ار مدنی، تنها دختر موتورسوار دیوارمرگ ایران، از سن 6 سالگی موتور سواری میکند. نگار در چندین فیلم از جمله دیوار به عنوان بدل حضور داشته و تا قبل از این در دیوار مرگ یکی از پارکهای معروف تهران موتورسواری میکرد ولی مسئولین این پارک به او اجازه موتورسواری ندادند و عنوان کردند که دختر اجازه موتورسواری در دیوار رو ندارد. نگار در حال حاضر در یکی از شهرستانهای تهران مشغول موتورسواری بوده و آرزویش این است کسی مانع کارش نشود و بتواند به این کار که فقط به دلیل عشق و علاقه انجام میدهد ادامه بدهد. هیچ لذتی برام بالاتر از این نیست وقتی میبینم که دختران هم سن و سال من از این کار من احساس غرور و توانائی میکنند و این کار من به اونها اعتماد به نفس می دهد ...
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
ار مدنی، تنها دختر موتورسوار دیوارمرگ ایران، از سن 6 سالگی موتور سواری میکند. نگار در چندین فیلم از جمله دیوار به عنوان بدل حضور داشته و تا قبل از این در دیوار مرگ یکی از پارکهای معروف تهران موتورسواری میکرد ولی مسئولین این پارک به او اجازه موتورسواری ندادند و عنوان کردند که دختر اجازه موتورسواری در دیوار رو ندارد. نگار در حال حاضر در یکی از شهرستانهای تهران مشغول موتورسواری بوده و آرزویش این است کسی مانع کارش نشود و بتواند به این کار که فقط به دلیل عشق و علاقه انجام میدهد ادامه بدهد. هیچ لذتی برام بالاتر از این نیست وقتی میبینم که دختران هم سن و سال من از این کار من احساس غرور و توانائی میکنند و این کار من به اونها اعتماد به نفس می دهد ...
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بزن دست قشنگه رو واسش...
دانلود
علیرضا
من بچه بودم خیلی می ترسیدم از دیوار مرگ... صداش واقعا آزاردهنده بود. هنوز هم وقتی میبینم همون حس بهم دست میده..
دختره چه دل شیری داره از این کارا میکنه.. همین الان تلنت آمریکا شرکت کنه حداقل یکی از فینالیستها میشه به نظر من
The one
اسمش چیه؟
وایییی خیلی شجاعه
مرسی داداش گلم
علیرضا
ار مدنی = نگار مدنی
امان از ماوس بد قلق
The one
امان از ماوس بد قلق
آهان مرسی علیرضا جان برای توضیح..
فکر کردم برای ابهت بیشتر اسم مستعار گذاشته یه چیزی تو مایه های اره ماهی اره مدنی...
maryamlondon1
مواظب باشید
بچه مثبت
دست میزنیم
ممنون بهروز جان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
gilas
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→