₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ░▒▓ رئیس جمهور زاییده! ▓▒░
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ░▒▓ رئیس جمهور زاییده! ▓▒░

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

░▒▓ رئیس جمهور زاییده! ▓▒░

787 بازدید، 42 پست، نویسنده: بچه مثبت

• mojde

اين قضيه انگشت و گوش رو من قبلا شنيده بودم امين دوستت خيلي بي حياطه :22: در مورد تحصيل و مشاغل به نظر من تحصيل مردو زن نداره و هر كس بسته به علاقش ميتونه تو هر زمينه اي تحصيل كنه اما من موافقم كه بعضي از شغل ها رو آقايون و بعضي رو خانوما بهتر انجام ميدن .در مورد شغل هاي مذكور به نظرم اگه خانومي روحيشو داشته باشه و حساسيتهاي زنونش كمتر باشه و بتونه فشارها،استرسها و شرايط خاص اين مشاغل رو تحمل كنه چرا كه نه 286 862

• بچه مثبت

نقل قول: mojde
    امين دوستت خيلي بي حياطه
    حالا خوب شد گفتم به دوستم توهین نکنیدا! اگه نمیگفتیم چی میشد؟!! :4:

خیل عظیمی از دوستان پرسیده بودن که حالا چی زاییده؟ در پاسخ باید عرض کنم که 6 قلو زاییده همشونم دختر هستند:4: بحران بیشتر شد 351

بحث رو نمیخوام بکشونم سمت توانایی یا عدم توانایی!
    برای بدست آوردن هر چیزی باید هزینه ای پرداخت! گاهی هزینه ای که پرداخت میشه ارزشش بیشتر از اون چیزیه که بدست میاد که این اصلاً خوب نیست!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: