₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » من و تو ....
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

من و تو ....

604 بازدید، 44 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

نقل قول: The one
    فکر خوبیه ها هم به فرائضم میرسم هم برای ناهار فردام یه کاری می کنم :23:

نون و پياز مي خوري واسه ناهار؟ الهي بميرم بيا خونه ما نون و پياز با آب خنك داريم واسه ناهار :23:

• The one

نقل قول: hadi04
    نون و پياز مي خوري واسه ناهار؟ الهي بميرم بيا خونه ما نون و پياز با آب خنك داريم واسه ناهار

:23:

نه میخوام فردا اول وقت با اون اوره ای که میفرستی تفتش بدم بشه خورش آمونیاک پیازو میریزم که بوشو بگیره :23:

• hadi04

نه میخوام فردا اول وقت با اون اوره ای که میفرستی تفتش بدم بشه خورش آمونیاک پیازو میریزم که بوشو بگیره :23:

آخ جوووووووون من عاشق خورش آمونياكم فقط يه كم آمونيوم هم بهش اضاف كن خوش طعم تر بشه :23:

• The one

آخ جوووووووون من عاشق خورش آمونياكم فقط يه كم آمونيوم هم بهش اضاف كن خوش طعم تر بشه

میگم تا امونیومش جا بیفته برو این تیترتو عوض کن بذارش من و تو آشپزیم :23:

• Kishe Mehr

من اصلا به فکر شبکه ی من و تو نیفتادم :4:
    اهنگشم اهنگ قشنگی بود :4:
    خودت خیلی قشنگی :4:
    اصلا دویی یاسی گلو هم خیلی قشنگه :4: ( چون به داییش رفته :86: )
    اصلا ا...ن هم خیلی قشنگه :4:

• The one

نقل قول: Kishe Mehr
    ا...ن

اون چیه مخفف اکسی توسین هست؟ :23:

میگم ای هادی یهو غیبش زد نکنه راستی راستی رفته اوره فریز کنه!! :23:

• hadi04

میگم تا امونیومش جا بیفته برو این تیترتو عوض کن بذارش من و تو آشپزیم :23:

شبكه من و تو يه برنامه داره به نام بفرماييد شام ما بايد بذاريم بفرماييد ناهار :4:
    نقل قول: Kishe Mehr
    اصلا ا...ن هم خیلی قشنگه :4:

البته ان بستگي داره كه غذا چي خورده باشي اونوقت بايد ديد قشنگه يا نه :23:

• The one

شبكه من و تو يه برنامه داره به نام بفرماييد شام ما بايد بذاريم بفرماييد ناهار

ها دیدم یه چند قسمتشو.. :4: . نه مال ما صبحونه ناهار قاطیه میشه برانچ.. مخفف لانچ و بریکفست هست.. :10:

نمایش یا پنهان متنیه بار یکی از دوستای باکلاسم تازه این برانجو کشف کرده بود بعد خواست کلاس بذاره دعوتمون کرد گفت برانچ بیاین خونمون .. منم رفتم ساعت 11 اینا بود ... نشستیم هی نون اورد و پنیر و ژامبون و اینا انواع چای دیگه تا ساعت 4 اونجا بودیم بعد گشنم شد ولی روم نشد بمونم بگم شامم بده .. خلاصه خیلی مسخرست این برانچ ... ادم مجبور میشه یا شام بده یا مهموناشو بندازه بیرون :23:

• hadi04

میگم ای هادی یهو غیبش زد نکنه راستی راستی رفته اوره فریز کنه!! :23:

خلاصه اينجا انواع الفين و آمونياك و آروماتيك و.... خواستي واست بفرستيم تازه متانول هم داريم البته بايد به آرش 59 بگي چون اونا الكلي هستن :4:

• The one

خلاصه اينجا انواع الفين و آمونياك و آروماتيك و.... خواستي واست بفرستيم تازه متانول هم داريم البته بايد به آرش 59 بگي چون اونا الكلي هستن

اا تو تین ارش پنجا و چندو میشناسی؟ نمیدونستم هم رشته ایته!! نه من رومانتیک خونم کمه نه اروماتیکش.. فوقش اگه گاز بوتان گیرم اومد 6 تا کپسولشو میذارم دور هم میشه اروماتیک :23:

• hadi04

اا تو تین ارش پنجا و چندو میشناسی؟ نمیدونستم هم رشته ایته!! نه من رومانتیک خونم کمه نه اروماتیکش.. فوقش اگه گاز بوتان گیرم اومد 6 تا کپسولشو میذارم دور هم میشه اروماتیک :23:

آرش رو هنوز نديدمش از نزديك ولي محل كارش ازز من زياد دور نيست دو تا خيابون با هم فاصله داريم :4:
    اونطوري زحمتت ميشه ها اگه خواستي از پروپان تا هگزان رو خودم ساپورتت ميكنم فقط بگو چند تا تانكر ميخواي؟ :23:

• The one

اونطوري زحمتت ميشه ها اگه خواستي از پروپان تا هگزان رو خودم ساپورتت ميكنم فقط بگو چند تا تانكر ميخواي؟

نه من فنل میخوام که هم ارومانتیک باشه هم مستم کنه :23:

• hadi04

نه من فنل میخوام که هم ارومانتیک باشه هم مستم کنه :23:

پس هيچي ولش كن
    نمایش یا پنهان متنآخه من و تو نخورده مستيم :23:

• The one

آخه من و تو نخورده مستيم

نمایش یا پنهان متناتفاقا اینجا هر وقت تو مهمونیها تعارفم می کنن میگم من همینجوریشم مستم بخورم دیگه غیر قابل کنترل میشم.. میگن بخور شاید برعکس اثر کنه ... :23:

• hadi04

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: The one
    اتفاقا اینجا هر وقت تو مهمونیها تعارفم می کنن میگم من همینجوریشم مستم بخورم دیگه غیر قابل کنترل میشم.. میگن بخور شاید برعکس اثر کنه ... :23:

نه گول نخوري يه دفعه بخوريا بر عكس كه عمل نميكنه هيچ ما هم بايد بيايم دانمارك كمك دوستان تا بتونيم كنترلت كنيم :23:

• The one

نه گول نخوري يه دفعه بخوريا بر عكس كه عمل نميكنه هيچ ما هم بايد بيايم دانمارك كمك دوستان تا بتونيم كنترلت كنيم

:23: پس ریمونت کنترلو برای چی اختراع کردن؟ :23:

نمایش یا پنهان متننه یه بار یکی از مدیرای سابقم مهمونی داده بود خیلی اصرار کرد.. استاد ابجو هم بود انواعشم بود از اونی که رنگ ادراره :23: تا اونیکه خیلی پررنگه .. منم رفتم یه لیوان بزرگ برداشتم یواشکی پر از کوکاکولایی که با خودم اورده بودم کردم.. یهو داد زد افرین داری از این ابجو تیره ها میخوری منم خمار گفتم اره دیگه خفه شد... :23: :24:

• hadi04

نه یه بار یکی از مدیرای سابقم مهمونی داده بود خیلی اصرار کرد.. استاد ابجو هم بود انواعشم بود از اونی که رنگ ادراره :23: تا اونیکه خیلی پررنگه .. منم رفتم یه لیوان بزرگ برداشتم یواشکی پر از کوکاکولایی که با خودم اورده بودم کردم.. یهو داد زد افرین داری از این ابجو تیره ها میخوری منم خمار گفتم اره دیگه خفه شد... :23: :24:

:23: نگفت منم ميخوام؟ :23:

• The one

نگفت منم ميخوام؟

:23: نه خدا رو شکر حتی گازشم که بیشتر از مال خودش بود ندید از فواید مستیه دیگه... :23: فوقش اگه میگفت میگفتم این دهنیه برو خودت بریز :23:

• hadi04

:23: نه خدا رو شکر حتی گازشم که بیشتر از مال خودش بود ندید از فواید مستیه دیگه... :23: فوقش اگه میگفت میگفتم این دهنیه برو خودت بریز :23:

از دست تو :23:

• دلشاد

مرسی داش آرسام زیبا بود
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: