₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » شیطان قرچک اعدام شد
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » شیطان قرچک اعدام شد

بدون عکس

شیطان قرچک اعدام شد

839 بازدید، 16 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

شیطان قرچک اعدام شد

تصویر در دسترس نیست
    عامل هولناکترین جنایت شهرستان قرچک بامداد امروز چهارشنبه در محل وقوع جنایت به دار مجازات آویخته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بخشعلی 29 ساله روز دوازدهم مرداد سال 88 با انگیزه سرقت وارد خانه جیران 86 ساله شده و پس از قتل پیرزن همسایه و نوه 8 ساله اش و سرقت طلاهای قربانیان از محل گریخته بود.

ماموران پلیس آگاهی ورامین پس از تجسس های گسترده مرد معتاد را دستگیر کردند که او با اعتراف به این جنایت هولناک گفت: صبح روز حادثه به بهانه اینکه کلیدم را جا گذاشته ام از زن سالخورده همسایه خواستم اجازه دهد از دیوار حیاط خانه آنها وارد خانه ام شوم. پس از ورود او را از پشت سر غافلگیر کردم و با چاقو به جانش افتادم. وقتی سراغ طلاهایش رفتم چشمم به نگین (نوه 8 ساله) افتاد که شاهد ماجرا بود. بنابراین دست و پای دختر بچه را بسته و پس از آزار و اذیت، او را نیز به قتل رساندم تا راز جنایت فاش نشود.

پس از اعترافهای تکان دهنده عامل جنایت هولناک، قضات شعبه 77 دادگاه کیفری استان تهران او را به اتهام 2 فقره قتل عمد و آزار و اذیت دختر بچه به 3 بار اعدام در ملاء عام، 10سال حبس و 74 ضربه شلاق محکوم کرد.

این حکم از سوی قضات دیوان عالی کشور نیز تایید شده و پس از اذن رئیس دستگاه قضا برای اجرای حکم، سرانجام ساعت 6.35سحرگاه امروز- چهارشنبه- دقیقه شیطان قرچک پای چوبه دار رفت و با حضور اولیاء دم، مسئولان قضائی شهرستان و مردم در ملاء عام اعدام شد.

• ماهی

نقل قول: aac198000
    دست و پای دختر بچه را بسته و پس از آزار و اذیت، او را نیز به قتل رساندم

:17: :17: :17: :17:
    :20: :20: :20: :20:

• arash52

اونوقت بگین اعدام غیر انسانیه
    بعضی هارو باید به طریق گوری گوری اعدام کرد :14:

• soheyla

aac198000,

سلام و سپاس :46: .
    بخوام نظرم و به طور کامل بگم ، اول صبحی باید دهنم و باز کنم و هرچی تا حالا فحش یاد گرفتمو نثارش کنم .
    خدا لعنتش کنه .

• Holtek

خدا لعنتش کنه

• mz56mz

لعنت خداوند بر او باد :14:

• gilas

اسمون انسانه مثلا اشرف مخلوقات
    دست هر چی حیوونه از پشت بستیم :21:

• mojde

بعضي وقتا معني لغتا تو يكي مجسم ميشه مثلا همين اقا مظهر پليدي و ك ث ا ف ته

• The one

بخشعلی

:23:

• Life Dream

شیطان قرچک اعدام شد

حالا بياد و توو اون دنيا مكافات پس بده!! تازه اعدامها در پيش داره!! :14:
    نقل قول: The one
    :23:

تو چرا به همه چي ميخندي آبجي!!! :2:

• The one

نقل قول: Life Dream
    تو چرا به همه چي ميخندي آبجي!!!

خب اسمش خنده داره فکر کن اگه بخش علی این باشه پس از دهات علی چه توقعی میشه داشت؟!! :56:

نمایش یا پنهان متناوکی گریه می کنم. :20: .. خب من اینجا فقط واسه ی خنده و سرگرمی میام اگه بخوام گریه کنم میرم اخبار کشور خودمو میشنوم دق می کنم ساری اگه بیجا خندیدم :2:

• Life Dream

نقل قول: The one
    اوکی گریه می کنم. .. خب من اینجا فقط واسه ی خنده و سرگرمی میام اگه بخوام گریه کنم میرم اخبار کشور خودمو میشنوم دق می کنم ساری اگه بیجا خندیدم

نه خوب بخند، ولي آخه اون خبرش ناراحت كننده بود، به خصوص اون بچه طفل معصوم :2:

• هاچو هاچو

به درک واصل شد :71:

• محسن صائب

ممنون از اطلاع رسانیت

• دلشاد

ممنونم بابت خبر رسانی

• maryamlondon1

خدایا اون چطوری دستش الوده به خون پبرزن بی گناه بود نفس پلید وشیطانیش اجازه لذت تجاوز به طفل معصوم داده :14:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: