ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
The one
نخبه
نمایش یا پنهان متن
فینال مادر شوهر داری.. یه عمل خیلی خفن انجام داده بنده خدا، این چند روزه اونجا خدمات میدادم.The one
نمایش یا پنهان متن
آخی الهی بمیرم هنوز هیچی نشده شروع شد؟
maryamlondon1
تلفظشم میشه تاک سکَ دو هِ مین وِن
قربانت خواهر گلم شکرا الک حبیبتی
هیفا میدونی یک همکلاسی دارم اون هموطنمونه از دانمارک به لندن مهاجرت کرده دوسه کلمه دانمارکی یادم داد
نخبه
نمایش یا پنهان متن
من بیشتر سعی کردم پشت جبهه خدمت کنم یعنی دخملش بیمارستان می مونه پیشش منم تو خونه واسه پدر شوهر بی خیال دنیام و برادر شوهران شام و نهار میپختم که بعد از رویت ک..ن گشادی بقیه خواهر شوهران یک زکی در دل گفته و به خانه خود امدم و باز در دلم گفتم نوکر باباتون غلام سیاه
برای مسابقه فینال هم من رو تشک نمیرم و مسابقه نمیدم..خونه میمونم
The one
جدی؟ نازی خدا حفظش کنه ولی متاسفانه اصلا به جا نمیارم.. اخه میدونی که ماشالله دخترای عراقی نصفیشون اسمشون مروه هست.
maryamlondon1
The one
نمایش یا پنهان متن
برای مسابقه فینال هم من رو تشک نمیرم و مسابقه نمیدم..خونه میمونم
خوب کاری کردی به خدا من بدجنس نیستم ولی تجربه ثابت کرده که هیچکس ارزش فداکاری رو نداره مگه خونواده ی خود ادم و عمرا خونواده ی شوهر قدر ادمو بدونن
چکاوک
ژنرال
SaMaN TaJ
کم کار بکن دختر واسه اقوام شوهر
تا کی باید به فکر فامیلای خودم باشم؟؟؟؟یه کم به خودت برس...
The one
Gabriel,
نمایش یا پنهان متن
تو دیگه چته ؟ گل گذاشتی ادای این باکلاسهای لوسو در میاریتا کی باید به فکر فامیلای خودم باشم؟؟؟؟یه کم به خودت برس...
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
آخه شبای جمعه میرم جایی
نه انقدرا هم بیریخت نیست
پس بدو که الان پژمرده میشم
Mahboob
The one
gilas
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→