هواپيماي بويينگ 727 هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران درمسير مسكو-تهران درهنگام فرودبا وجود باز نشدن ارابه جلوي هواپيما ،با مهارت خلبان (كاپيتان هوشنگ شهبازي) به سلامت به زمين نسشت. هواپيماي پرواز 742 مسكو-تهران قراربود درساعت 15:20 درفرودگاه امام فرود آيد كه خلبان هنگام باز كردن ارابه هاي فرود، متوجه مشكل در چرخ جلوي هواپيما شد و علي رغم اجراي دستور المعل هاي مربوطه چرخ باز نگرديد .لذا براساس رعايت ايمني بلافاصله مشكل به مسوولان اعلام مي گردد.سرانجام هواپيما با مهيا شدن شرايط فرود در فرودگاه مهرآباد تهران وهمكاري مسوولان فرودگاه ،با تسلط وتبحر خلبان ، درساعت 16:00 به سلامت درباند فرودگاه مهرآباد فرود آمد. اين هواپيماداراي 94 مسافرو 19 خدمه پرواز بوده كه همگي بعد از فرود ،هواپيما را به سلامت ترك نمودند.
مرسی رئیس دست هوشنگ جونم درد نکنه نمایش یا پنهان متنخیلی وقت پیشا که سرباز بودم با یدونه C130 از تهران داشتیم میرفتیم مشهد ، اکثرا هم از مقامات ارتش بودند . نزدیک سبزوار یه موتور هواپیما از کار افتاد ، چون باید برمیگشت به فرودگاه مرجع بین راه موتور دومش هم از کار افتاد ( این هواپیما چهارتا موتور داره ) خلاصه ما که پیاده شدیدم دیدم باز تو فرودگاه مهرابادیم ، تازه فهمیدیم چه خبر بوده ( البته چندتا خلبان هوانیروز هم بود تو هواپیما من دیدم اینا هی دارن یه چیزایی از داخل بال ها می رزین تو موتورها ولی گفتم حتما این مدل هواپیماها مدلشون اینجوریه ، با این که رو زمین بودیم خیلیا حالشون خراب شد و ..... بعدا تو رادیو گفت که خلبامه خیلی ماهر بوده که این هواپیما رو نشونده وگرنه من الان خدمتتون نبودم دیگه
ممنون خبرش برای هفته پیش بود! نمایش یا پنهان متنآواتارت برای فیلم johnny english بود، نه؟ همون صحنه ای که سر میز طرف رو اشتباهی میگیره!
من با یکی از صحنه های فیلم خیلی حال کردم. اونجا که یارو میخواد از دست مستر بین فرار کنه از ساختمون و .. میپره اما مستر بین با خونسری با آسانسور میاد پایین و جلوی یارو سبز میشه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
دانلود 3.36 MB
هواپيماي بويينگ 727 هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران درمسير مسكو-تهران درهنگام فرودبا وجود باز نشدن ارابه جلوي هواپيما ،با مهارت خلبان (كاپيتان هوشنگ شهبازي) به سلامت به زمين نسشت. هواپيماي پرواز 742 مسكو-تهران قراربود درساعت 15:20 درفرودگاه امام فرود آيد كه خلبان هنگام باز كردن ارابه هاي فرود، متوجه مشكل در چرخ جلوي هواپيما شد و علي رغم اجراي دستور المعل هاي مربوطه چرخ باز نگرديد .لذا براساس رعايت ايمني بلافاصله مشكل به مسوولان اعلام مي گردد.سرانجام هواپيما با مهيا شدن شرايط فرود در فرودگاه مهرآباد تهران وهمكاري مسوولان فرودگاه ،با تسلط وتبحر خلبان ، درساعت 16:00 به سلامت درباند فرودگاه مهرآباد فرود آمد. اين هواپيماداراي 94 مسافرو 19 خدمه پرواز بوده كه همگي بعد از فرود ،هواپيما را به سلامت ترك نمودند.
هوشنگ شهبازی خلبانی که هواپیما را بدون چرخ جلو سالم به زمین نشاند
قلندر
The one
مرسی علیرضا جان
mz56mz
ايول ايول ايول
علیرضا
مرسی علیرضا جان
ايول ايول ايول
هاچو هاچو
اگر تو ایران قرار بود خلباناشم دیگه خوب نباشن معلوم نبود چی میشد
maryamlondon1
Kishe Mehr
دست شما مرسی معمار کبیر سایت
بهونه
Holtek
دست هوشنگ جونم درد نکنه
نمایش یا پنهان متن
خیلی وقت پیشا که سرباز بودم با یدونه C130 از تهران داشتیم میرفتیم مشهد ، اکثرا هم از مقامات ارتش بودند . نزدیک سبزوار یه موتور هواپیما از کار افتاد ، چون باید برمیگشت به فرودگاه مرجع بین راه موتور دومش هم از کار افتاد ( این هواپیما چهارتا موتور داره ) خلاصه ما که پیاده شدیدم دیدم باز تو فرودگاه مهرابادیم ، تازه فهمیدیم چه خبر بوده ( البته چندتا خلبان هوانیروز هم بود تو هواپیما من دیدم اینا هی دارن یه چیزایی از داخل بال ها می رزین تو موتورها ولی گفتم حتما این مدل هواپیماها مدلشون اینجوریه ، با این که رو زمین بودیم خیلیا حالشون خراب شد و .....بعدا تو رادیو گفت که خلبامه خیلی ماهر بوده که این هواپیما رو نشونده وگرنه من الان خدمتتون نبودم دیگه
ژنرال
ماهی
خدا کنه حالا حالا ها بازنشسته نشه و همیشه سالم و سلامت باشه
ممنون علیرضا جان
aac198000
تا چه زمانی با مهارت خلبانان میتونیم مسافران را سالم برسانیم ...هواپیمای فرسوده و تحریم و بی خیالی
سپاس
mojde
آدم لذت ميبره از كار كسايي كه كاملا به شغلشون مسلطن
بچه مثبت
خبرش برای هفته پیش بود!
نمایش یا پنهان متن
آواتارت برای فیلم johnny english بود، نه؟ همون صحنه ای که سر میز طرف رو اشتباهی میگیره!من با یکی از صحنه های فیلم خیلی حال کردم. اونجا که یارو میخواد از دست مستر بین فرار کنه از ساختمون و .. میپره اما مستر بین با خونسری با آسانسور میاد پایین و جلوی یارو سبز میشه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
دلشاد
کارش عالی بود
EVANESCENCE
sib
Life Dream
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→