ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
حرکت ... بازیکنان پرسپولیس woooow
gilas
خواهش میکنم عزیزم
خوب زودتر میگفتین بابا
اینم فیلم شاهکاره دوم
aac198000
سالهای سال است که در سطح اول فوتبال ایران برای تیم ملی و باشگاههای مختلفی بازی کردهام و حتی در تمامی این سالها کوچکترین مشکلی نداشتهام. بعضی وقتها به یک بازیکن کم حاشیهمی گویند اما من بیحاشیه بودم. نمیدانم شاید اگر این اتفاق برایم با پیراهن تیم دیگری میافتاد رسانهها آنقدر به این موضوع نمیپرداختند.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با عذرخواهی از جامعه فوتبال بابت اتفاقی که در دیدار روز شنبه این تیم برابر داماش گیلان رخ داد، گفت که این اتفاق عمدی نبوده است.
محمد نصرتی در گفتوگو با ایسنا، گفت: سالهای سال است که در سطح اول فوتبال ایران برای تیم ملی و باشگاههای مختلفی بازی کردهام و حتی در تمامی این سالها کوچکترین مشکلی نداشتهام. بعضی وقتها به یک بازیکن کم حاشیهمی گویند اما من بیحاشیه بودم. نمیدانم شاید اگر این اتفاق برایم با پیراهن تیم دیگری میافتاد رسانهها آنقدر به این موضوع نمیپرداختند.
وی افزود: تیم ما در شرایطی قرار داشت که پیروزی در خارج از خانه و آن هم در شرایط جوی گیلان میتوانست بسیار خوب باشد و من پس از گل پرسپولیس از فرط خوشحالی نمیدانستم چه کار باید انجام بدهم به همین خاطر در حلقه شادی بازیکنان پرسپولیس اضافه شدم. اگر به آن صحنه دقت کنید، صورت من به طرف دیگری بود و به دنبال وحید هاشمیان میگشتم و متوجه نشدم دستم به کدام سمت میرود. قسم میخورم که عمدی در کار نبود. با این حال وقتی خودم تصویر تلویزیونی را دیدم به عنوان یک بیننده تلویزیونی استنباط دیگری داشتم اما خدا را شاهد میگیرم که در آن صحنه هیچ عمدی نداشتم.
وی افزود: امشب به کمیته انضباطی باشگاه آمدم تا توضیحاتم را ارائه کنم. برایم عجیب بود که چطور شبکههای تلویزیونی صحنه آهسته آن اتفاق را پخش کردند. در حالی که در شرایط عادی و فیلم معمولی، آن صحنه قابل تشخیص نبود.
وی افزود: هرچند تاکید میکنم عمدی در کارم نبود اما از همه فوتبالدوستان عذرخواهی میکنم. اصلا چنین شخصیتی ندارم که بخواهم چنین کارهایی را انجام دهم. من چندین سال در سطح اول فوتبال ایران بازی کردهام و دو، سه سال در خارج از کشور بودهام اما هیچ گاه کسی از من حاشیهای سراغ ندارد.
وی درباره احتمال احضارش به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: به کمیته انضباطی میروم و از خودم دفاع میکنم. به آنها میگویم که هیچ گاه سابقه بدی نداشتهام و توضیحات لازم را ارائه خواهم کرد اما بار دیگر به خاطر این اتفاق سهوی عذرخواهی میکنم.
چکاوک
Life Dream
gilas
نه یکی نیستن
اولی نصرتی بر علیه شیث دومی شیث بر علیه یکی دیگه
فکر کنم گلهای بشتری میزدن این حلقه همچنان ادامه داشت
The one
خوب زودتر میگفتین بابا
دستت درد نکنه
راستش خودت که میذاری زحمتش خیلی کمتره یعنی اصلا زحمت نداره برامون برای همین زودتر مزاحم نشدم
gilas
شما امر بفرمایید میرم خودشو میارم نمایش زنده برگزار کنه
The one
gilas
خدا نکنه
نمایش یا پنهان متن
افا خاک کوزه 11 مهمون هم داریم این قدر شلوغ میکنیمنمایش یا پنهان متن
من برم 4تا چایی بیارم برا مهمونامونهاچو هاچو
واسه من نشون نداد صحنه دوم رو
پری سا
نمایش یا پنهان متن
اینها زمین مسابقه این کار را میکنن پس وقتی رختکن هستند چی کار میکنن؟؟؟؟gilas
هم من گذاشتم هم خود کورش تو پست اول
دانلود ببین
gilas
شرمنده نمیشه بگم
Life Dream
پس با اين حساب اينطوري كه همه چيز ميشدن كه!
gilas
آره دیگه کسی بی نصیب نمیموند
هاچو هاچو
بله دیدم ولی هیچکدومشو برام پلیشو نمی آورد
مرسی دارم دانلود میکنم
gilas
100 دفعه بهت گفتم نکن موهاتو کچل میشی میمونی رو دستم
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
وای فاک تو سر این شیث بکننآخه پول ندارم برم آرایشگاه
gilas