₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ ثبت نام صندلی داغ ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ ثبت نام صندلی داغ ๑۩۞۩๑
1 2 3

بدون عکس

๑۩۞۩๑ ثبت نام صندلی داغ ๑۩۞۩๑

203 بازدید، 49 پست، نویسنده: gilas

• gilas

قوانین صندلی داغ

1.در هر ماه یک نفر به عنوان شرکت کننده که با رای گیری انتخاب می شود در صندلی داغ شرکت میکند.

2. شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد.

3.سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.

4. در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
    پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید.

5. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.

6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد
    با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.

7. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد.
    - پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.

9. شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد.

تبصره : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
    - شرکت کننده مختار است تا به این سؤالات پاسخ ندهد و آن را جهت بررسی و تایید مردود بودن به مدیران بخش ارجاع دهد.

10. چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف می گردد.

11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

12. چنانچه شخص شرکت کننده (با توجه به قانون شماره 5) بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 200 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.

13. در پایان مسابقه به بهترین سوال ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، خلاقانه ترین سوال و .... که از طرف شرکت کننده انتخاب می شد جایزه برابر با 15 بوفی اهدا میشود .

14. جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی می باشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .

15. میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت می نمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد

مسابقه جانبی صندلی داغ :

در پایان مهلت یک هفته ای شرکت کننده 5 سوال از سوالای پاسخ داده شده مطرح میکند و به اولین کاربری که پاسخ صحیح را بدهد 5 بوفی به عنوان جایزه اهدا میگردد.

شرایط ثبت نام :

کاربران که از تاریخ عضویت آنها 6 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن و قبلا در مسابقه صندلی داغ شرکت نکرده باشند .

تاریخ شروع ثبت نام صندلی داغ آبان 1390 :

یکشنبه 1 آبان تا شنبه 7 آبان
    داوطلبان برای ثبت نام در صندلی داغ آبان 1390
    همین تاپیک اعلام آمادگی نمایند.

تاریخ شروع رای گیری صندلی داغ آبان 1390 :

شنبه 7 آبان تا شنبه 14 آبان

تاریخ شروع صندلی داغ آبان 1390 :

شنبه 14 آبان تا شنبه 21 آبان

تاریخ شروع مسابقه جانبی صندلی داغ آبان 1390 :

شنبه 21 آبان تا شنبه 28 آبان

• Kishe Mehr

:111: ای بوفیان، ای مردم، ای خلایق، اوی شیرازیا، ای افراد اگاه همانا بدانید و آگاه و هوشیار باشید ، این افراد سعی دارند که با دادن وعده های الکی شما را فریب بدهند 1209 ، گول این افراد را نخورید 378 اینها با زیبا جلوه نمودن گناه ها و این صندلی داغ شما را می خواهند فریب بدهند :22:

علاوه بر این کلا اینقده داغ میشید که حد نداره 314 مال من هنوز جاش داغه ببینید =========> 1247
    خلاصه کسی ثبت نام نکنه 852

نمایش یا پنهان متنخواستم بگم کسی منتظر من نباشه من دیگه ثبت نام نمی کنم 351

• نخبه

نقل قول: gilas
    ثبت نام صندلی داغ

:9: شرمنده

ولی به موج منفی هم رای نمیدم :15:

• mojde

نميدونم چرا داوطلب شدنم اومد :40:

• The one

اگه کسی داوطلب میشه ازم خواستگاری کنه شرکت می کنم اسب سفیدمم برای صرفه جویی در وقت میبندمش به تخت نه ساری میبندمش به صندلی :23:

• بچه مثبت

ممنون گیلاس عزیز :46:

نقل قول: mojde
    نميدونم چرا داوطلب شدنم اومد
    :78:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    اگه کسی داوطلب میشه ازم خواستگاری کنه شرکت می کنم اسب سفیدمم برای صرفه جویی در وقت میبندمش به تخت نه ساری میبندمش به صندلی :23:

میخوای تا من این کار رو بکنم بعد تو جواب مثبت بده تا همه سورپرایز بشن :23:

ولی دفعه ی قبل دیدی نقش بازی کردنمون چطور بود که همه باورشون شده بود؟ :86:
    ولی :22: یکی از بچه ها بنا به گفته ی خودش حتی یک ذره هم شک نکرده بود که این جریان شوخیه :43:
    نمایش یا پنهان متناون یک شخص هم شاپری الممالک هست :4: چون یک عامل نفوذی که نمیخوام اسمشو بیارم داستان رو به شاپلی گفته بوده و اونم همون اول میگه که جریان شوخیه :37:

نمایش یا پنهان متنمهدی هاچو هاچو زنگ آخر وایسا کار ِت دارم 315

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    میخوای تا من این کار رو بکنم بعد تو جواب مثبت بده تا همه سورپرایز بشن

خوش به حالت کاکو کاش منم اعتماد به نفسم این هوا بود :23:

اون یک شخص هم شاپری الممالک هست چون یک عامل نفوذی که نمیخوام اسمشو بیارم داستان رو به شاپلی گفته بوده و اونم همون اول میگه که جریان شوخیه

جدی؟ بسوزه پدر تجربه :23:

• ماهی

به به ...به به ....271271271.آخ جون ..آخ جون 271 271 271

• هاچو هاچو

بی زحمت اسم مارو هم ثبت نام کنین 1078
    اون یک شخص هم شاپری الممالک هست :4: چون یک عامل نفوذی که نمیخوام اسمشو بیارم داستان رو به شاپلی گفته بوده و اونم همون اول میگه که جریان شوخیه :37:

یعنی کی میتونسته باشه؟ :4: :37:
    مهدی هاچو هاچو زنگ آخر وایسا کار ِت دارم 315

حاجی من باید برم نمیتونم تا زنگ آخر وایستم :4: مامانم اومده دنبالم 351
    ولی یکی از بچه ها بنا به گفته ی خودش حتی یک ذره هم شک نکرده بود که این جریان شوخیه :43:

حقتونه آخه :71: به این راحتی با احساسات ما گل کوچیک میزنین :43: تازه میخواستم یه کاری کنم که خودنتونم باورتون بشه :4: ولی ریش سفیدا وساطت کردن منم بیخیال شدم :4:

• The one

Kishe Mehr,
    هاچو هاچو,
    نمیدونم چرا ما تو هر تاپیکی میریم میشه شونصد تا صفحه اخرشم مثل سریالهای ماه رمضون علوسی میشه یه بچه رم میندازن وسط باقرو بیاره :23: منظورم اینه که یکی باقرو بیاره ختم مجلس اعلام بشه صلواااتتتت :23:

• Life Dream

من هم راي ميدم :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو

315 باشه یره :15:
    نقل قول: هاچو هاچو
    یعنی کی میتونسته باشه؟ :4: :37:

نمیدونم کی بوده ولی اگه بدونم کی بوده چنان بلایی سرش میارم که نهنگ دریایی براش تخم بذاره :23:
    حاجی من باید برم نمیتونم تا زنگ آخر وایستم :4: مامانم اومده دنبالم 351

نه عزیزم :11: وایسه کارت دارم :5: میخوام بهت قاقالیلی بدم :4:
    نقل قول: هاچو هاچو
    حقتونه آخه :71: به این راحتی با احساسات ما گل کوچیک میزنین :43: تازه میخواستم یه کاری کنم که خودنتونم باورتون بشه :4: ولی ریش سفیدا وساطت کردن منم بیخیال شدم :4:

خب بعدش ... :43: میگفتی :37: زنگ اخرم واینسادی امشب میام جلو در خونتون :74:
    مثل سریالهای ماه رمضون علوسی میشه

به قول بابام نیروی انتظامی هم پیروز میشه :23:

• بهونه

من که دو به شکم ثبت نام کنم یا نه ولی باید با مدیر گیلاسی یه مشورت هایی بکنم بعد ثبت نام کنم 241
    مدیر گیلاسی یه وقت مصاحبه به من میدی تا یه مشورت کوچولو بکنم؟ 1082
    هر وقت یاهو پیدات شد من بودم بی زحمت خبرم کن مدیر گیلاسی ممنون386

• هاچو هاچو

نمیدونم چرا ما تو هر تاپیکی میریم میشه شونصد تا صفحه اخرشم مثل سریالهای ماه رمضون علوسی میشه

من که فعلا قصد ازدواج ندارم 824
    Kishe Mehr,
    کاری نکن یه عسک دیگه ازت بذارما :86:

• نخبه

اخ جون میتی ثبت نام کرد برم سوالامو اماده کنم :4:

• هاچو هاچو

نقل قول: نخبه
    اخ جون میتی ثبت نام کرد برم سوالامو اماده کنم :4:

:93: بد بخت شدم 314
    نمایش یا پنهان متنقبل هر چیز بهت بگم که من با الهام که میاد تو سایت هچ نسبتی ندارم :4:

• نخبه

بد بخت شدم 314
    قبل هر چیز بهت بگم که من با الهام که دیدا تو سایت پیداش شده هچ نسبتی ندارم :4:

نه بابا با اون الهام کاری ندارم
    ولی یه سوالایی ازت بکنم کیف کنی :86:

• hadi04

اگر قول بديد كه زياد اذيت نكنيد
    اگر اينترنت قطع نشه
    اگر خانومم بذاره
    اگر دخترم از خواب بيدار نشه
    اگر مامان و بابام نيان خونه
    اگر حقوق اين ماه رو بريزن
    اگر قيمت شير يارانه اي زياد نشه
    اگر 10 در صد كمتر روي قيمت آب نره
    من هم ثبت نام ميكنم :23: