محققان در کنفرانس سالانه انجمن علوم و تکنولوژی بالتیمور تکنیکی جدید را در شناورسازی کوانتومی به نمایش گذاشتند. در این شیوه از ابررساناهایی برای به دام اندازی و شناورسازی کوانتومی استفاده شده است. در این آزمایش از لایه کریستال سیلیکاتی به وسعت ۵۰۰ میکرون استفاده شده که در “اکسید مس باریم ایتریم” پوشش داده شده است.
سپس این ترکیب با استفاده از نیتروژن مایع تا درجه منفی ۱۸۵ درجه سیلسیوس سرد می شود تا به یک ابررسانا تبدیل شود، به این معنی که می تواند برق را بدون هیچ مقاومت و اتلاف انرژی هدایت کند.
از ویژگی های یک ابررسانا این است که زمانی که در معرض میدان مغناطیسی قرار می گیرد تلاش می کند تا جریانی مغناطیسی را از هسته اش به بیرون براند.
در فیزیک کوانتومی آمده است که میدان مغناطیسی در قالب ستونهای جریان گسسته به درون ابررسانا نفوذ می کند. ابررسانا با قدرت به این ستونها وصل شده و به این شکل می تواند در میان هوا شناور شود. این تاثیر شناوری کوانتومی نامیده می شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
همین تاثیر است که به صفحه سرامیکی فوق سرد امکان می دهد به صورت معلق بر فراز سطحی مغناطیسی شناور باشد و با حرکاتی دائمی در هوا پرواز کند.
KuRoSh
سپس این ترکیب با استفاده از نیتروژن مایع تا درجه منفی ۱۸۵ درجه سیلسیوس سرد می شود تا به یک ابررسانا تبدیل شود، به این معنی که می تواند برق را بدون هیچ مقاومت و اتلاف انرژی هدایت کند.
از ویژگی های یک ابررسانا این است که زمانی که در معرض میدان مغناطیسی قرار می گیرد تلاش می کند تا جریانی مغناطیسی را از هسته اش به بیرون براند.
در فیزیک کوانتومی آمده است که میدان مغناطیسی در قالب ستونهای جریان گسسته به درون ابررسانا نفوذ می کند. ابررسانا با قدرت به این ستونها وصل شده و به این شکل می تواند در میان هوا شناور شود. این تاثیر شناوری کوانتومی نامیده می شود.
همین تاثیر است که به صفحه سرامیکی فوق سرد امکان می دهد به صورت معلق بر فراز سطحی مغناطیسی شناور باشد و با حرکاتی دائمی در هوا پرواز کند.
Life Dream
http://www.boofboofi.com/forum/topic_20815
نمایش یا پنهان متن
از تاپيك هاچو كش رفتمالهام
ممنون بابت اطلاعات علميت
دلشاد
gilas
Life Dream
ميدونم خيلي سخته ولي فردا كه از خواب بيدار شي ديگه سختيشم ميره!!
KuRoSh
خوب کاری می کنی کاکو
خوب کاری کردی
gilas,
این یعنی چی ؟
از خواب بیدار شده
gilas
The one
ها من میگم این نیتروزن مایعو یه جا زیارت کردم پس بگووو
مرسی جلال جان جالب بود مخصوصا تصویرش
gilas
یعنی شو از عمو یوفوی بپرس
Life Dream
الان خودتو توو اين حالت تصور ميكني!
نمرديم و بلاخره يه بار تونستم از آبجيم سوتي بگيرم
نيتروزن؟! شما چند سالته عمو؟!
نمایش یا پنهان متن
آبجي يكيThe one
نيتروزن؟! شما چند سالته عمو؟!
نمایش یا پنهان متن
آبجي يكي
داداش دو تا
Life Dream
يعني اگه من زودتر نميرسيدم احتمال انفجار اين تاپيك خيلي بالا بود!! ببين چطور دست و پاي گيلي تاپيك بند رو بستم، چي ميكشه الان!
داداش دو تا پس چند تا؟
زبل خانم انگار نه انگار براي اولين بار ازش سوتي گرفتم!
The one
اونقدر سوتی حیاتی دادم که این در برابرش ویشگونه
بهونه
این یکتا هیفایی بهونه ای فقط سرش برا پست دادن درد میکنه
ژنرال
این طور که من فهمیدم یه جور خنثی کردن جاذبه س.
کلاً این فیزیک کوانتومی خیلی عجیبه!
یه جورایی اصل علیت رو هم دچار چالش کرده.
احکام و قوانینش، بیشتر از اینکه یقینی(یقین علمی، نه یقین فلسفی) باشن، آماری هستن.
نمایش یا پنهان متن
انیشتین: خدا تاس نمی اندازد!
نیلز بور: شما برای خدا تعیین تکلیف نکن!
البته نقل به مضمون هست
ماهی
boof divoone
خیلی جالب بید
تشکر همینطور از مازیار خان هم تشکر میکنم
Life Dream
آره به خدا همه سوتي ها هم ماشالله اوه
تشکر همینطور از مازیار خان هم تشکر میکنم
خواهش ميكنم علي جان اصل كار مربوط به جلال و مهدي بود، من فقط لينك مهدي رو كش رفتن گذاشتم تاپيك جلال!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→