₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ رای گیری صندلی داغ ๑۩۞۩๑
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ رای گیری صندلی داغ ๑۩۞۩๑

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

๑۩۞۩๑ رای گیری صندلی داغ ๑۩۞۩๑

210 بازدید، 30 پست، نویسنده: gilas

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو
    پول شما رو ندادن چرا ما رو از کار و کاسبی میندازی؟ 390 حتما یه دلیلی داشته که ندادن بهت دیگه :4: ... 351

:43: اینو باش :23: حالا از کجا معلوم که انتخاب بشی؟ :74: ولی وای به حالت اگه انتخاب بشی چنان بسوزونمت که فقط امام رضا ع شفات بده :4:
    نقل قول: The one
    مژده مژده منم رای دادم 271 265 :4:

451 بیردانا ، گفتن که رأی رو مخفیانه واریز کنید نه علنأ :41: حتما باید فتوا و استفتائیه بدیم تا درست رأی بدین؟ :62: همش یه رأی میخواین بدینا کل فرهنگستان رو روی سرتون گذاشتید :23:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    بیردانا ، گفتن که رأی رو مخفیانه واریز کنید نه علنأ حتما باید فتوا و استفتائیه بدیم تا درست رأی بدین؟ همش یه رأی میخواین بدینا کل فرهنگستان رو روی سرتون گذاشتید

خب کاغذ منم مخفیانه گوشه داشت دیگه :4: فقط مژده دادم که رای دادم... تو هم داری فتوا صادر می کنی که از فوق یه راست بپری دکترا ناقلا ؟ :23:

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    ولی وای به حالت اگه انتخاب بشی چنان بسوزونمت که فقط امام رضا ع شفات بده :4:

:83: اونوقت منم چنان میزنمت که خودت خودتو نشناسی :74:

• بچه مثبت

ممنون گیلاس عزیز :46:
    جوایز صندلی داغ مهر 90 واریز شد!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• The one

نقل قول: بچه مثبت

دستتون درد نکنه الان ناخنامو گرفتم زیر اب :4:

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت

فقط تو قسمت یادداشت مدیر نوشتی ولی اضافه نکردی .. واسه من 30 امتیاز بود ولی اضافه نشده :94:
    بچه مثبت: بعید میدونم اشتباه کرده باشم. چون هر بار که وارد میکنم رفرش میزنم ببینم امتیازها درست اضافه شده یا نه! 781

• نخبه

نقل قول: نخبه
    بچه مثبت: بعید میدونم اشتباه کرده باشم. چون هر بار که وارد میکنم رفرش میزنم ببینم امتیازها درست اضافه شده یا نه!

:20: رفرش کردی متوجه شدی یا نه ؟ بابا امتیازمو بده :62: بچه تو که بلد نیستی مجبوری امتیازا رو انگولک کنی
    با با به چی قسم بخورم امتیازمو ندادیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی . من شب قبلش 1349 امتیاز داشتم فرداش که شما تو یادداشت مدیر نوشتی 30 امتیاز اضافه شده هیچی اضافه نشده بوددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد چند بار بگم... یهو بگو نمیدم خیال هر دومون رو راحت کن :94: اینهمه زحمت کشیدم سوال طرح کردم جوابها رو سیو کردم :20:

• ژنرال

شیرین گریه برات خوب نیس! :4:

• gilas

:111: پایان مهلت رای گیری صندلی داغ آبان 1390 :111:

مهمان این ماه صندلی داغ

mojde

تصویر در دسترس نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: