ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
&&& پارکی برای تجربه بازی پرندگان خشمگین در دنیای واقعی + دانلود بازی
دلشاد
بی شک محبوبترین و معروف ترین بازی در اکثر تلفن های همراه بازی پرندگان خشمگین است این بازی که توسط شرکت Rivio برای آیفون و سپس آی پد و دیوایس های اندرویدی و کامپیوتر ارایه شد به حدی طرفدار پیدا کرد که علاوه بر ارایه نسخه های جدید توسط شرکت ، اسباب بازی ها،عروسک هاو نیز تیشرت های این بازی هم تولید و به هواداران این بازی ارایه شد اما بشنوید برای اینکه مردم این بازی را در دنیای واقعی هم تجربه کنند پارکی ساخته شده است و روزانه تعداد زیادی برای تجربه این بازی در دنیای واقعی به آن سری می زنند.در این پارک تیرکمان های بزرگ و دکورهایی شبیه محیط بازی ساخته شده اند که باید عروسک پرنده خشمگین را در چله کمان گذاشت و با تنظیم زاویه پرتاب و میزان قدرت خوک ها را هدف قرار داده و از بین برد.
این پارک در شهر چانگشا در مرکز استان هونان ایجاد شده و طبق اعلام مسئولان آن هدف از ساخت آن ایجاد مکانی برای سرگرم شدن مردم و لذت بردن آنها از بازی پرندگان خشمگین در دنیای واقعی بوده است.
▧ 11 تصویر این بخش در دسترس نیستخوب حالا وقتشه که اگر گوشی های موبایل شما سیستم عامل آندرویدداره از طریق لینکهای زیر این بازی جذاب را دانلود کنید
لینک 1
لینک 2
و اگر می خواهید بر روی کامپیوتر بازی کنید ، از طریق این لینک:
دانلود بازی
ماهی
برای جوجو نه برای خودم
aac198000
خیلی با حاله
نمایش یا پنهان متن
سپاس
gilas
خودم دارم قبلا دانلود کردم همه مراحلشم رفتم
arash52
انشااله قسمت بشه بتونم بازی کنم
یعنی میشه ؟ من که باورم نمیشه
mojde
ممنون بهروز جان
The one
یعنی میشه ؟ من که باورم نمیشه
جوجوی منم خیلی دوستش داره عروسکشم داره جمع می کنه مفت نمیارزه
مرسی داداش گلم موضوع جدیدی بود
نغمه
یادش بخیر یه زمانی یه بازیهای وحشتناکی رو بازی میکردم با برادرم که قلبمون می افتاد ته پامون
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→