₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » وقتی دختر پسرا دور هم خلوت کنن!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » وقتی دختر پسرا دور هم خلوت کنن!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

وقتی دختر پسرا دور هم خلوت کنن!!

691 بازدید، 22 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

وقتی پسرا دور هم خلوت میکنند ؟205

- ای رامین بدبخت دلت بسوزه همون دختری که به تو نخ نمیداد من رفتم شمارشو گرفتم237
    - من بدجوری عاشقش شدم . اگه این خوشکله با من دوست بشه من همه ی دوست دخترهام رو کنار میگذارم235

- بچه ها این دختره رو دیدین که مانتو صورتی میپوشه و یه عینک آفتابی هم میزنه 261. وقتی هم که توی دانشگاه راه میره هیچکی رو تحویل نمیگیره . باید حالشو بگیریم427

- ما اینیم دیگه بالاخره شماره رو دادیم به دختره435

- بچه ها من میخونم شماها دست بزنید .523.. امشب خونمون بعله برونه 448..امشب خونمون عشق و جنونه ...487

- بر و بچ جاتون خالی امروز رفتیم کافی نت یه رومی رو به گند کشیدیم918

وقتی دخترا دور هم خلوت میکنند ؟219

- وای این انگشتر رو کی خریده ؟ چقدر قشنگه !!!!!824

- وای الهام جون نبودی امروز من با اون پسره قرار داشتم . اینقدر با هم حرف زدیم . حتی اسم بچه هامون هم انتخاب کردیم823

- من خیلی دلم میخواد آی دی این پسره رو بدست بیارم تا باهاش چت کنم .827

- امروز یه پسره خوشتیپ و با کلاس توی دانشگاهمون اومده بود . هر چی عشوه 979و ناز کردم براش تحویلم نگرفت . مگه من خوشکل نیستم868

- سارا دیدی چه پسره مودبی توی فروشگاه بود . حتی توی صورتمون هم نگاه نکرد . خیلی پسره سر به زیری بود من که دلم پیشش گیر کرده807

- مینا دختر با خودت چیکار کردی . چرا این همه چاق شدی .678 حالا باید بری بدن سازی اندامت 832رو بسوزونی تا این لباسهای تنگی که گرفتی اندازه ی تنت بشه

- راستی شیلا امشب میایی خونه ی ما 667. امشب جشن تولد منه .413 حتما بیا .844 چون میخواهیم کلی برقصیم527

• هاچو هاچو

کاش وقتی که با هم خلوت میکردند هم مینوشتی :4:

• دلشاد

هی از ما گذشت :65:

• بهونه

نمیشه این خلوت خوب نیست :19:
    نمایش یا پنهان متن :23:

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    کاش وقتی که با هم خلوت میکردند هم مینوشتی :4:

دیگه شما که واردی چو دانی و پرسی سوالت خطاس :83: بچه پروووووووووووووو بی حیات

• هاچو هاچو

نقل قول: نخبه
    دیگه شما که واردی چو دانی و پرسی سوالت خطاس :83: بچه پروووووووووووووو بی حیات

نه من خیلی وقته خارج شدم :4: نمیدونم جدیدا چی میگن تو این خلوتا :86:

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    نه من خیلی وقته خارج شدم :4: نمیدونم جدیدا چی میگن تو این خلوتا

قبل از اینکه خارج بشی کلی تجربه کسب فرمودی و با کوله باری از تجربه خارج شدی :86:

• هاچو هاچو

قبل از اینکه خارج بشی کلی تجربه کسب فرمودی و با کوله باری از تجربه خارج شدی :86:

آره خب ولی هر چی میگردم کوله رو پیدا نمیکنم :4: گفتم شاید تو برداشتی از بس بی حیاتی :86:

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    آره خب ولی هر چی میگردم کوله رو پیدا نمیکنم :4: گفتم شاید تو برداشتی از بس بی حیاتی

حتما با کوله داداشیت اشتباه شده.. معمولا کوله های بی حیاتی به دست مجی میچسبن :56: بس که این بشر علاقه منده به این موضوعات

• هاچو هاچو

حتما با کوله داداشیت اشتباه شده.. :56: معمولا کوله های بی حیاتی به دست مجی میچسبن بس که این بشر علاقه منده به این موضوعات

:83: آره واقعا 286 دیدی عسکشو گذاشتم رو دیفال ؟ :4: :23:

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    آره واقعا 286 دیدی عسکشو گذاشتم رو دیفال ؟

اره از سیبیلاش خون میچکه :40:

• Life Dream

نقل قول: Kurosh
    - وای الهام جون نبودی امروز من با اون پسره قرار داشتم . اینقدر با هم حرف زدیم . حتی اسم بچه هامون هم انتخاب کردیم

چقدر پررو، حتماً اسم بچه بچه هاشونم رو انتخاب كردن!! :23: :23:
    نقل قول: Kurosh
    - سارا دیدی چه پسره مودبی توی فروشگاه بود . حتی توی صورتمون هم نگاه نکرد . خیلی پسره سر به زیری بود من که دلم پیشش گیر کرده

اين جور دخترا الان فسيل شدن، الان ديگه ميگن ديدي چه ماشيني داشت! من كه دلم پيشش گيره! :4:

مرسي جلال جان، عالي بود :110:

• SaMaN TaJ

خلوت خواستین بیاین پیش خودم :4:

• The one

:4:

مگه مهد کودکها هنوز مختلطه؟ :56:

• ماهی

کورش جان دخترای این روزا ( دهه 70) اینطوریام نیستن :38:

• KuRoSh

نقل قول: ماهی
    کورش جان دخترای این روزا ( دهه 70) اینطوریام نیستن

پس چطوریا هستند :1: