ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
محسن صائب
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
گلعذاری ز گلستان جهان ما را بس
...............................................زین چمن سایه آن سرو روان ما را بس
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
من و همصحبتی اهل ریا دورم باد
...............................................از گرانان جهان رطل گران ما را بس
قصر فردوس به پاداش عمل میبخشند
..............................................ما که رندیم و گدا دیر مغان ما را بس
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
بنشین بر لب جوی و گذر عمر ببین
..............................................کاین اشارت ز جهان گذران ما را بس
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
نقد بازار جهان بنگر و آزار جهان
.....................................گر شما را نه بس این سود و زیان ما را بس
یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم
............................................دولت صحبت آن مونس جان ما را بس
از در خویش خدا را به بهشتم مفرست
...........................................که سر کوی تو از کون و مکان ما را بس
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
حافظ از مشرب قسمت گله ناانصافیست
...........................................طبع چون آب و غزلهای روان ما را بس
.
نمایش یا پنهان متن
خیلی وقتها وقتی دلم از زمونه گرفته میشه نا خوادگاه سوار اتوبوس میشم و میرم حرم، یکباره انچنان انرژی مثبتی تمام وجودم رو فرا میگیره که بشدت سبک میشم ، توی ایوان دارالسیاده مسجد گوهرشاد مینشینم و احساس بشدت خو شایندی منو به عرش میبره .............................یاد این شعر میفتم
گلعذاری ز گلستان جهان ما را بس
زین چمن سایه آن سرو روان ما را بس
.
امشب شب دحو الارض هست . شبی خاص و با فضیلت ، بشدت محتاج دعای خیر شما عزیزان هستم
arash52
خیلی ممنون که یادآوری کردی
یادش به خیر پارسال تو حرم امام حسین بودیم
دلشاد
حاج محسن محتاجیم به دعا این روزها بدجوری داغونم شما که به حرم نزدیکی هر موقع حرم رفتید ما را هم دعا کن التماس دعا
gilas
ژنرال
کاش میشد همین جور که این شعر گفته زندگی کرد! ولی مشکله!
حرم که میرید مارو هم یاد کنید
هاچو هاچو
mati
حورا
نخبه
محتاجیم به دعا
baron jon
التماس دعا آقا محسن
مرسي
baron jon
التماس دعا آقا محسن
مرسي
baron jon
التماس دعا آقا محسن
مرسي
The one
آخی
وای امشب دحو الارضه؟!! یه عالمه لیست دارم خدا قبول کنه تا فردا
محسن صائب
یادش به خیر پارسال تو حرم امام حسین بودیم
واقعا خوش به سعادتت
یک سال از عمرمون به همین سادگی گذشت و یکسال به مرگ نزدیک تر شدیم
حافظ چقدر جالب میگه
کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در بیش *** کی روی ره ز که پرسی ، چه کنی چون باشی
بهروز جان
ابوسعید شعر بسیار جالبی داره
گفتم ، چه کنم ، چه تحفه ارم بر دوست *** بی درد نیا ، هر انچه اری خوبسیت
تو بایستی رای ما دعا کنی ، تو اون لحظاتی که به حداکثر درد و نامیدی میرسی ، اونجاست که اگه متوجه بشی ، نفس نفست عبادت میشه و کارها میتونی بکنی
وقتی استاد تو باشی
خیلی زود یک شاگرد بی استعداد مثل من میتونه یاد بگیره
دقیقا همین جوری که شما فرمودید
ولی غیر ممکن نیست
ماهی
منم یه وقتایی می رم سید علاءالدین حسین ( برادر شاه چراغ) .. یه در از طلا بود که برای حضرت عباس می ساختنش گذاشته بودن اونجا مردم کمکهای نقدیشونو می ریختند اونجا.ولی بااین که فقط یه در بود خیلی حس خوبی بهم میداد .الان که بردنش بازم می رم همونجا با حضرت عباس حرف می زنم
بچه ها برای منم دعا کنید..خیلی احتیاج دارم
درباره ش یه توضیحی نمی دید؟
soheyla
سلام و سپاس
من نمیدونم دحوالأرض چه شبی هست . امکان داره توضیح بفرمائید .
نمایش یا پنهان متن
داداشی ، اگه امکان داره امشب که مشرف شدید حرم برای منم(بخاطر موضوعی که میدونید) دعا کنید و از خدای مهربون بخواین به خاطری بزرگی ، مهربونی و پاکی شخصی که امشب مهمونش هستید ، حاجتی که من و همسرم داریم و روا کنن .Mahboob
خودمون محتاجیم به دعا
The one
دحو یعنی بسط دادان و وسعت بخشیدن در روایات میگن که در یه همچین روزی خداوند زمین رو از آب آفرید و بسط داد.. مثل این آیه والارض بعد ذلک دحیها..
بعضیها هم می گن که حضرت ابراهیم تو یه همچین روزی که امروزه و 25 ذی العقده هست کعبه رو بنا کرد یه سری هم میگن روز میلاد حضرت عیسی به تاریخ قمری امروز بوده
حالا کلا ففضیلته که در اینروز دعا کنیم و دعا مستجابتره.. نظر خودم .. اینه که وقتی روزها ی مشخصی رو در نظر میگیریم و واقعا بهشون ایمان پیدا می کنیم که خواستمون شنیده میشه همین اتفاق هم از نظر روانشناسی یه خاطر دید مثبتمون میفته
mojde
«دحو الارض» مطابق با بیست و پنجم ماه ذیالقعده، روزی است که خداوند با نظر به کره زمین، به جهان خاکی حیات بخشید، از این روز، بخشهایی از کره زمین ـ که سراسر از آب بود ـ شروع به خشک شدن کرد تا کم کم به شکل یک چهارم خشکیهای امروزی درآمد.
مطابق روایات، اولین نقطه ای که از زیر آب سر برآورد، مکان کعبه شریف و بیت الله الحرام بود.
به گزارش فارس، «دَحو» به معنای گسترش است و برخی نیز آن را به معنای تکان دادن چیزی از محلِ اصلی اش تفسیر کردهاند، منظور از «دحوالارض» (گسترده شدن زمین) این است که در آغاز، تمام سطح زمین را آبهای حاصل از باران های سیلابیِ نخستین فراگرفته بود، این آبها، به تدریج در گودالهای زمین جای گرفتند و خشکیها از زیر آب سر برآوردند و روز به روز گستردهتر شدند.
از سوی دیگر، زمین در آغاز به صورت پستیها و بلندیها یا شیبهای تند و غیرقابل سکونت بود، بعدها بارانهای سیلابی مداوم باریدند، ارتفاعات زمین را شستند و درهها گستردند، اندک اندک زمینهایِ مسطح و قابل استفاده برای زندگی انسان، کشت و زرع پدید آمد، مجموع این گسترده شدن، «دحو الارض» نامگذاری میشود.
از امیرالمومنین علیهالسلام روایت شده است که فرمودند: «نخستین رحمتی که از آسمان به زمین نازل شد، در بیست وپنج ذی القعده بود. کسی که در این روز روزه بگیرد و شبش را به عبادت بایستد، عبادت صد سال را که روزش را روزه و شبش را عبادت کرده است خواهد داشت.»
به نظر برخی از مفسران، آیه 30 سوره نازعات «وَالْأَرْضَ بَعْدَ ذَلِكَ دَحَاهَا»، به همین واقعه اشاره دارد، گذشته از واقعه دحوالارض، رویدادهای دیگری نیز در این روز رخ دادهاند که اهمیت آن را دو چندان کرده است؛ از جمله:
- میلاد حضرت ابراهیم علی نبینا وآله وعلیهالسلام
- میلاد حضرت عیسی مسیح علیهالسلام
- خروج رسول اکرم صلی الله علیه وآله وسلم از مدینه به همراه هزاران حاجی به سوی مکه، به قصد حجة الوداع. در این سفر وجود مقدس حضرت زهرا سلام الله علیها و نیز تمامی همسران پیامبر(ص) نیز ایشان را همراهی میکردند.
- در روایتی نیز آمده است که حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجهالشریف در همین روز قیام خواهد کرد.
اعمال شب و روز دحو الارض
*روزه: یکی از آن چهار روز است که در تمام سال به فضیلت روزه ممتاز است، در روایتی روزهاش مثل روزه هفتاد سال است و در روایت دیگر کفاره هفتاد سال است، هر که این روز را روزه بدارد و شبش را به عبادت به سر آورد از برای او عبادت صد سال نوشته شود، از برای روزهدار این روز هر چه در میان آسمان و زمین است استغفار کند، این روزی است که رحمت خدا در آن منتشر شده، از برای عبادت و اجتماع به ذکر خدا در این روز اجر بسیاری است.
* نماز: نمازی که در کتب شیعه قمیین روایت شده است، آن دو رکعت است، در وقت چاشت در هر رکعت بعد از «حمد»، پنج مرتبه «توحید» و «الشمس» بخواند و بعد از سلام نماز بخواند «لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»، پس دعا کند و بخواند «یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ» .
*دعا: خواندن این دعا است که شیخ در «مصباح» فرموده، خواندن آن مستحب است:
«اللَّهُمَّ دَاحِیَ الْکَعْبَةِ وَ فَالِقَ الْحَبَّةِ وَ صَارِفَ اللَّزْبَةِ وَ کَاشِفَ کُلِّ کُرْبَةٍ أَسْأَلُکَ فِی هَذَا الْیَوْمِ مِنْ أَیَّامِکَ الَّتِی أَعْظَمْتَ حَقَّهَا وَ أَقْدَمْتَ سَبْقَهَا وَ جَعَلْتَهَا عِنْدَ الْمُؤْمِنِینَ وَدِیعَةً وَ إِلَیْکَ ذَرِیعَةً وَ بِرَحْمَتِکَ الْوَسِیعَةِ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ الْمُنْتَجَبِ فِی الْمِیثَاقِ الْقَرِیبِ یَوْمَ التَّلاقِ فَاتِقِ کُلِّ رَتْقٍ وَ دَاعٍ إِلَی کُلِّ حَقٍّ وَ عَلَی أَهْلِ بَیْتِهِ الْأَطْهَارِ الْهُدَاةِ الْمَنَارِ دَعَائِمِ الْجَبَّارِ وَ وُلاةِ الْجَنَّةِ وَ النَّارِ وَ أَعْطِنَا فِی یَوْمِنَا هَذَا مِنْ عَطَائِکَ الْمَخْزُونِ غَیْرَ مَقْطُوعٍ وَ لا مَمْنُوعٍ [مَمْنُونٍ] تَجْمَعُ لَنَا بِهِ التَّوْبَةَ وَ حُسْنَ الْأَوْبَةِ یَا خَیْرَ مَدْعُوٍّ وَ أَکْرَمَ مَرْجُوٍّ یَا کَفِیُّ یَا وَفِیُّ یَا مَنْ لُطْفُهُ خَفِیٌّ الْطُفْ لِی بِلُطْفِکَ وَ أَسْعِدْنِی بِعَفْوِکَ وَ أَیِّدْنِی بِنَصْرِکَ وَ لا تُنْسِنِی کَرِیمَ ذِکْرِکَ بِوُلاةِ أَمْرِکَ وَ حَفَظَةِ سِرِّکَ وَ احْفَظْنِی مِنْ شَوَائِبِ الدَّهْرِ إِلَی یَوْمِ الْحَشْرِ وَ النَّشْرِ وَ أَشْهِدْنِی أَوْلِیَاءَکَ عِنْدَ خُرُوجِ نَفْسِی وَ حُلُولِ رَمْسِی وَ انْقِطَاعِ عَمَلِی وَ انْقِضَاءِ أَجَلِی اللَّهُمَّ وَ اذْکُرْنِی عَلَی طُولِ الْبِلَی إِذَا حَلَلْتُ بَیْنَ أَطْبَاقِ الثَّرَی وَ نَسِیَنِیَ النَّاسُونَ مِنَ الْوَرَی وَ أَحْلِلْنِی دَارَ الْمُقَامَةِ وَ بَوِّئْنِی مَنْزِلَ الْکَرَامَةِ وَ اجْعَلْنِی مِنْ مُرَافِقِی أَوْلِیَائِکَ وَ أَهْلِ اجْتِبَائِکَ وَ اصْطِفَائِکَ وَ بَارِکْ لِی فِی لِقَائِکَ وَ ارْزُقْنِی حُسْنَ الْعَمَلِ قَبْلَ حُلُولِ الْأَجَلِ بَرِیئا مِنَ الزَّلَلِ وَ سُوءِ الْخَطَلِ اللَّهُمَّ وَ أَوْرِدْنِی حَوْضَ نَبِیِّکَ مُحَمَّدٍ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ اسْقِنِی مِنْهُ مَشْرَبا رَوِیّا سَائِغا هَنِیئا لا أَظْمَأُ بَعْدَهُ وَ لا أُحَلَّأُ وِرْدَهُ وَ لا عَنْهُ أُذَادُ وَ اجْعَلْهُ لِی خَیْرَ زَادٍ وَ أَوْفَی مِیعَادٍ یَوْمَ یَقُومُ الْأَشْهَادُ اللَّهُمَّ وَ الْعَنْ جَبَابِرَةَ الْأَوَّلِینَ وَ الْآخِرِینَ وَ بِحُقُوقِ [لِحُقُوقِ] أَوْلِیَائِکَ الْمُسْتَأْثِرِینَ اللَّهُمَّ وَ اقْصِمْ دَعَائِمَهُمْ وَ أَهْلِکْ أَشْیَاعَهُمْ وَ عَامِلَهُمْ وَ عَجِّلْ مَهَالِکَهُمْ وَ اسْلُبْهُمْ مَمَالِکَهُمْ وَ ضَیِّقْ عَلَیْهِمْ مَسَالِکَهُمْ وَ الْعَنْ مُسَاهِمَهُمْ وَ مُشَارِکَهُمْ اللَّهُمَّ وَ عَجِّلْ فَرَجَ أَوْلِیَائِکَ وَ ارْدُدْ عَلَیْهِمْ مَظَالِمَهُمْ وَ أَظْهِرْ بِالْحَقِّ قَائِمَهُمْ وَ اجْعَلْهُ لِدِینِکَ مُنْتَصِرا وَ بِأَمْرِکَ فِی أَعْدَائِکَ مُؤْتَمِرا اللَّهُمَّ احْفُفْهُ بِمَلائِکَةِ النَّصْرِ وَ بِمَا أَلْقَیْتَ إِلَیْهِ مِنَ الْأَمْرِ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ مُنْتَقِما لَکَ حَتَّی تَرْضَی وَ یَعُودَ دِینُکَ بِهِ وَ عَلَی یَدَیْهِ جَدِیدا غَضّا وَ یَمْحَضَ الْحَقَّ مَحْضا وَ یَرْفِضَ الْبَاطِلَ رَفْضا اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَیْهِ وَ عَلَی جَمِیعِ آبَائِهِ وَ اجْعَلْنَا مِنْ صَحْبِهِ وَ أُسْرَتِهِ وَ ابْعَثْنَا فِی کَرَّتِهِ حَتَّی نَکُونَ فِی زَمَانِهِ مِنْ أَعْوَانِهِ اللَّهُمَّ أَدْرِکْ بِنَا قِیَامَهُ وَ أَشْهِدْنَا أَیَّامَهُ وَ صَلِّ عَلَیْهِ [عَلَی مُحَمَّدٍ] وَ ارْدُدْ إِلَیْنَا سَلامَهُ وَ السَّلامُ عَلَیْهِ [عَلَیْهِمْ] وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ».
محسن صائب
خدایا چنان کن سرانجام کار*** تو خشنود باشی و ما رستگار
همینطوره که شما میفرمایید
هم زیبا و هم بسیار پر مفهوم
دقیقا
هیفا جان خواهر گلم
ما ادمها استعداد تبدیل شدن به انسان کامل رو داریم خیلی سخت هم نیست اون موقع امامزاده تو وجود خودمون شکل میگیره
به قول حافظ
سالها دل طلب جام جم از ما میکرد *** انچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
بچه ها برای منم دعا کنید..خیلی احتیاج دارم
اوست نشسته در نظر ، من بکجا نظر کنم *** اوست گرفته شهر دل ، من به کجا سفر کنم
برام جالبه این مواردی که شما و بعضی دوستان تعریف میکنید ، نشان از لطف و عنایتی است که خداوند به شما عزیزان دارد و متاسفانه خودتون کمتر متوجه اش میشوید
گلی جان
قدر خودت خیلی بدون
اندکی صبر سحر نزدیک هست.انشاا.....
ممنون
عالی گفتی
مطابق روایات، اولین نقطه ای که از زیر آب سر برآورد، مکان کعبه شریف و بیت الله الحرام بود.
خدا خیرت بده
کامل و جامع توضیح دادی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→