04,
    نقل قول: SaMaN TaJ
    یعنی فحش ناموسی بدیم،هواپیما سقوط نمیکنه؟

:23: :23:

مرسی مژده جون . :11: من معمولا جواب نمیدم ولی بعدش به خودم فحش میدم که چرا لالمونی گرفتم و دلم خنک نشد :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: