₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » بانو گادایوا
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

بانو گادایوا

447 بازدید، 14 پست، نویسنده: EVANESCENCE

• EVANESCENCE

بانو گادایوا

در انگلستان قرون وسطی و در قرن یازدهم میلادی ,در شهر کاونتری ,لئوفریک ,ارل مرسیا ,دوک کاونتری مالیات سنگینی را برای مردم تعیین کرده بود همسر دوک کاونتری انگلیس زنی از طبقات ممتاز جامعه و در عین حال خیلی محبوب و محترم بود.
    وقتی ظلم شوهر و مالیات سنگینی که باعث بدبختی مردم شده بود،را مشاهده کرد .

اصرار زیادی به شوهرش کرد تا مالیات را کم کند ولی شوهرش که دخالت زن را در امور حکومتی خود بر نمی تافت,از ...این کار سرباز می زد.
    سرانجام دوک کاونتری به شرطی قبول کرد که مالیات ها را کاهش دهد که بانو گادایوا برهنه دور تا دور شهر را بگردد ,او تصور میکرد که همسرش با شنیدن این شرط برای همیشه عطای مداخله در امور سیاست و مملکت داری را به لقای آن ببخشد ولی دوک هرگز فکر نمیکرد که همسرش شرط را پذیرفته و به اجرا بگذارد .
    خبرش در شهر می پیچد، در روز موعود گودیوا سوار یک اسب در حالی که همه پوشش بدنش فقط موهای ریخته شده روی سینه اش بود در شهر چرخید، ولی مردم شهر به احترام این زن مهربان آن روز، هیچکدام از خانه بیرون نیامدند و تمام درها و پنجره ها را هم بستند.
    بانو گادایوا تمام شهری را که در آن پرنده پر نمیزد پیمود و برای دوک کاونتری چاره ای جز برداشتن بار مالیات های گزاف از دوش مردم,باقی نماند.
    در تاریخ انگلیس و کاونتری بانو گادایوا به عنوان یک زن نجیب و شریف جایگاه بالایی دارد و مجسمه اش در کاونتری ساخته شده است...

• بهونه

دستش درد نکنه نمیشه بیاد تو تهرونم یه دور بزنه مالیات نگیرن :4:

• دلشاد

مرسی پرستو جان یه زمانی مامان مریم گذاشته بود گشتم نتونستم پیداش کنم الان گیل گیلی میاد میبنده :4:

• EVANESCENCE

نقل قول: دلشاد
    مرسی پرستو جان یه زمانی مامان مریم گذاشته بود گشتم نتونستم پیداش کنم الان گیل گیلی میاد میبنده :4:

:50:

• نخبه

حالا اگه تو ایران بودخیلیا عین عقده ایها از در و دیوار و تیر برق و درخت اویزون میشدن که به ناموس مردم نگاه کنن

• gilas

نقل قول: دلشاد
    زمانی مامان مریم گذاشته بود گشتم نتونستم پیداش کنم الان گیل گیلی میاد میبنده

تازه کوروش خبرنگار هم گذاشته بود اما نیست :2:

• EVANESCENCE

نقل قول: gilas
    تازه کوروش خبرنگار هم گذاشته بود اما نیست :2:

:4:
    خب اشکال نداره من مدرک نمی خوام عزیزم میتونی پاکش کنی :11:

• gilas

نقل قول: EVANESCENCE
    خب اشکال نداره من مدرک نمی خوام عزیزم میتونی پاکش کنی

ای جون دلم :11: :6:
    نه عزیزم باشه مدرک میشه برای بعدی :10:

• EVANESCENCE

نقل قول: gilas
    نه عزیزم باشه مدرک میشه برای بعدی :10:

اها از اون لحاظ :4:
    مرسی مدیر لایق و زحمتکش بوفی :11: :6:

• signal

دم همه مردم گرم آدما هم آدمای قدیم

• mati

چقدر نقاشیش قشنگه :8:
    مرسی :46:

• The one

بازم این زن لختهههه :23: حالا اگه حاجیه پتروسه ی فداکار بود هیشکی قصشو یادش نمیموند چه برسه به اینکه شونصد بار تاپیکش کنن :4: :10:

مرسی عزیز دلم پرستویی قصش متاثر کنندست واقعا فدات شم :6: :11:

• soheyla

EVANESCENCE,

سلام و سپاس :46: .
    هربار این مطلب و میخونم حس قشنگی که اولین بار خوندمش بهم دست میده :8: .

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: