₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » مهارت خلبان ایرانی در جلوگیری از یک فاجعه و فرود با چرخ بسته
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » مهارت خلبان ایرانی در جلوگیری از یک فاجعه و فرود با چرخ بسته
1 2

بدون عکس

مهارت خلبان ایرانی در جلوگیری از یک فاجعه و فرود با چرخ بسته

2101 بازدید، 26 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

هواپيماي بويينگ 727 هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران درمسير مسكو-تهران درهنگام فرودبا وجود باز نشدن ارابه جلوي هواپيما ،با مهارت خلبان (كاپيتان هوشنگ شهبازي) به سلامت به زمين نسشت. هواپيماي پرواز 742 مسكو-تهران قراربود درساعت 15:20 درفرودگاه امام فرود آيد كه خلبان هنگام باز كردن ارابه هاي فرود، متوجه مشكل در چرخ جلوي هواپيما شد و علي رغم اجراي دستور المعل هاي مربوطه چرخ باز نگرديد .لذا براساس رعايت ايمني بلافاصله مشكل به مسوولان اعلام مي گردد.سرانجام هواپيما با مهيا شدن شرايط فرود در فرودگاه مهرآباد تهران وهمكاري مسوولان فرودگاه ،با تسلط وتبحر خلبان ، درساعت 16:00 به سلامت درباند فرودگاه مهرآباد فرود آمد. اين هواپيماداراي 94 مسافرو 19 خدمه پرواز بوده كه همگي بعد از فرود ،هواپيما را به سلامت ترك نمودند.

تصویر در دسترس نیست

هوشنگ شهبازی خلبانی که هواپیما را بدون چرخ جلو سالم به زمین نشاند

• قلندر

بابا دمت گرم هوشنگ خان تا حالا کجا بودی :4:

• The one

احسنت :105:
    مرسی علیرضا جان :46:

• mz56mz

ممنون مدير جان
    ايول ايول ايول :39:

• علیرضا

نقل قول: قلندر
    بابا دمت گرم هوشنگ خان تا حالا کجا بودی :4:
    داشت احتمالا دوره فرود آوردن هواپیماهای اسقاطی رو میدید.. :83:

نقل قول: The one
    احسنت :105:
    مرسی علیرضا جان
    نقل قول: mz56mz
    ممنون مدير جان
    ايول ايول ايول :39:
    خواهش می کنم.. دیگه چه میشه کرد... امیدوارم از فرود موفقیت آمیزم لذت برده باشید. :84:
    :103:

• هاچو هاچو

خیلی عالی بود هم تاپیک تو هم کار هوشنگ :78:
    اگر تو ایران قرار بود خلباناشم دیگه خوب نباشن معلوم نبود چی میشد :100:

• maryamlondon1

افرین به خلبان هوشنگ :4:

• Kishe Mehr

با اون چند هزار میلیارد تومن اگه گفتید چندتا از اینا میشه خرید تا اینقدر جون ادما تو خطر نیفته؟ :4:

دست شما مرسی معمار کبیر سایت :4:

• بهونه

بابا هوشنگ گل گاشتی تو دروازه نه تو گلدون :110:

• Holtek

مرسی رئیس :46:
    دست هوشنگ جونم درد نکنه :39:
    نمایش یا پنهان متنخیلی وقت پیشا که سرباز بودم با یدونه C130 از تهران داشتیم میرفتیم مشهد ، اکثرا هم از مقامات ارتش بودند . نزدیک سبزوار یه موتور هواپیما از کار افتاد ، چون باید برمیگشت به فرودگاه مرجع بین راه موتور دومش هم از کار افتاد ( این هواپیما چهارتا موتور داره ) خلاصه ما که پیاده شدیدم دیدم باز تو فرودگاه مهرابادیم ، تازه فهمیدیم چه خبر بوده ( البته چندتا خلبان هوانیروز هم بود تو هواپیما من دیدم اینا هی دارن یه چیزایی از داخل بال ها می رزین تو موتورها ولی گفتم حتما این مدل هواپیماها مدلشون اینجوریه ، با این که رو زمین بودیم خیلیا حالشون خراب شد و .....
    بعدا تو رادیو گفت که خلبامه خیلی ماهر بوده که این هواپیما رو نشونده وگرنه من الان خدمتتون نبودم دیگه

• ژنرال

خدا عمرشو زیاد کنه :110:

• ماهی

علیرضا,
    خدا کنه حالا حالا ها بازنشسته نشه و همیشه سالم و سلامت باشه :1:
    ممنون علیرضا جان :46:

• aac198000

علیرضا,
    تا چه زمانی با مهارت خلبانان میتونیم مسافران را سالم برسانیم ...هواپیمای فرسوده و تحریم و بی خیالی :2:
    نقل قول: علیرضا
    اين هواپيماداراي 94 مسافرو 19 خدمه پرواز بوده كه همگي بعد از فرود ،هواپيما را به سلامت ترك نمودند.

سپاس :46:

• mojde

ممنون عليرضا ي عزيز
    آدم لذت ميبره از كار كسايي كه كاملا به شغلشون مسلطن :39:

• بچه مثبت

ممنون
    خبرش برای هفته پیش بود!

نمایش یا پنهان متنآواتارت برای فیلم johnny english بود، نه؟ همون صحنه ای که سر میز طرف رو اشتباهی میگیره!

من با یکی از صحنه های فیلم خیلی حال کردم. اونجا که یارو میخواد از دست مستر بین فرار کنه از ساختمون و .. میپره اما مستر بین با خونسری با آسانسور میاد پایین و جلوی یارو سبز میشه :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• gilas

ایول به هوشنگ جون :78: کارش فوق العاده است :1:

• دلشاد

مرسی علیرضای عزیز
    کارش عالی بود

• EVANESCENCE

ایولللللللللل :4:

• sib

خدا حفظش کنه :48:

• Life Dream

نتونستم ببينم، دارم دانلود ميكنم بايد خيلي جالب باشه و آفرين به اين خلبان با تجربه و نترس كه توو اون شرايط دست و پاشو گم نكرده! :110:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: