به گزارش ایران ناز در تحقیقات اولیه ماموران مشاهده کردند که این زن سوئیسی شیارهای انگشت ندارد! دکتر پیتر ایتان از دانشگاه باسل در سوئیس بیماری صافی انگشتان این زن را به دلیل اشعه های رادیواکتیویته و جهش سلولهای انگشتان عنوان می کند.
▧ تصویر در دسترس نیست
دکتر ایتان سالها بعد نمونه های دیگری از این بیماری را در کشورهای مختلفی مشاهده کرده است و اعتقاد دارد این نوع بیماری قبل از اینکه به دلیل اشعه های رادیواکتیویته باشد نوعی بیماری ژنتیک است که به صورت نادر در جهان وجود دارد.
وقتی ژنی موسوم به SMARCAD۱ جهش پیدا کند انگشتان دست به صورت صاف و هموار بدون شیار و اثر انگشت خواهند بود.
وای چه بد !! شیارهای انگشت هرفرد به جدا از اینکه برای اثبات هویت شخص مورد استفاده قرار میگیره ،ولی بیشتر از اون برای کارهای روزمره زیاد نیاز میشه !! مثلا بخواد کتاب رو ورق بزنه سخت میشه ! یا پول بشماره یا بخواد چیزی رو برداره ஜღஜღ مرســــــــی ஜღஜღجالب بود
هاچو هاچو
دکتر ایتان سالها بعد نمونه های دیگری از این بیماری را در کشورهای مختلفی مشاهده کرده است و اعتقاد دارد این نوع بیماری قبل از اینکه به دلیل اشعه های رادیواکتیویته باشد نوعی بیماری ژنتیک است که به صورت نادر در جهان وجود دارد.
وقتی ژنی موسوم به SMARCAD۱ جهش پیدا کند انگشتان دست به صورت صاف و هموار بدون شیار و اثر انگشت خواهند بود.
gilas
دلشاد
ژنرال
هاچو هاچو
آخه کار بیتربیتی کرده
Life Dream
هاچو هاچو
چه جالب
نمایش یا پنهان متن
مردمم داماد دارن ما هم داماد داریمنمایش یا پنهان متن
gilas
هِهِهِهِم یعنی تا این حد بیتلبیتی