₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » Freestyle Dancing براي هاچو هاچو و مازیار
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » Freestyle Dancing براي هاچو هاچو و مازیار

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

Freestyle Dancing براي هاچو هاچو و مازیار

900 بازدید، 36 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

اینم دنسر دختر برای هاچو هاچو و مازیار 261
    خودتون با هم کنار بیاین دیگه :83:
    به نظر من اون دوتا دختر و پسر دومی رقصشون قشنگتره :5:

دانلود

این یکی هم بیشتر شبیه کِرمه تا دختر :88: دلم آشوب شد :88:

دانلود

• Holtek

نقل قول: ماهی
    Freestyle Dancing

من زودتر اومدم :1:

تصویر در دسترس نیست

• aac198000

تصویر در دسترس نیست

• gilas

به نظر من اون دوتا دختر و پسر دومی رقصشون قشنگتره

وای اون پسر کلاهیه عالیه :78:

این یکی هم بیشتر شبیه کِرمه تا دختر

ایشون مفهومی به نام استخون رو میدونه چیه :83:

• maryamlondon1

خیلی قشنگ بود مرسی ماهی جونم :8:

• sib

وویییییییییی چه پیچ و اپی میخوره دومیه :38:

• The one

چه بامزه اون اولیه انگار کمدی بود :4:

دومیه هم فری استخون بود تا فری استایل :10:

مرسی گلی جون خیلی دیدنی بودن عزیز :11:

مبارک میتی یره داداش مازی باشه :8:

• Life Dream

خيلي عالي بود ماهي گلي جون، بينهايت زيبا بودن، كليپ اوليه به نظرم من اول پسر كلاهيه و بعد دختر مو بلنده و بعد سياه پوسته و بعد دختر مو كوتاهه كارشون به ترتيب خيلي زيبا بود :110:
    دومين كليپ هم تركيبي از عنكبوت و كرم بود!!! چقدر چندش بود واي واي :68:

در كل مرسيييييييييييييي :6:

• هاچو هاچو

:93: :93:وای مرسی ماهی گل گلی 1014
    دارم دانلود میکنم ببینم بعد میام نظر کارشناسانمو میدم :10:

• mojde

دوميه معركه بود چيكار ميكنه اين انسان دو پا ممنون ماهي عزيزم :110:

• arash52

وای خیلی زیبا و محشر و معرکه بود
    تازه من هنوز ندیدم
    بذار ببینم بعد میام تعریف میکنم :4:

• هاچو هاچو

ببشخید یکم دیر شد دانلود بشه 806 خب کلیپ اول که دخترا بدک نبود کارشون :86: ازون پسرا هم سیاهپوست زیاد خوب نبود :1:
    کلیپ دوم هم یه جوری بود دختره :37: دیگه از رده مهره داران خارج شده بود :10: .........همین دیگه :4:
    ممنون ماهی گل گلی بخاطر تاپیک زیبایی که واسمون زدی 1233 انشالله دومادی پسرت بیایم اینطوری برقصیم :4:

• Life Dream

نقل قول: هاچو هاچو
    انشالله دومادی پسرت بیایم اینطوری برقصیم

البته من كه بلد نيستم!!! ولي فكرشو بكن توو عروسي اينطور برقصي چه باكلاس ميشه اون عروسي و چه تشويقي بكنن، خداييش خيلي جالب ميشه ها، اين رقصاي كلاسيك قديمي ديگه دمده شده! :83:

• هاچو هاچو

نقل قول: Life Dream
    البته من كه بلد نيستم!!! ولي فكرشو بكن توو عروسي اينطور برقصي چه باكلاس ميشه اون عروسي و چه تشويقي بكنن، خداييش خيلي جالب ميشه ها، اين رقصاي كلاسيك قديمي ديگه دمده شده! :83:

نمایش یا پنهان متنفکرشو لازم نیست بکنم :9: آخه چند تا عروسی اینطوری رقصیدم :4: البته نه این سبکی،یک سبک دیگه ای :3: آره ملت حال میکنن همونجور پولی که میریزن به پات :50: ولی در کل سعی میکنم تو این مجالس بشینم کنار به رقص بقیه بخندم :4:

• The one

فکرشو لازم نیست بکنم آخه چند تا عروسی اینطوری رقصیدم البته نه این سبکی،یک سبک دیگه ای آره ملت حال میکنن همونجور پولی که میریزن به پات ولی در کل سعی میکنم تو این مجالس بشینم کنار به رقص بقیه بخندم

آره خوب می کنی آخه سایت سقف نداره سالن عروسی که داره :23: :46:

• هاچو هاچو

نقل قول: The one
    آره خوب می کنی آخه سایت سقف نداره سالن عروسی که داره :23: :46:

باشه :43: یک گلم میذاری که ماست مالی بشه :22:
    نمایش یا پنهان متناصلا کی به تو میگه پستی که مربوط نیست بهت بخونی :37: شاید من بخوام هزارتا خالی دیگه ببندم :4: تو چی میگی ؟ 390
    حیف که آبجی خودمی :10: 287 ولی نه انصافا خوب پولی میدن ملت فقط کافییه چارتا اَدا بازی در بیاری اسکول میشن سریع :4:

• The one

انصافا خوب پولی میدن ملت فقط کافییه چارتا اَدا بازی در بیاری اسکول میشن سریع

یعنی مثل اکرم رقاص خرج زندگیتو در میاری؟ :23:
    نمایش یا پنهان متنمنم از شنبه دیگه میخوام برم دیسکو بلکه یه چیزی گیرم بیاد :23:

• هاچو هاچو

یعنی مثل اکرم رقاص خرج زندگیتو در میاری؟ :23:

من که نمیدونم این بنده خدا کیه؟ :37: ولی همینا بازار ما رو کساد میکنن دیگه :4:
    منم از شنبه دیگه میخوام برم دیسکو بلکه یه چیزی گیرم بیاد :23:

دیسکو که یه وقت سقف نداره؟ :83: حالا میخوای نرو 286 خودم برات پول میفرستم :3: آخه آبروی ما رقاصو رو میبری خب 247

• The one

دیسکو که یه وقت سقف نداره؟ حالا میخوای نرو خودم برات پول میفرستم آخه آبروی ما رقاصو رو میبری خب

:23: پ ن پ میخوای یخ بزنیم... دیسکو داریم تا دیسکو اونی که من میخوام عضوش بشم از این رقص فری اینا توش دربیاری اند بی کلاسیه :4: پولم نمیدن تازه باید پولم بدیم :83:

• هاچو هاچو

اونی که من میخوام عضوش بشم از این رقص فری اینا توش دربیاری اند بی کلاسیه :4:

:4: فری کیه باز؟ شوهر اکرمه :4:
    نقل قول: The one
    پولم نمیدن تازه باید پولم بدیم :83:

نه مطمئن باش تو بری پول میدن بهت 286 آخه یه جوری باید راضیت کنن که بیخیال بشی رقصیدنو :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: