₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » آرایش کلئوپاترا برای چشمها مفید بوده است
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » آرایش کلئوپاترا برای چشمها مفید بوده است

بدون عکس

آرایش کلئوپاترا برای چشمها مفید بوده است

864 بازدید، 13 پست، نویسنده: lion1360

• lion1360

آرایش کلئوپاترا برای چشمها مفید بوده است
    ==========================

تصویر در دسترس نیست

محققان فرانسوی می گویند احتمالا آرایش غلیظ چشم که مورد علاقه مصریان باستان از جمله کلئوپاترا (ملکه مصر) بوده است، به غیر از زیبایی دلایل پزشکی هم داشته است.

بر اساس نتایج این تحقیق که در مجله علمی Analytical Chemistry منتشر شده است، این نوع آرایش غلیظ از بیماری های چشمی ...جلوگیری می کند. به نظر می رسد نمک سرب موجود در مواد آرایشی، دلیل این خاصیت محافظت کنندگی باشد.

نمک در غلظت های بسیار پایین می تواند به تولید اکسید نیتریک منجر شود. این ماده به نوبه خود به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می کند و در نتیجه از فعالیت باکتری عامل عفونت چشم ها جلوگیری می کند.

این نوع آرایش که در آن مصریهای باستان با کمک مواد آرایشی اطراف چشم را به شدت تیره می کردند، گاهی اوقات به یک ماه زمان احتیاج داشت تا این تاثیر پزشکی را بر چشم بگذارد.

از لحاظ تئوری وجود سرب در این مواد آرایشی می تواند خطراتی برای سلامت انسان داشته باشد. اما تحقیقات دانشمندان در موزه لوور فرانسه و موسسه تحقیقاتی CNRS نشان می دهد که سرب در غلظت بسیار پایین می تواند تاثیرات مثبتی داشته باشد.

فیلیپ والتر، رییس این گروه تحقیقاتی می گوید: "ما پیش از این هم می دانستیم که در یونان و رم باستان به خواص مثبت مواد آرایشی پی برده بودند. ما در این تحقیق قصد داشتیم به چگونگی این تاثیر مثبت پی ببریم".

محققان در این تحقیق از نوعی الکترود بسیار کوچک که یک دهم قطر موی انسان را دارد استفاده کرده اند تا به تاثیرات کلرید نمک سرب بر یک سلول واحد پی ببرند.

در بخشی از این تحقیق که نتایج آن در مجله Analytical Chemistry چاپ شده آمده است: "می توان این طور نتیجه گیری که احتمالا مصریان باستان با تولید ترکیب هایی از سرب و استفاده از آن در مواد آرایشی سعی در پیشگیری و درمان بیماریهای چشمی از طریق تحریک سلول های سیستم ایمنی داشته اند".

• The one

نقل قول: lion1360
    نمک سرب موجود در مواد آرایشی، دلیل این خاصیت محافظت کنندگی باشد.

نمک در غلظت های بسیار پایین می تواند به تولید اکسید نیتریک منجر شود.

من متوجه نشدم نمک سرب چطوری به اکسید نیتریک تبدیل میشه؟ :37:

ولی به هر حال جالب بود مرسی هاشم جان :46:

نمایش یا پنهان متنیادمه اون موقعها که ایران بودم به NO اکسید نیتروژن می گفتن نه اکسید نیتریک! اخه نیتریک NO3 هست :4:

• maryamlondon1

در بخشی از این تحقیق که نتایج آن در مجله Analytical Chemistry چاپ شده آمده است: "می توان این طور نتیجه گیری که احتمالا مصریان باستان با تولید ترکیب هایی از سرب و استفاده از آن در مواد آرایشی سعی در پیشگیری و درمان بیماریهای چشمی از طریق تحریک سلول های سیستم ایمنی داشته اند".

چه هوش وذکاوتی :1:

• بهونه

برا خانوم ها مفید است :1:

• ماهی

آرایش چشم دوست دارم :5:

• Holtek

مرسی هاشم جان
    قدیما یه چیزی بود بنام سرمه ، که هم برا آرایش بود هم خاصیت دارویی داشت

• دلشاد

مرسی برای چشمهای منم مفید هست :7:

• lion1360

نقل قول: The one
    یادمه اون موقعها که ایران بودم به NO اکسید نیتروژن می گفتن نه اکسید نیتریک! اخه نیتریک NO3 هست :4:

خواهر گلم هیفا جان خیلی ممنون از گوشزدتون :46:
    نمایش یا پنهان متنخواهر گلم من که مثل شما دارو ساز نیستم :10:

• The one

خواهر گلم من که مثل شما دارو ساز نیستم

واییی خیلی شرمندم هاشم جان داداشی به خدا منظورم به رخ کشیدن معلومات نبود. راستش اصطلاح اکسید نیتریک خیلی برام عجیب اومد برای همین سرچش کردم و دیدم که اصطلاحش با اونی که زمان ما کاربرد داشت فرق کرده. بعد زود اومدم نظرمو نسبت به نویسنده ی مقاله نوشتم نه به شما که فقط انتقال دهنده ی اون هستید :46: :84:

• lion1360

نقل قول: The one
    واییی خیلی شرمندم هاشم جان داداشی به خدا منظورم به رخ کشیدن معلومات نبود. راستش اصطلاح اکسید نیتریک خیلی برام عجیب اومد برای همین سرچش کردم و دیدم که اصطلاحش با اونی که زمان ما کاربرد داشت فرق کرده. بعد زود اومدم نظرمو نسبت به نویسنده ی مقاله نوشتم نه به شما که فقط انتقال دهنده ی اون هستید :46: :84:

نه خواهر گلم ناراحت نشدم تازه خیلی خوشحالم که اینقدر برای من ارزش قائل بودید که مطلب من تصحیح کردین :46: :6:
    نمایش یا پنهان متنهیفا جان خواهر گلم شما همجوره عزیز هستی :8: :11: :6:

• The one

نه خواهر گلم ناراحت نشدم تازه خیلی خوشحالم که اینقدر برای من ارزش قائل بودید که مطلب من تصحیح کردین
     نمایش یا پنهان متن
    هیفا جان خواهر گلم شما همجوره عزیز هستی

مرسی داداش مهربون و مودب خودم هاشم جان :6: شرمنده می فرمایید عزیز :8:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: