₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » به مناسبت...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

به مناسبت...

768 بازدید، 32 پست، نویسنده: The one

• نخبه

دو سالگیت مبارک :35:

• The one

نقل قول: SaMaN TaJ
    .ایشالا این جشن ها تداوم لایتی داشته باشه

:23:

• چکاوک

مبارک باشه تولد دو سالگیت داداشی مازی مهربون :46:
    هیفا جونم مرسی گلبانو
    :90:

• ژنرال

بنده به نمایندگی از کمپانی های معظم Apple , MicroSoft, IBM, Cisco, Intel, Sun دو سالگی مهندس مازیار عزیز رو تبریک عرض میکنم. :24:

• بچه مثبت

مبارکه مبارکه
    296 296 296 296 296 296 296 296 296 296

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• The one

نقل قول: چکاوک
    هیفا جونم مرسی گلبانو

خواهش ترگلبانو :4: :90: :46: :90:

نقل قول: Gabriel
    بنده به نمایندگی از کمپانی های معظم Apple , MicroSoft, IBM, Cisco, Intel, Sun دو سالگی مهندس مازیار عزیز رو تبریک عرض میکنم.

:4:
    نقل قول: بچه مثبت
    مبارکه مبارکه

بچه ها اماکن اومد با لباس شخصی اومده پخش شید 351 :23:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    این تاپیک رو به مناسبت دوسالگی داداش مازیار مهربون به همه ی دوستان موزیکالم تقدیم می کنم :8: مخصوصا مجی نازنین که زحمت کشید و تاپیک زیبایی رو تقدیم داداش گلمون مازیار تقدیم کرد ولی خب به خاطر اینکه بخشش مناسب نبود متاسفانه حذف شد. :46:

نقل قول: The one
    قربانت داداش گل و با معرفتم :8: بیچاره مجی هم دیروز خیلی زحمت کشیده بود ولی خب قسمت نشد :46:

خواهش میشه گلو کاری نکردم :9: ایشالله مبارک مازی گلو باشه 311 :6: :11ک

نقل قول: Life Dream
    خوب الان من واقعاً نميدونم چي كار كنم، الان تاپيك مجتبي هم بسته شده و البته گيلي خانم زحمتشو كشيدن!!! اينطوري حق مجتبي ضايع ميشه، گيلي خانم لطفاً خودت يه كاريش بكن تولد دو سالگيمون كوفت شد :2:

نقل قول: The one
    خب راستش منم دلم برای مجی جون خیلی سوخت چون با وجود اینکه خسته بود اون تاپیکو ایجاد کرد.. نمیدونم ولی با روحیه ورزشکاری که ازش سراغ دارم بعید میدونم به دل گرفته باشه :90: .. پس شما هم از جشنت لذت ببر :11:

به شما هم خواهش میشه مازی گلو :11: نه بابا اختیار داری کاری نکردم :11: هر چندبا تغییر بخش اون تاپیکی که من تقدیمتون کردم جریان حل میشد ولی مثل اینکه...... بهرحال.. دوستی ارزشش بیش از این حرفاست :4: دیگه هیفای بیردانا گفتش که من ناراحت نشدم و نیستم :4: ایشالله سه هزار میلیارد سالگیتو اینجا جشن بگیری :24:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    خواهش میشه گلو کاری نکردم

نقل قول: Kishe Mehr
    دیگه هیفای بیردانا گفتش که من ناراحت نشدم و نیستم

1014 1016 1014 1016 1014
    805 823 805 823 805

• Life Dream

بازم از همتون يه دنيا ممنونم به خصوص آبجي هيفاي گلم و داداش مجتبي عزيزم، و از قلندر عزيز هم كه يادم اورد ممنونم، راستش خودم اصلاً يادم نبود!! از همتون سپاسگذارم :6:

• The one

نقل قول: Life Dream
    بازم از همتون يه دنيا ممنونم به خصوص آبجي هيفاي گلم و داداش مجتبي عزيزم، و از قلندر عزيز هم كه يادم اورد ممنونم، راستش خودم اصلاً يادم نبود!! از همتون سپاسگذارم

قابلتو نداشت داداش مازی گلللل :6: :6: 273

• gilas

مبالک باشه عمو یوفوی 826

• KuRoSh

مبارک باشه 2 سالگیت
    بزودی هم جشن 20 سالگیت رو می گیریم

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: