سلام دوستان امروز با طرز تهیه ی یه غذای خیلی خیلی راحت با مواد اولیه خیلی مختصر و در عین حال پر خاصیت در خدمتتون هستم این غذا با یه نوع عدس که ما بهش می گیم دال عدس و توی تهران بهش می گفتن عدس قرمز و بقیه ی جاها نمی دونم چی بهش می گن تهیه میشه.عدس قرمز برای رشد مو بسیار توصیه می شود.
مواد لازم جهت تهیه خوراک دال عدس -دال عدس : یک پیمانه -سیر چند حبه -پیاز دو عدد متوسط -رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری -لیمو عمانی 2 الی 3 عدد - سیب زمینی یک عدد متوسط -روغن ، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
ابتدا سیر و پیاز رو پوست کنده و خوب ریز می کنیم و درر روغن سرخ کرده و بهش یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه می کنیم.یادتون باشه سیر خیلی زود میسوزه پس اول پیاز رو سرخ می کنیم بعد که کمی تغییرر رنگ داد سیر رو اضافه می کنیم
عدس قرمز شسته شده رو با یک لیوان آب به مواد اضافه می کنیم.نمک و فلفل ( تقریبا فراوون ) رو به مواد اضافه می کنیم.سه عدد لیمو عمانی داشتیم که با چنگال چند تا سوراخ توی اونها ایجاد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.وقتی آب به جوش اومد حرارت رو کم کرده و اجازه می دیم که عدسها به مدت نیم ساعت تا 45ر دقیق خوب بپزند.
به همین راحتی غذای شما آماده شد.این غذا هم میشه بدون نون یا با نون و حتی با برنج سرو شه. در ضمن سبزی خوردن و ترشی هم فراموش نشه. خانومها و آقایون متاهل لطفا این غذا رو با هم میل کنید تا بوی سیر طرف مقابلتون رو آزار نده
ارزش غذایی عدس در هر وعده (یک دوم لیوان) کالری 80 کل چربی کمتر از 1 درصد چربی اشباع صفر درصد کلسترول صفر درصد سدیم صفر درصد کل کربوهیدرات 22 (7 درصد) گرم الیاف گیاهی خوراکی 11 (44 درصد) گرم قند صفر درصد پروتئین 8 گرم ویتامین «آ» صفر درصد ویتامین «ث» دو درصد کلسیم دو درصد آهن 14 درصد
من اين غذا رو خيلي دوست دارم حالا نميشه سير داخلش نباشه؟ من سير هم دوست دارم ولي به خاطر ... نمي تونم بخورم خانومي ترشي سير ميخوره ولي من فقط بايد نگاهش كنم
چه خوب اتفاقا امروز دوتا از پسرام سرما خوردن برم درست کنم شاید خوششون امد
مریم جون این یه غذای جنوبیه احتمالا باید با ذائقه شما جور دربیاد.امیدوارم خوشتون بیاد.در ضمن خیلی غذای سبکیه و من یه وقتایی که غذای چرب و چیلی مثل لازانیا درست م یکنم برا اینکه اونو نخورم اینو درست میکنم و از لازانیا فرار میکنم
نقل قول: maryamlondon1
به خاطر بوی سیر امشب طبقه پائین میخوابم
مریم جون آقاتونم بخورن هیچ کدوم احساس نمی کنید.وقتی یکی سیر می خوره اون یکی نمیخوره اونی که سیر نخورده باید عذاب بکشه در حد تیم ملی المپیک و اینا
نقل قول: maryamlondon1
راستی ماهی جون عنوان درست کن
مریم جون عنوانش مشکل نداره قربونت بشم عزیزم.توی فارسی بعضی وقتا می گیم مثلا آبگوشت خوراش بیان اینجا یعنی آبگوشت خورهایش
نقل قول: hadi04
خانومي ترشي سير ميخوره
خب اگه خانومی ترشی سیر می خورن که مشکلی پیش نمی آد
نقل قول: چکاوک
ماهی گل گلی جوم اون گردلیا چین؟ لیمون؟
فدای تو بشم ترگل جون.آره لیمو عمانی هستن.به خاطر عطرش و طعم ترشش اضافه میشه
اینکه طرز پختن عدس بود، غذای اصلی چی شد؟ برای صبحانه غذای مفیدیه
نقل قول: ماهی
تنبل خانوماش بیان اینجا
اِ وا خاک عالم مگه خانوم تنبل هم داریم؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
امروز با طرز تهیه ی یه غذای خیلی خیلی راحت با مواد اولیه خیلی مختصر و در عین حال پر خاصیت در خدمتتون هستم
این غذا با یه نوع عدس که ما بهش می گیم دال عدس و توی تهران بهش می گفتن عدس قرمز و بقیه ی جاها نمی دونم چی بهش می گن
مواد لازم جهت تهیه خوراک دال عدس
-دال عدس : یک پیمانه
-سیر چند حبه
-پیاز دو عدد متوسط
-رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری
-لیمو عمانی 2 الی 3 عدد
- سیب زمینی یک عدد متوسط
-روغن ، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
ابتدا سیر و پیاز رو پوست کنده و خوب ریز می کنیم و درر روغن سرخ کرده و بهش یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه می کنیم.یادتون باشه سیر خیلی زود میسوزه پس اول پیاز رو سرخ می کنیم بعد که کمی تغییرر رنگ داد سیر رو اضافه می کنیم
حالا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو به پیاز ها اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم
عدس قرمز شسته شده رو با یک لیوان آب به مواد اضافه می کنیم.نمک و فلفل ( تقریبا فراوون ) رو به مواد اضافه می کنیم.سه عدد لیمو عمانی داشتیم که با چنگال چند تا سوراخ توی اونها ایجاد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.وقتی آب به جوش اومد حرارت رو کم کرده و اجازه می دیم که عدسها به مدت نیم ساعت تا 45ر دقیق خوب بپزند.
بعد از اینکه عدسها یک ربع جوشیدند سیب زمینی های خرد شده رو اضافه می کنیم تا در نهایت با عدسها بپزند.
به همین راحتی غذای شما آماده شد.این غذا هم میشه بدون نون یا با نون و حتی با برنج سرو شه.
در ضمن سبزی خوردن و ترشی هم فراموش نشه.
خانومها و آقایون متاهل لطفا این غذا رو با هم میل کنید تا بوی سیر طرف مقابلتون رو آزار نده
ارزش غذایی عدس در هر وعده (یک دوم لیوان)
کالری 80
کل چربی کمتر از 1 درصد
چربی اشباع صفر درصد
کلسترول صفر درصد
سدیم صفر درصد
کل کربوهیدرات 22 (7 درصد) گرم
الیاف گیاهی خوراکی 11 (44 درصد) گرم
قند صفر درصد
پروتئین 8 گرم
ویتامین «آ» صفر درصد
ویتامین «ث» دو درصد
کلسیم دو درصد
آهن 14 درصد
maryamlondon1
maryamlondon1
راستی ماهی جون عنوان درست کن
hadi04
حالا نميشه سير داخلش نباشه؟
من سير هم دوست دارم ولي به خاطر ... نمي تونم بخورم خانومي ترشي سير ميخوره ولي من فقط بايد نگاهش كنم
چکاوک
ماهی گل گلی جوم اون گردلیا چین؟ لیمون؟
مرسی خانوم طلای خودم
ماهی
مریم جون این یه غذای جنوبیه احتمالا باید با ذائقه شما جور دربیاد.امیدوارم خوشتون بیاد.در ضمن خیلی غذای سبکیه و من یه وقتایی که غذای چرب و چیلی مثل لازانیا درست م یکنم برا اینکه اونو نخورم اینو درست میکنم و از لازانیا فرار میکنم
مریم جون آقاتونم بخورن هیچ کدوم احساس نمی کنید.وقتی یکی سیر می خوره اون یکی نمیخوره اونی که سیر نخورده باید عذاب بکشه در حد تیم ملی المپیک و اینا
مریم جون عنوانش مشکل نداره قربونت بشم عزیزم.توی فارسی بعضی وقتا می گیم مثلا آبگوشت خوراش بیان اینجا یعنی آبگوشت خورهایش
خب اگه خانومی ترشی سیر می خورن که مشکلی پیش نمی آد
فدای تو بشم ترگل جون.آره لیمو عمانی هستن.به خاطر عطرش و طعم ترشش اضافه میشه
hadi04
نمایش یا پنهان متن
بنده خدا نميگه نخور من به خاطر مشكلي كه دارم نمي تونم سير بخورم (تنفس)
Holtek
نمایش یا پنهان متن
یه جا گیرم ، تموم شم بیام بخونمماهی
ببخشید نمی دونستم
یعننی هیچ راهی نداره؟ پشتسرش یه چیزی بخوری که اثر سیرو ببره؟
mz56mz
و در ادامه اشپزى ماهى عزيز ......و باقيمانده هاى اين دال عدس بعد از سرد شدن به سر و موهاى خود بماليد تا موهاتون پُر پشت بشه
hadi04
خدا ببخشه آبجي اين چه حرفيه ،ولي واقعا اين غذا رو دوست دارم دوران جوونيم خيلي ميخوردم يادش بخير
به خاطر بوي سير نيست ظاهرا ايجاد التهاب ميكنه واسه ريه سير و يه چند تا غذاي ديگه مثل موز و خرما و ... دكتر گفته نبايد بخورم
gilas
منم میخواااااااااااااااااام
گشممه
شبیه عدسی خودمونه ها
ماماااااااااااااااااااااااان
ماهی
بدَو بیا
عمو؟
چه جالب منم موز و خرمالو نمی تونم بخورم ولی با سیر مشکلی ندارم.
mojde
بچه مثبت
برای صبحانه غذای مفیدیه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
پری سا
چه رنگی داره به به
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
Kishe Mehr
نمیدونم ولی مثل اینکه ماهی گلو گفته خانومای تنبل بیان داخل و فقط هم خانومای زرنگ اومدن اینجا
ماهی
ببخشید
آره ولی کاملا فرق می کنه ها
اتفاقا خیلی ها صبحونه اینو می خورن.ولی من نمی تونم صبح غذای پخته شده بخورم
داداش من ایشالله زن می گیری تجربه می کنی
نوش جان عزیزم
نه من اطلاعاتم شایدم کیهان
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→