میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
شبم دراز نباشه بازم قلندر و هیفا اینا بیدارن نا سلامتی شب تولده ها
مرسی قلندر جان
نقل قول: Kishe Mehr
خواهش میشه گلو کاری نکردم بعدشم شرمندتم من دروغ گفتم پول نداشتم برات کیک اینا بخرم بعدشم اینجا که کیک و اینا هست پس چرا الکی میخواستی منو بندازی تو خرج ؟ نمایش یا پنهان متن شوخی کِردم عامووووووووو
اوکی عاموووو گفتم که بی کادو هم عزیزی
نقل قول: قلندر
حالت؟ من؟ بی حوصلگی؟ چرا حرف تو مود بچه ی مردم میذاری؟
نقل قول: The one هنوز تو راهم میگم پس کی میرسی؟ یعنی الان کال هستی فردا میرسی؟ اهان یعنی الان تو شیکم مامی هستی؟ پس ایشالله فردا رسیدنت بخیر باشه به قول محبوب یالله یالله بریم قهقرا
همیشه شاد باشی گلوو آره دیشب تو راه بودم تو سایت ترانزیت داشتم تازه بلیط گیرم اومده الان دارم با کله فرود میام یه لحظه دلم برای مامانم سوخت اگه اینا رو بخونه چقدر ناامید میشه بیچاره مثلا دختر بزرگ کرده
نقل قول: هاچو هاچو
دیدم شعر گفتنت حرف نداره یه شعر واست بگم بهم نمره بدی مبارک بادت این روز جهانی که نوشیدی شراب زندگانی
بدنیا آمدی لپّت تپل بود ولیکن معده ات همواره شل بود
عمو،خاله،مامان،دائی و عمّه بگفتن تخته اش انگار کمّه
ولی بخت زمان گردید یارت همان تخته، بشد بازار کارت
که هم هیفا و هم استاد گشتی به چشم حاسدانت خار گشتی
خدا یارت بوَد ای دوست جونی ایشالا تا ۱۲۰ سال بمونی خووووووووب بییییییید ؟
وای میتی یره تو هم شاعری و من نمیدونستم خیلی قشنگ بود دست گلت درد نکنه داداش گلم خیلی زحمت کشیدی
پری سا, دست گلت درد نکنه پری عزیزم خیلی زیبا بود نازنین مرسی
نقل قول: maryamlondon1
نوش جون شام مهمونات با من
تا چین
وایییی مریم بازم با غدا اومده اونم چییییی دست گلت درد نکنه عزیزم چقدر خوشمزه بوددد توضیخ میدم برای بچه ها که اون دولمه سلگ رو دلمه ی سگ نخونن سلگ یا سلق یعنی برگ پهن یه نوع اسفناج امیدوارم درست گفته باشم
نقل قول: چکاوک
هیفای نازنینم تولدت مبارک باشه گلبانوی مهربون و دوست داشتنی من بهترین ها رو برات آرزمندم خانومی
قربونت برم خواهر مهربونم ترگل نازنینم خیلی ماهی
نقل قول: حورا
تولدتون مبارک خاله یکی یدونه
مرسی حورای یه دونه ی خاله فدای محبتت
نقل قول: محسن صائب
یا رب آن شاهوش، ماه رخ، زهره جبین ...................................................در یکتای که و گوهر یک دانه کیست انشاا.... که بتونی ساعات و روزهای خوبی رو در اینده داشته باشی تولدتت رو تبریک عرض میکنم
آخی چه شعر خوشملی مرسی داداش محسن محترم خیلی لطف داری مهربون
نقل قول: Gabriel
من سرم شلوغه تو هم تو این هیر و ویر به دنیا اومدی
یه چند روز دیگه هم خوب صبر میکردی
اها یعنی 9 ماه بیشتر که نمیشه
حالا این دفعه رو عیبی نداره ولی برای سال دیگه خیلی دقت کن که یه زمان مناسبی به دنیا بیای
منم بتونم بیام تولدت ... به کارام لطمه نخوره
بعدن میام یه نثر مسجع در میکنم
خیلی باحالی باشه منم گفتم تو راهم ببینم کی سرت خلوت میشه که بیام حالا هم که موهاتو کندی خوب خلوت شده منتظرم ببینم چی میخوای از خودت در کنی میسی محسن مهربون و بانمک
نقل قول: بهونه
به به ببین تولد کیه؟ یکتا هیفایی بهونه ای مبارک باشه خوب اینم یه آهنگ خوشگل از طرف من برا یکتا هیفایی بهونه ای
دست گلت درد نکنه وحید جان خیلی لطف کردی ...
نمایش یا پنهان متنولی این آهنگه چرا اینقدر گریه دار بود دلم گرفت
بازم مرسی عزیز آبجی
نقل قول: Dr.GSM
انشالله جشن 120 سالگیت در بوف بوفی
مرسی دکی جان
نقل قول: hadi04
تولدت مبارك آبجي نازو مهربونم ايشالا سالها زنده و پيروز و پاينده باشي و پسرتو دوماد كني فدات
خدا نکنه داداش گلم.. خیلی عزیزی هادی نازنین ان شالله سالها باشی و سایه ت رو سر یاسی و مامی گلش باشه.. خیلی مواظب خودت باش عزیز دل آبجی
نقل قول: arash52
تولدت رو به طرز فجیعی تبریک میگم گلووووووووو امیدوارم یه روز زیر یک سقف تولدت رو جشن بگیریم گردنه حیران ؛ منظورم این بود که همه بچه ها یه جا جمع بشیم و تولدت رو جشن بگیریم و برقصیم و شادی کنیم و گلاب گلاب کاشونه این کادوی مثلا اصغرجونه و ... بخونیم و کیک بخوریم و کاکائوی خارجی بخوریم و ... اُفتااااااااااااد ؟
وایییی این گلوو رو که میگی روده بر میشم از خنده گردنه ی حیراننن؟!! خدا نکنه سقف بیفته !! به قولی آسمونم یه سقفه دیگه الانم زیر یه سقفیم ولی راست می گی خیلی دوست دارم یه روز هممون باهم بشینیم چرت و پرت بگیم بزنیم تو سر و کله ی همدیگه منتها اصغرو نمیشناسم بلکه با اونم آشنا بشیم شایدم کل آیندم تو دستهای زمخت اصغر بود مرسی آرش جان به طرز فجیعی باحالی داداش گل و جغرافیدانم
نقل قول: ماهی
به به تولد هیفای سایته مبارکه یکتای عزیزم ایشالله صد ساله شی عزیزم من دلم خواست از این عروسکا بهت کادو بدم خب
فدات بشم من خواهر مهربون ونازم خیلی لطف کردی عزیزم عروسکتم خوشمله خب تو هم همیشه شاد باشی آجی جونی
نقل قول: بچه مثبت
تولدت مبارک هیفای بی همتا
مرسی امین بی همتا لطف کردی اومدی
نقل قول: mojde
تو را اي يار خوب و خواهر من تو را با طبع ناز و شوخ وشنگت تو را ميبوسمت از دور يكتا به روز جشن ميلاد قشنگت
تولدت مبارك نازنين
واییی چه شعر قشنگی مژده ی خوشگلم دست گلت درد نکنه عزیزم خیلی خوشم اومد خواهر خوب و عزیز خودمی منم بوست می کنم
نقل قول: دلشاد
واااااااای خدا ببین تولد کیه تولد مهربون ترین آبجی دنیا تولد تولد تولد آبجی یکتا و مهربونم مبارک
يا الله، أعطي الكلمة ولادة الموضوع عيد ميلاد الأخت عيد ميلاد سعيد عيد ميلاد الأخت وحدها، وندعو
الهی من فدات شم داداش بهروز ماه و مهربون.. نازی رفتی ترجمشم پیدا کردی نوشتی خیلی زحمت کشیدی گلم
خیلی ارزشمند بود کارت بهروز گل
نمایش یا پنهان متنفقط داداشی ترجمش یه کم خنده دار شده .. ببین شده؛ ای خدا به کلمه ولادت ، موضوع جشن تولد خواهر رو بده.. تولد مبارک تولد خواهر به تنهایی. و دعا می کنیم قربونت برم ناراحتنشیا گفتم ترجمشم بذارم دور همی بخندیم چون به جنبه ای فدات شم :
نقل قول: gilas
قشنگ ترین صدای زندگی تپش قلب توست
با شکوه ترین روز دنیا تولد توست پس برای
من بمان و بدان که عاشقانه دوستت دارم
تولدت مبارک یکی یه دونه من
الهی من فدات شم خواهر خوب و نازی خودم گیلی مهربون پر احساس و خوش ذوقم خیلی دوستت دارم عزیزدلمییی
چقدم خرسکه نازه اخ جون دیگه شبها تهنا نمیمونم
بازم مرسی دوستان گل و عزیزم شرمنده اگه وصف شادیم از حضورتون و بیان تشکر بی انتهام از زیباییهایی که تقدیمم کردید در قالب کلمات نمی گنجه .. فقط دوست دارم اینو بدونید که با ورود تک تکتون دلم شاد شد روحم رو نوازش دادید و بی مبالغه اشک شادی از اینهمه صمیمیت بی دریغ تو چشمهام جمع شد خیلی دوستتون دارم دوستان خوب و مهربونم
ماهی
مبارکه یکتای عزیزم ایشالله صد ساله شی عزیزم
من دلم خواست از این عروسکا بهت کادو بدم خب
▧ تصویر در دسترس نیست
برات یه دنیا شادی از خدا می خوام دوست خوبم
gilas
الان بدیو میام
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mojde
تو را اي يار خوب و خواهر من
تو را با طبع ناز و شوخ وشنگت
تو را ميبوسمت از دور يكتا
به روز جشن ميلاد قشنگت
تولدت مبارك نازنين
دلشاد
تولد تولد تولد آبجی یکتا و مهربونم مبارک
يا الله، أعطي الكلمة ولادة الموضوع عيد ميلاد الأخت
عيد ميلاد سعيد عيد ميلاد الأخت وحدها، وندعو
gilas
با شکوه ترین روز دنیا تولد توست پس برای
The one
بعدشم اینجا که کیک و اینا هست پس چرا الکی میخواستی منو بندازی تو خرج ؟
نمایش یا پنهان متن
شوخی کِردم عامووووووووو
اوکی عاموووو
نقل قول: The one
هنوز تو راهم
میگم پس کی میرسی؟ یعنی الان کال هستی فردا میرسی؟ اهان یعنی الان تو شیکم مامی هستی؟ پس ایشالله فردا رسیدنت بخیر باشه به قول محبوب یالله یالله بریم قهقرا
همیشه شاد باشی گلوو
مبارک بادت این روز جهانی
که نوشیدی شراب زندگانی
بدنیا آمدی لپّت تپل بود
ولیکن معده ات همواره شل بود
عمو،خاله،مامان،دائی و عمّه
بگفتن تخته اش انگار کمّه
ولی بخت زمان گردید یارت
همان تخته، بشد بازار کارت
که هم هیفا و هم استاد گشتی
به چشم حاسدانت خار گشتی
خدا یارت بوَد ای دوست جونی
ایشالا تا ۱۲۰ سال بمونی
خووووووووب بییییییید ؟
وای میتی یره تو هم شاعری و من نمیدونستم
پری سا,
دست گلت درد نکنه پری عزیزم خیلی زیبا بود نازنین مرسی
تا چین
وایییی مریم بازم با غدا اومده اونم چییییی
دست گلت درد نکنه عزیزم چقدر خوشمزه بوددد
توضیخ میدم برای بچه ها که اون دولمه سلگ رو دلمه ی سگ نخونن
قربونت برم خواهر مهربونم ترگل نازنینم خیلی ماهی
مرسی حورای یه دونه ی خاله فدای محبتت
...................................................در یکتای که و گوهر یک دانه کیست
انشاا.... که بتونی ساعات و روزهای خوبی رو در اینده داشته باشی
تولدتت رو تبریک عرض میکنم
آخی چه شعر خوشملی مرسی داداش محسن محترم خیلی لطف داری مهربون
یه چند روز دیگه هم خوب صبر میکردی
اها یعنی 9 ماه بیشتر که نمیشه
حالا این دفعه رو عیبی نداره ولی برای سال دیگه خیلی دقت کن که یه زمان مناسبی به دنیا بیای
منم بتونم بیام تولدت ... به کارام لطمه نخوره
بعدن میام یه نثر مسجع در میکنم
خیلی باحالی
منتظرم ببینم چی میخوای از خودت در کنی
خوب اینم یه آهنگ خوشگل از طرف من برا یکتا هیفایی بهونه ای
دست گلت درد نکنه وحید جان خیلی لطف کردی
نمایش یا پنهان متن
ولی این آهنگه چرا اینقدر گریه دار بود دلم گرفتبازم مرسی عزیز آبجی
مرسی دکی جان
خدا نکنه داداش گلم.. خیلی عزیزی هادی نازنین ان شالله سالها باشی و سایه ت رو سر یاسی و مامی گلش باشه.. خیلی مواظب خودت باش عزیز دل آبجی
امیدوارم یه روز زیر یک سقف تولدت رو جشن بگیریم
گردنه حیران ؛ منظورم این بود که همه بچه ها یه جا جمع بشیم و تولدت رو جشن بگیریم و برقصیم و شادی کنیم و گلاب گلاب کاشونه این کادوی مثلا اصغرجونه و ... بخونیم و کیک بخوریم و کاکائوی خارجی بخوریم و ... اُفتااااااااااااد ؟
وایییی این گلوو رو که میگی روده بر میشم از خنده
گردنه ی حیراننن؟!!
مرسی آرش جان به طرز فجیعی باحالی داداش گل و جغرافیدانم
مبارکه یکتای عزیزم ایشالله صد ساله شی عزیزم
من دلم خواست از این عروسکا بهت کادو بدم خب
فدات بشم من خواهر مهربون ونازم خیلی لطف کردی عزیزم عروسکتم خوشمله خب تو هم همیشه شاد باشی آجی جونی
مرسی امین بی همتا لطف کردی اومدی
تو را با طبع ناز و شوخ وشنگت
تو را ميبوسمت از دور يكتا
به روز جشن ميلاد قشنگت
تولدت مبارك نازنين
واییی چه شعر قشنگی
تولد تولد تولد آبجی یکتا و مهربونم مبارک
يا الله، أعطي الكلمة ولادة الموضوع عيد ميلاد الأخت
عيد ميلاد سعيد عيد ميلاد الأخت وحدها، وندعو
الهی من فدات شم داداش بهروز ماه و مهربون.. نازی رفتی ترجمشم پیدا کردی نوشتی خیلی زحمت کشیدی گلم
خیلی ارزشمند بود کارت بهروز گل
نمایش یا پنهان متن
فقط داداشی ترجمش یه کم خنده دار شده .. ببین شده؛ ای خدا به کلمه ولادت ، موضوع جشن تولد خواهر رو بده.. تولد مبارک تولد خواهر به تنهایی. و دعا می کنیمبا شکوه ترین روز دنیا تولد توست پس برای
الهی من فدات شم خواهر خوب و نازی خودم گیلی مهربون پر احساس و خوش ذوقم خیلی دوستت دارم عزیزدلمییی
چقدم خرسکه نازه اخ جون دیگه شبها تهنا نمیمونم
بازم مرسی دوستان گل و عزیزم شرمنده اگه وصف شادیم از حضورتون و بیان تشکر بی انتهام از زیباییهایی که تقدیمم کردید در قالب کلمات نمی گنجه .. فقط دوست دارم اینو بدونید که با ورود تک تکتون دلم شاد شد روحم رو نوازش دادید و بی مبالغه اشک شادی از اینهمه صمیمیت بی دریغ تو چشمهام جمع شد خیلی دوستتون دارم دوستان خوب و مهربونم
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
آره 2تاشون آداب دون هستن با دسته گل تشریف فرما شدن برا غلامی
sib
ولی نگفتی چند ساله شدی
The one
ولی نگفتی چند ساله شدی
قربونت برم خدا نکنه ... مرسی سانازم
نمایش یا پنهان متن
29 سال و 36 ماههاچو هاچو
راستش ما اسم اینارو شعر نمیذاریم
آره؟
وگرنه قیمتش بیتی 10 $ بیشتر نیست
The one
بهش مبیگید نوحه؟
وگرنه قیمتش بیتی 10 $ بیشتر نیست بازم باشه جونه ما تعارف میکنی خواهر؟
حالا باز اگه انگلیش بود بهت ارز میدادم اینو کجا بخونم که بفهمن؟
نمایش یا پنهان متن
مجی پول یره رو بده و گرنه میگم چی پشت سرش گفتیThe one
The one
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
حالا من هی میخوام مودب باشم تو نمیذاری
نخیر بهش میگیم شعر ولی خب قبلش یه پیشوند داره
آهنگ خیلی قشنگ و آرومی بود
gilas
اوهوم
The one
نخیر بهش میگیم شعر ولی خب قبلش یه پیشوند داره