آیا شما میدانید که از لحاظ ترتیب تاریخی در کجای هفت میلیارد انسان روی زمین قرار میگیرید؟ وبسایت اینترنتی شبکه تلویزیونی بیبیسی به تازگی ابزار جالبی را رونمایی کرده است که به شما این امکان را میدهد تا با وارد کردن تاریخ تولد میلادی خود از این میزان به صورت تقریبی مطلع شوید. محاسبه توسط این ابزار اینترنتی با استناد به اسناد تخمین جمعیت سازمان ملل متحد انجام میگیرد و بیبیسی با توجه به اینکه در چند هفته آینده جمعیت جهان از مرز هفت میلیارد نفر میگذرد آن را راهاندازی کرده است. در مرحله اول و با ورود به این صفحه شما باید تاریخ میلادی تولید خود را وارد کنید که به طور مثال من تاریخ تولد خودم یعنی ۱۱ ژوئن ۱۹۸۰ را وارد کردم تا به من اعلام شود من چهار میلیارد و چهارصد و چهل و هشت میلیون و هفتصد هزار و بیست و هفتمین انسان روی زمین هستم! (عجب صفی بوده!)
در صفحه بعد و با تعیین کردن نام کشور خود شاهد میزان لحظهای جمعیت کشور،آمار مرگ و میر، مهاجرت و تولد روزانه در کشور مورد نظر خواهید بود که در تصویر نام ایران تعیین شده است.
در صفحه بعد و با تعیین جنسیت خود سن امید به زندگی را در کشور مورد نظر خود مشاهد خواهید کرد و در گوشه سمت راست کشورهای رکورددار در این زمینه نیز مشخص هستند.
برای اطلاع از تاریخ دقیق میلادی تولدتان میتوانید از این سایت بهره ببرید. با بررسی انتهای محورهای افقی و عمودی این نمودار شما نیز خواهید دریافت که بر اساس این اسناد تخمین جمعیتی سازمان ملل، جهان در سال ۲۰۵۰ مرز وحشتناک ۱۰ میلیارد نفر را پشت سر خواهد گذاشت البته اگر در پایان سال ۲۰۱۲ بنا بر ادعای جالب برخی پیشگویان شاهد وقوع آخرالزمان نباشیم!
گفتند صفی طولانی داره من نرفتم به سایت سر بزنم ولی وقتی دیدم نوشتی تو الان بالای 30 سال سن داری و منهم نزدیک 40 سال از عمرم گذشته یاد این شعر افتادم بنشین بر لب جوی و گذر عمر ببین هر چی سن انسان از 30 رد میشه بیشتر احساس میکنه که چه زود همه چیز داره به انتها میرسه
Holtek
وبسایت اینترنتی شبکه تلویزیونی بیبیسی به تازگی ابزار جالبی را رونمایی کرده است که به شما این امکان را میدهد تا با وارد کردن تاریخ تولد میلادی خود از این میزان به صورت تقریبی مطلع شوید.
محاسبه توسط این ابزار اینترنتی با استناد به اسناد تخمین جمعیت سازمان ملل متحد انجام میگیرد و بیبیسی با توجه به اینکه در چند هفته آینده جمعیت جهان از مرز هفت میلیارد نفر میگذرد آن را راهاندازی کرده است.
در مرحله اول و با ورود به این صفحه شما باید تاریخ میلادی تولید خود را وارد کنید که به طور مثال من تاریخ تولد خودم یعنی ۱۱ ژوئن ۱۹۸۰ را وارد کردم تا به من اعلام شود من چهار میلیارد و چهارصد و چهل و هشت میلیون و هفتصد هزار و بیست و هفتمین انسان روی زمین هستم! (عجب صفی بوده!)
در صفحه بعد و با تعیین کردن نام کشور خود شاهد میزان لحظهای جمعیت کشور،آمار مرگ و میر، مهاجرت و تولد روزانه در کشور مورد نظر خواهید بود که در تصویر نام ایران تعیین شده است.
در صفحه بعد و با تعیین جنسیت خود سن امید به زندگی را در کشور مورد نظر خود مشاهد خواهید کرد و در گوشه سمت راست کشورهای رکورددار در این زمینه نیز مشخص هستند.
صفحه پایانی خلاصه گزارش و نتیجهگیری این ابزار اینترنتی در خصوص خود را مشاهده خواهید کرد.
برای اطلاع از تاریخ دقیق میلادی تولدتان میتوانید از این سایت بهره ببرید.
با بررسی انتهای محورهای افقی و عمودی این نمودار شما نیز خواهید دریافت که بر اساس این اسناد تخمین جمعیتی سازمان ملل، جهان در سال ۲۰۵۰ مرز وحشتناک ۱۰ میلیارد نفر را پشت سر خواهد گذاشت البته اگر در پایان سال ۲۰۱۲ بنا بر ادعای جالب برخی پیشگویان شاهد وقوع آخرالزمان نباشیم!
aac198000
سلام دکتر این صفحه فیلتر شده که
gilas
دلشاد
ماهی
هاچو هاچو
نخبه
The one
الهام
Holtek
اشکال نداره
بخاطر بی بی سی اینجوریش کردن باید با قیلتر شکن باید بازش کنید .
وقتشه دست بکار بشی دیگه
آره
یاد یه عکسه افتادم که خیلی وقت پیشا گذاشته بودم
The one
نمایش یا پنهان متن
متوجه نشدم ساری!!Holtek
عکس صف بود دیگه
The one
آهان الان یادم اومد ماشالا به حافظه ت.. ولی اخه خودم تو صفش نبودم که ...
carlos
فک کردم هفت میلیاردر روی زمین ...
گفتم زمین که خیلی میلیاردر داره
Holtek
و همچنین ، ماشالله به حافظه خودت
گفتم زمین که خیلی میلیاردر داره
علی !!!!! مگه قرار نبود ما دوتا گمنام زندگی کنیم ، بابا پس چرا لو مون دادی
boof divoone
4,484,493,771
بودم
محسن صائب
ولی
وقتی دیدم نوشتی تو الان بالای 30 سال سن داری و منهم نزدیک 40 سال از عمرم گذشته
یاد این شعر افتادم
بنشین بر لب جوی و گذر عمر ببین
هر چی سن انسان از 30 رد میشه بیشتر احساس میکنه که چه زود همه چیز داره به انتها میرسه
KuRoSh
Holtek
همش تقصیر خودته که مشکل پسندی دیگه
حاجی شکسته نفسی می فرمائین شما که همیشه اول صفی
هر چی سن انسان از 30 رد میشه بیشتر احساس میکنه که چه زود همه چیز داره به انتها میرسه
30 و 40 که تازه اول را هه
آقا جلال نباید به این زودیا تسلیم بشی ، دوباره سعی کن
maryamlondon1
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→