ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
پ ن پ های انتخابی خودم برای دیونه های سایت
boof divoone
الته دوتا لطیفه غیر از پ ن پ هم هست فکر نکنیدی سوتی دادم دیدم جالبن گذاشتمشون
بسته سیگارمو گرفته که از توش سیگار برداره ... میگه اِ اِ اِ همین یه نخه ؟ پـَـــ نــه پـَـــ این یه دونه چشم گذاشته، بقیه رفتن قایم شدن
طرف يه كار بد كرده ميگه خدا رو شاهد ميگيرم كه اينطوري نبود.رفيقم گفت داره مثلا قسم ميخوره؟گفتم پـَـــ نــه پـَـــ ميخواد يقه ي خدا رو بگيره بكشونه پايين شهادت بده!!
دوستم ميگه گوگل پلاس هم يه شبکه اجتماعيه ؟ ميگم پـَـــ نــه پـَـــ جائيه که کارمنداي گوگل عصرا اونجا پلاسن
اسپري سوسک کش زدم به سوسکه، سوسکه افتاده به پشت دست و پا ميزنه...هم خونه ايم اومده ميگه داره جون ميده..؟ پـَـــ نــه پـَـــ قيافه تورو ديده از خنده ريسه رفته
میگه حالا نصرتی واقعاً شیث رو انگ....... کرد ؟ میگم : پـَـــ نــه پـَـــ میخواست گرمای وجود شیث رو حس کنه !!!
مانتوش ۱۵ سانت بالای باسن مبارکشه، آرايششم که شبيه جن و پری شده ... حالا بماند که موهاش قرمزه ! ميگه به نظرت برم بيرون گشت ارشادم بهم گير ميده ؟! پـَـــ نــه پـَـــ ميبرنت صدا و سيما تو برنامهی زلال احکام به سوالات شرعی مردم پاسخ بدی
آب خونه قطع شده بود. بعد که وصل شده آب زرد از شير ميومد. مي پرسه زنگ لوله هاست؟ پـَـــ نــه پـَـــ سازمان آب واسه عذرخواهي اولش آب پرتقال مي فرسته
تو خیابون مارو دست تو دست باهم دیده ... از این مدلها که مثلاً مُچمونو گرفته ... با یه لحنی میپرسه دوست دخترتونه ؟ پـَـــ نــه پـَـــ مامان بزرگمه ... پیش پاتون از اتوشویی گرفتمش
میدونی عروس داماد شب اول به چی فکر میکنن؟؟: 1% به همدیگه، 2% به بچه، 3% به دوستای قدیمی، 94% به اینکه چطوری نشون بدن بار اولشونه!
از حمام ميام بيرون به داداشم ميگم يه چيزي بده خودمو خشک کنم ميگه حوله بيارم؟؟؟ميگم پـَـــ نــه پـَـــ يه سيم لختم اوردي اوردي اونطوري زود تر خشک ميشم
بچه پفکش ریخته روی زمین داره گریه میکنه ؟ رفیقم میگه به خاطر پفکاش گریه میکنه ؟ گفتم پـَـــ نــه پـَـــ برای مظلومیت سرهنگ قذافی
می دونستی صاحب شرکت نوکیا یه قزوینیه؟ می گی نه؟ مگه ندیدی وقتی گوشیت رو روشن می کنی یه مرد دست یه بچه رو می گیره؟
اومدم یه سوسکو تو آشپزخونه بکشم ... رفیقم می گه : می خوای بکشیش ؟ گفتم پـَـــ نــه پـَـــ می خوام باهاش وارده مذاکره بشم اجاره خونه رو شریکی بدیم
برای طرح یه شکایت رفتم کلانتری… طرف می گه از کسی شکایت دارین؟ پَ نه پَ اومدم فرار مایکل اسکلفیلد رو از فاکس ریور گزارش کنم
تو اتاق نمونه گیری آزمایشگاه به مریضه میگم : سابقه بیماری خاصی داری ، میگه : واسه صحت جوابای آزمایشم میپرسی؟ میگم پـَـــ نــه پـَـــ خواستم بدونم اگه واقعا مریضی سر نماز دعات کنم خدا شفات بده!!!!!!!!!
الهام
جلب. از يه موضوع حساس ببين چطور پ ن پ ساختن
boof divoone
بد نیست بگم که من تقریبا توی کل زندگیم در جواب اکثر سوالات اطرافیان از پ ن پ استفاده کردم همیشه برام سوال بود چرا مردم در مورد چیزی که میبینن و میدونن سوال میپرسن تائیدیه میخوان
دلشاد
The one
نعوذ بالله ..
برو کفاره بده علی جان ما همه عاقلیم
نمایش یا پنهان متن
نخبه
Holtek
ماهی
gilas
ژنرال
انصافاً بعضیاش خیلی خلاقانه بود
هاچو هاچو