₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » متشکرم دوست خوبم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » متشکرم دوست خوبم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

متشکرم دوست خوبم

1459 بازدید، 37 پست، نویسنده: The one

• نخبه

اخیششششششششششششششششش خستگی این چند روزم در اومد :72:

• The one

نقل قول: نخبه
    اخیششششششششششششششششش خستگی این چند روزم در اومد

:6: :11: :6:

• نخبه

کجای کاری تازه باید خودمو برای فینال اماده کنم :3:

نمایش یا پنهان متن فینال مادر شوهر داری.. یه عمل خیلی خفن انجام داده بنده خدا، این چند روزه اونجا خدمات میدادم.281. ان شالله خدا قبول کنه یکی دو روز خونه ام بعد میرم واسه فینال تا دختر جوناش به استراحتشون ادامه بدن یه وقت لاغر نشن :83:

• The one

نمایش یا پنهان متن
    فینال مادر شوهر داری.. یه عمل خیلی خفن انجام داده بنده خدا، این چند روزه اونجا خدمات میدادم.. ان شالله خدا قبول کنه یکی دو روز خونه ام بعد میرم واسه فینال تا دختر جوناش به استراحتشون ادامه بدن یه وقت لاغر نشن

آخی الهی بمیرم هنوز هیچی نشده شروع شد؟ :2: مگه اینکه خدا قبول کنه واقعا :4: ... همدردی منو بپذیر آجی جونم :6:

• maryamlondon1

نقل قول: The one
    بذار دنیششم بگم Tak skal du have min ven
    تلفظشم میشه تاک سکَ دو هِ مین وِن

قربانت خواهر گلم شکرا الک حبیبتی

هیفا میدونی یک همکلاسی دارم اون هموطنمونه از دانمارک به لندن مهاجرت کرده دوسه کلمه دانمارکی یادم داد :4: دختر خوشکل وخوشتیپ هستش با اینکه سه تا بچه داره من فکر کردم هنوز ازدواج نکرده .اسمش مروه است :4:

• نخبه

نقل قول: The one
    آخی الهی بمیرم هنوز هیچی نشده شروع شد؟ :2: مگه اینکه خدا قبول کنه واقعا :4: ... همدردی منو بپذیر آجی جونم

نمایش یا پنهان متن
    :23:هی من میگم شوهر نکنین :4: ممکنه قدممون نیفته مادر شوهره طوریش بشه :23: ما هم مجبوریم تئاتر بازی کنیم که به خاطر قدم ما نبوده اون غده از اول تو شکم مادر شوهر روئیده بوده.. ما هم یک ابش دادیم :23:
    من بیشتر سعی کردم پشت جبهه خدمت کنم یعنی دخملش بیمارستان می مونه پیشش منم تو خونه واسه پدر شوهر بی خیال دنیام و برادر شوهران شام و نهار میپختم که بعد از رویت ک..ن گشادی بقیه خواهر شوهران یک زکی در دل گفته و به خانه خود امدم و باز در دلم گفتم نوکر باباتون غلام سیاه
    برای مسابقه فینال هم من رو تشک نمیرم و مسابقه نمیدم..خونه میمونم :23:

• The one

نقل قول: maryamlondon1
    هیفا میدونی یک همکلاسی دارم اون هموطنمونه از دانمارک به لندن مهاجرت کرده دوسه کلمه دانمارکی یادم داد دختر خوشکل وخوشتیپ هستش با اینکه سه تا بچه داره من فکر کردم هنوز ازدواج نکرده .اسمش مروه است

جدی؟ نازی خدا حفظش کنه ولی متاسفانه اصلا به جا نمیارم.. اخه میدونی که ماشالله دخترای عراقی نصفیشون اسمشون مروه هست. :4: تو فامیلمون 3 تا مروه داریم :23:

• maryamlondon1

تو فامیلمون 3 تا مروه داریم

:4: خدا حفظشون کنه :6:

• The one

نمایش یا پنهان متن
    یک زکی در دل گفته و به خانه خود امدم و باز در دلم گفتم نوکر باباتون غلام سیاه
    برای مسابقه فینال هم من رو تشک نمیرم و مسابقه نمیدم..خونه میمونم

خوب کاری کردی به خدا من بدجنس نیستم ولی تجربه ثابت کرده که هیچکس ارزش فداکاری رو نداره مگه خونواده ی خود ادم و عمرا خونواده ی شوهر قدر ادمو بدونن :4:

نقل قول: maryamlondon1
    خدا حفظشون کنه

:6: :8: :6:

• SaMaN TaJ

نخبه,
    کم کار بکن دختر واسه اقوام شوهر :32:
    تا کی باید به فکر فامیلای خودم باشم؟؟؟؟یه کم به خودت برس... :2:

• The one

چکاوک,
    :8: :11: :8:

Gabriel,
    :46:
    نمایش یا پنهان متنتو دیگه چته ؟ گل گذاشتی ادای این باکلاسهای لوسو در میاری :23:

نقل قول: SaMaN TaJ
    کم کار بکن دختر واسه اقوام شوهر
    تا کی باید به فکر فامیلای خودم باشم؟؟؟؟یه کم به خودت برس...

:23: متشکرم دوست خوب و خاله زنکم :4: :84:

• هاچو هاچو

از وقتی شاعر دربارم شدی تفاهممون بیشتر شده :4:

:4:
    نمایش یا پنهان متن
    راستی چرا امشب هیچکدوم از شماها 3 قلوها حضور بیخود ندارید؟ :23:

آخه شبای جمعه میرم جایی 806 (بی معنی :10: )

اخ اخ یعنی انگلیشت اینقدر بی ریخته؟ برو جراحی پلاستیک کن بابا دنیا دو روزه یه روزشو باید بتونی بدون دیکشنری بگذرونی

نه انقدرا هم بیریخت نیست :9: خیلی بیشتر.... :4:
    خوف می فرماید که دوستی واقعی مثل گل رز میباشد ولی متاسفانه وقتی قدر انرا در می یابیم که گل رزش پژمرده شده

پس بدو که الان پژمرده میشم 1233

• Mahboob

ای بابا هیفا جان تاپیک لازم نبود در هر حال شرمنده کردی :1:

• The one

نقل قول: هاچو هاچو
    آخه شبای جمعه میرم جایی (بی معنی

:23: پارسال دوست امسال دشمن ساری دیشب واجب امشب مستحب :23:

نقل قول: Mahboob
    ای بابا هیفا جان تاپیک لازم نبود در هر حال شرمنده کردی

443 806 453 443 806 453

• gilas

تصویر در دسترس نیست