₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » افزایش متقاضیان زن برای راهبگی در بریتانیا
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » افزایش متقاضیان زن برای راهبگی در بریتانیا

بدون عکس

افزایش متقاضیان زن برای راهبگی در بریتانیا

579 بازدید، 16 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

هر سال در بریتانیا تعدادی اندک، اما رو به افزایش، از زنان جوان، کار، دوست پسر، شوهر و تمام دارایی خود را کنار می‌گذارند تا وقت خود را وقف پرستش خدا بکنند.

تصویر در دسترس نیست

کاترین خود را زنی توصیف می‌کند با تمام خصوصیات زنانگی و فردی که از نازپروردگی و زندگی لوکس لذت می‌برد. او در عین حال از زمانی که فقط ۴ سال داشت، در آرزوی آن بوده که راهبه شود.

کاترین هم مانند دختران جوان ۲۵ ساله دیگر، چند سال است که وقتش را صرف سفر به دور دنیا، تحصیل در دانشگاه لندن، مهمانی رفتن و خوش گذرانی کرده است.

او حتی مدتی هم به عنوان مانکن کار کرده است، اما این تجربه برای او به اندازه کافی راضی کننده نبود و او را بار دیگر به فکر راهبه شدن انداخت.

کاترین می‌گوید: "من برای بازیگری تقاضا دادم و من را برای تست بازیگری می‌خواستند. در آن جا همیشه به من پیشنهاد می‌کردند که مدل لباس بشوم. یادم می‌آید که بعد از اولین کار رسمی‌ام که برای آن دستمزد دریافت کردم، وقت برگشتن به خانه احساس پوچی کردم. از خودم پرسیدم که 'همه‌اش همین بود؟' آنقدرها هم که فکر می‌کردم فوق‌العاده نبود."

کاترین مدتی است که به عنوان مهمان به صومعه سن دومینیک در ناحیه نیوفارست می‌رود. در این صومعه به روی کسانی که به گوشه‌ای خلوت برای راز و نیاز با خدا احتیاج دارند، باز است.

خواهران صومعه سن دومینیک بیشتر ساعات روز را به دعا کردن می‌گذرانند. اما گاهی هم برای تبلیغ درباره خدا از صومعه خارج می‌شوند. خواهر هایاسینت، مسئول مراقبت از زنان جوانی است که مایل به پیوستن به این دیر هستند.

او می‌گوید: "زنی که بخواهد راهبه بشود ضرورتا دارای مشخصات ویژه‌ای نیست. زنان جوانی که پیش ما می‌آیند، زندگی معمولی دارند - مشروب می‌نوشند، مهمانی می‌روند، دوست پسر دارند. اما معمولا چیزی در زندگیشان کم است؛ آن‌ها به دنبال چیز بیشتری هستند."

بر اساس آماری که 'کنفرانس مذهبی' منتشر کرده است، سال گذشته در بریتانیا ۲۰ زن گذراندن دوره راهبه شدن را آغاز کردند. این نهاد، نماینده اکثر جوامع مذهبی در انگلستان و ویلز است.

طبق آمار دیگری که از طرف "اداره ملی کار" منتشر شده، در طول پنج سال گذشته، تعداد زنان زیر ۴۰ سال که کار آموزش برای راهبگی را آغاز کرده اند، از ۴۲ در صد در سال ۲۰۰۶ به ۷۰ در صد در سال ۲۰۱۰ افزایش یافته است.

تنها موضوعی که موجب شده کاترین تا کنون به صومعه نپیوندد، این احساس است که ممکن است دلش بخواهد روزی ازدواج کند و بچه‌دار شود.

او می گوید: "من واقعا بین دو احساس متضاد گیر افتاده‌ام، و به دو جهت مخالف کشیده می‌شوم. به من می‌گویند که اگر ازدواج کنم همسر خوب و مادر خوبی خواهم بود. و من‌ هم واقعا دلم می‌خواهد که آن را تجربه کنم، البته اگر خدا هم همین را برای من بخواهد. من دعا می‌کنم و از خدا می خواهم که با قوی‌تر کردن یکی از این دو احساس، من را راهنمایی کند تا بتوانم یکی از این دو راه انتخاب کنم."

خواهر جاسینتا، هشت سال پس از آن که راهبه شده بود، سوگند نهایی را ادا کرد و زندگی خود را بطور کامل صرف خدمت به حضرت مسیح کرد.

او موقعیت کسانی مانند کاترین را به خوبی درک می‌کند. او می‌گوید: "تشخیص اینکه کدام راه را باید انتخاب کنی، کار آسانی نیست؛ پیدا کردن جواب این سئوال که 'خدا مرا به کدام سمت فرا می خواند؟ من به کدام سو باید بروم؟' کار مشکلی است. جواب این سئوال از آسمان با یک ماشین فاکس به شما نمی‌رسد. برای پیدا کردن جواب درست باید صبور بود و شهامت داشت

• هاچو هاچو

ممنون مامان مریم 1014 خب رفتن به سمت خدا یک امر اجتناب ناپذیره و با گذشت زمان همیشه نیازش احساس میشه :1: :24:
    نمایش یا پنهان متنیه لحظه رفتم منبر :4: راستی این راهبه قیافش آشناست :37:

• al-E

مرسی
    هاچو هاچو,
    مگان فاکس ه

• soheyla

maryamlondon1,

سلام و سپاس :46: .
    خیلی مطلب جالبیه :39: .
    تو همه ی جوامع انگار انقلابی شده و مردم دارن به وجود خداوند اعتقاد پیدا میکنن و به سمت خدااولین قدماشون و برمیدارن .این خیلی خوبه .

نقل قول: maryamlondon1
    تنها موضوعی که موجب شده کاترین تا کنون به صومعه نپیوندد، این احساس است که ممکن است دلش بخواهد روزی ازدواج کند و بچه‌دار شود.

ولی درمود صومعه و تارک دنیا شدن باید بگم که همه چیز تو زندگی لازمه . تحصیلات ، عاشق شدن ، ازدواج کردن ، بچه دار شدن ، لذت بردن از نعمتهای خداوند .و عبادت خداوند و مرید او بودن درکنار همه ی این نعمتهاست که زیباتر میشه و معنای واقعی خودش و به دست میاره .
    من به این موضوع که تو نوجونی و جوونی هرکاری دلمون خواست بکنیم و بعدش که شکست عشقی خوردیم و کلی ناملایمتی دیگه دیدیم به صومعه و مسجد و کلیسا روبیاریم ، اعتقادی ندارم .
    این موضوع زیاد جالب نیست تو جائی که امکان گناه وجود نداشته باشه پاک بمونیم و هی عبادت کنیم .
    این بنده ها فقط عابد هستن . عابد بودن ارزش متوسطی داره .

• gilas

دستت ندرده مریم گلم :11:

• دلشاد

مرسی مامان مریم این هم یکی از راههای رسیدن به خداس کله و کف گرگی هم هست :4:

• mojde

ممنون مطلب جالبي بود من با نظر سهيلاي عزيز موافقم جايي كه امكان گناه نيست بيگناهي هم هنر نيست ادم تو متن جامعه و تو دل اجتماع و در معرض گناه باشه و پاك بمونه هنره :1:

• ماهی

نقل قول: mojde
    جايي كه امكان گناه نيست بيگناهي هم هنر نيست

حالا یعنی واقعا بی گناه هم می مونن؟ :4:
    ممنون مامی جون.مطلب جالبی بود :8:

• Holtek

نقل قول: maryamlondon1
    افزایش متقاضیان زن برای راهبگی در بریتانیا

مرسی مریم خانم :46:
    نقل قول: ماهی
    حالا یعنی واقعا بی گناه هم می مونن؟ :4:

بستگی به خود آدم داره و اینکه خدا آدمو چقد دوست داشته باشه :3:

• sib

• maryamlondon1

من هم با نظر سهیلا جون موافقم . خداوند تو قران کریم فرمودن...المال و البنون زينه الحيواة الدنيا و الباقيات الصالحات خير عند ربك..[مال و فرزندان زينت بخش زندگى است و اعمال صالح نزد خدا بهتر است..

• The one

اونوقت به اینها چی میگن مری کماندو؟ :4:

ولی خودمونیم بدم نمیاد یه مدت منم امتحان کنم حالا یه جور اعتکافه دیگه با هر دینی :65:

مرسی مریم جونم :8: :11:

• maryamlondon1

نقل قول: The one
    ولی خودمونیم بدم نمیاد یه مدت منم امتحان کنم حالا یه جور اعتکافه دیگه با هر دینی

یعنی خواهر روحانی هیفا میشی :4:

• ژنرال

این راهبه ها و کشیش ها همچینم تارک دنیا نیستن :24:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: