₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: ادعای بسیار عجیب / استیو جابز، سیّد بود؟!!! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: ادعای بسیار عجیب / استیو جابز، سیّد بود؟!!! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

:: ادعای بسیار عجیب / استیو جابز، سیّد بود؟!!! ::

683 بازدید، 50 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

ادعای بسیار عجیب / استیو جابز، سیّد بود؟!!!

تصویر در دسترس نیست

پدر جوبز پسر عموی پدرش است و نسب پدر آنها به رسول گرامی اسلام می رسد و این شجره نامه...

آتی نیوز:"دانیه الجندلی" یکی از نزدیکان استیو جابز موسس شرکت آمریکایی اپل که چندی پیش درگذشت، می گوید که جابز از نسل رسول گرامی(ص) است و اسم واقعی او "مصعب عبد الفتاح الجندلی " است.
    روزنامه " الدستور المصریه" به نقل از دانیه اعلام می کند که شجره نامه استیو جابز نشان می دهد که نسل وی به پیامبر اکرم (ص) و امام حسین(ع) بر می گردد.
    این زن سوری می گوید که پدر جوبز پسر عموی پدرش است و نسب پدر آنها به رسول گرامی اسلام می رسد و این شجره نامه در منزل آل الجندلی الرفاعی در شهر حمص سوریه موجود است.
    دانیه درباره ازدواج پدر جابز می گوید که عبد الفتاح الجندلی پدر جابز در دانشگاه آمریکایی بیروت درس خواند و سپس از از آنجا به دانشگاه هاروارد امریکا رفت، اما پس از اتمام تحصیلاتش به همراه همسر آمریکایی اش یعنی مادر استیو جابز و منی اسمبسون به شهرش حمص بازگشت.
    وی در ادامه افزود: اما اقامت وی در این شهر دو ماه بیشتر طول نکشید و به دلیل ناسازگاری با جامعه خود بار دیگر به امریکا بازگشت و پس از آن دیگر به سوریه بازنگشت.
    دانیه تاکید کرد که منی اسمبسون خواهر جوبز دو سال گذشته از شهر حمص بازدید کرد و با خانواده و همه خاندان آل الجندلی- الرفاعی دیدار کرد.

نمایش یا پنهان متن :66:

منبع:
    وبسایت سیمرغ

• The one

من میدونستم باباش سوری هست یعنی اصلیت خود استیو سوری بوده ولی دیگه نمیدونستم سیده!! اخجون الان یه امامزاده واسه ما غرب نشینها تو یو اس درست میکنن :23: جوونن هر چی براش بارگاه بسازن حقشه :8:

بیوگرافی ستیو در ویکی پدیا

• Life Dream

The one,
    تو تا اين موقع شب چرا بيداري!! من بي خوابي زده به سرم ساعت سه نصف شب تاپيك ميزنم، تو چته! برو بخواب بچه جون، 390 بي كاري ها! :23:

• The one

نقل قول: Life Dream
    تو تا اين موقع شب چرا بيداري!! من بي خوابي زده به سرم ساعت سه نصف شب تاپيك ميزنم، تو چته! برو بخواب بچه جون، بي كاري ها!

خب منم برای همدردی اومدم .. تازشم اینجا ساعت دوازده و نیمه تازه.. مگه مرغم اینقدر زود بخوابم :23: ... نه ولی نمیدونم چرا خوابم نمیبره شاید چون امروز صبح تنها بودم زیاد خوابیدم :4:

• Holtek

مهم اینه که 313 تا اختراع داشت :3:
    لینک اختراعات استیو

• ماهی

باز خوبه اختراعاتش از توی قرآن کشف نشده :4:

• ژنرال

از اولشم این استیو نور بالا میزد :24:

نور به قبرت بباره ســــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد :6:

• mojde

من سيد نيستم اما همه سيدها رو دوست دارم 243

• gilas

:23: هیچی ندارم بگم :23:

• aac198000

دانیه تاکید کرد که منی اسمبسون خواهر جوبز دو سال گذشته از شهر حمص بازدید کرد و با خانواده و همه خاندان آل الجندلی- الرفاعی دیدار کرد.

عکسی از این دیدار ها منتشر نکرده :37:

• حورا

واقعا؟............ :1:

• Kishe Mehr

قربون جدش برم آسدجابز :4:
    میسی خبر جالبناکی بید:9:

• boof divoone

پدر جوبز پسر عموی پدرش است

پدر جوبز پسرعموی پدرشه یعنی چی؟
    یعنی جوبز دوتا بابا داشته و باباها باهم پسرعموهستند؟
    کدوم یکیشون سید بوده؟
    چه سوالیه خب وقتی پسرعمو هستند حتما هردو سید هستند دیگه مگر اینکه زن عموی پدر جوبز سید بوده
    حالا کدوم پدرش من نمیدونم یکی بگه که میدونه :37:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• ژنرال

نقل قول: Kishe Mehr
    قربون جدش برم آسدجابز

اسم سیدو کامل بگو دیگه کاکو!

سِد میرز استیو آقا جابز بوستون زاده ! :24:

• چکاوک

قربون جدش برم آسدجابز میگم گولۀ نمکی
    نقل قول: Gabriel
    نور به قبرت بباره ســــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد

قربون جدش برم آسدجابز

:83: کلی با این پست ها خندیدم مرسی داداشی مازی :46:

• Life Dream

نقل قول: The one
    خب منم برای همدردی اومدم .. تازشم اینجا ساعت دوازده و نیمه تازه.. مگه مرغم اینقدر زود بخوابم ... نه ولی نمیدونم چرا خوابم نمیبره شاید چون امروز صبح تنها بودم زیاد خوابیدم

آره ديگه مجردي حال ميكني هر وقت بخوايي ميخوابي و از خواب بيدار ميشي! تنبل خانم خودشو لو داد! :23:
    نقل قول: Dr.GSM
    مهم اینه که 313 تا اختراع داشت

واقعاً مرد بزرگي بود، خيلي حيف شد كه اين قدر زود فوت كرد، روحش شاد :2:
    نقل قول: ماهی
    باز خوبه اختراعاتش از توی قرآن کشف نشده

:4:
    از اولشم این استیو نور بالا میزد

اااااااااا شما هم متوجه شده بودي! :4:
    نقل قول: دلشاد
    :66:

والا منم :66:
    نقل قول: mojde
    من سيد نيستم اما همه سيدها رو دوست دارم

منم همينطور :4:
    نقل قول: gilas
    هیچی ندارم بگم

شما چند روزه كلاً هيچي نداري بگي! خبريه؟!! :4:
    نقل قول: aac198000
    عکسی از این دیدار ها منتشر نکرده

همينا بود منم كپي پست كردم! :4:
    نقل قول: حورا
    واقعا؟............

به نطر ميرسه كه اينطور باشه! :66:
    نقل قول: star night
    453 453 453

من چه ميدونم 368

قربون جدش برم آسدجابز
    میسی خبر جالبناکی بید

منم هميطور، ظاهراً به خاطر موقعيت شغلي تغيير نام داده!! :25:
    نقل قول: boof divoone
    پدر جوبز پسرعموی پدرشه یعنی چی؟
    یعنی جوبز دوتا بابا داشته و باباها باهم پسرعموهستند؟
    کدوم یکیشون سید بوده؟
    چه سوالیه خب وقتی پسرعمو هستند حتما هردو سید هستند دیگه مگر اینکه زن عموی پدر جوبز سید بوده
    حالا کدوم پدرش من نمیدونم یکی بگه که میدونه

والا معما شد منم نميدونم :4:

اسم سیدو کامل بگو دیگه کاکو!

سِد میرز استیو آقا جابز بوستون زاده !

:23:
    نقل قول: چکاوک
    کلی با این پست ها خندیدم مرسی داداشی مازی

قابلي نداشت آبجي ترگل :97:

• هاچو هاچو

خب حالا حقیقت داره یا نه ؟ :66:

• The one

آره ديگه مجردي حال ميكني هر وقت بخوايي ميخوابي و از خواب بيدار ميشي! تنبل خانم خودشو لو داد!

:23: چیپسر بد ... نکه خودت ده تا بچه داری هی از سر و کولت بالا پایین میرن نمیذارن بخوابی :4:

ظاهراً به خاطر موقعيت شغلي تغيير نام داده!!

نه بابا خب باباش که از مامانش جدا شده بوده بعدش مامان مسخرش میره اینو میذاره برای آداپشن... بعد خدا عمرشون بده ناپدری و نامادری اینو بزرگ می کنن که فامیلیشون همین جابز بوده!! ولی من همیشه جابز رو جابر میخوندم نگو عرب بوده واقعا :23:

قربون جدش برم آسدجابز

خفه نشید :23: شما دوتا برید یه صفحه بزنید تو نت به اسم محبین اهل بیت جابز .. کلی گیرتون میاد بجنبید :23:

اگه وقت کردم میرم تو صفحات عربی سرچ می کنم برای کالبد شکافی سید :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: