₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » لباس زیر ملکه ویکتوریا حراج شد
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » لباس زیر ملکه ویکتوریا حراج شد
1 2 3 4 5 6 7

بدون عکس

لباس زیر ملکه ویکتوریا حراج شد

1587 بازدید، 122 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

نقل قول: کوروش فسقلی
    باهاش میشه خانوادگی رفت پیک نیک و شب درش اقامت گزید

نقل قول: gilas
    اینی که من دیدم به عنوان ملافه هم میتونه استفاده کنه

چه بامزه :23: :23: :23:

• saba

carlos,
    :23:
    نخبه,
    عاااااااااالیی بوووود!!!

• levrone

چقدر بده شورت آدمو بذارن تو حراجی!
    خیلی خیطه یره!

• نخبه

نقل قول: کوروش فسقلی
    باهاش میشه خانوادگی رفت پیک نیک و شب درش اقامت گزید

• نخبه

مجی خریدار بزرگ وارد میشود1144 بزن اون دست قشنگه رو به افتخار خریدار :111: 337 337 337 337 337

• Kishe Mehr

:111: فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر در راستای فعالیت دوگانه در زمینه ی فعالیت هنری و فرهنگی ، بعلاوه فعالیت اقتصادی خویش (بخاطر رکود اقتصادی اخیر که فرهنگستان با مشکل کمبود بودجه مواجه شده است،) در شعبه ی موزه ی این فرهنگستان ، اقدام به ایجاد کلکسیون نموده است. که واحد جمع آوری شورت :50: از انواع و اقسام مختلف آماده ی خدمت گذاری و خرید اجناس عتیقه، مخمل، تترون، پلاستیکی، یک بار مصرف، سفالی، و از همه مهمتر فلزی ( جهت همین جریان نصرتی و اینا لازم میشه خو :50: کار از محکم کاری عیب نمی کنه دیگه :74: ) می نماید. لذا علاقمندان میتوانند علاوه بر ارسال عکس شورت منظور به همراه قیمت پیشنهادی ، از کلکسیون های بی نظیر موزه ی این فرهنگستان بازدید فرمایند :84: ضمنا شورت ملکه ویکتوریا به مبلغ 11000 پوند و شورت کاکو گلو محمود عزیزو بصورت خارج از نوبت بصورت سفارشی با مبلغ 20000 درهم کویت خریداری می شود 248

با احترام فراوان :84:، قائم مقام شعبه ی شورت :15:

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    ، قائم مقام شعبه ی شورت

مقام:23:

مجی بیا این لباس زیر زیبا رو من امروز از تو کوچه پیدا کردم فکر کنم باد زده از رو طناب همسایه افتاده البته با خود همسای افتاده اگه ممکنه اینو هم بخر که اوضاع مالیم خرابه:23: شدیدا پول لازمم.. قیمت بالا بده چون رنگا وارنگه و خال خالی

تصویر در دسترس نیست
    برات قر هم داده که بدونی چه مزایایی داره میتونی به راحتی باهاش رقص یاد بگیری

• Kishe Mehr

نخبه,
    فرهنگستان کیش مهر در اطلاعیه ای افزود کاربر گرامی لطفا شورتهای جلف ناک را پیشنهاد نفرمایید و یه کم با کلاس باشید :4: همچنین بیع هرگونه جنس دزدی، کسب از طریق راه نامشروع، پیدا کردن و... ممنوع می باشد و اجناس بایستی طی تعهد محضری مالک فروخته شود :15:
    ضمنا این مقام وظیفه ی خطیرتری نسبت به هر مقام :50: دیگری دارد :74:

• نخبه

ضمنا این مقام وظیفه ی خطیرتری نسبت به هر مقام :50: دیگری دارد :74:

بله بله واقعا خطیره این وظیفه ای که به گردن شما چسبانده شده:23:

فرهنگستان کیش مهر در اطلاعیه ای افزود کاربر گرامی لطفا شورتهای جلف ناک را پیشنهاد نفرمایید و یه کم با کلاس باشید :4: همچنین بیع هرگونه جنس دزدی، کسب از طریق راه نامشروع، پیدا کردن و... ممنوع می باشد و اجناس بایستی طی تعهد محضری مالک فروخته شود

خو من که خود مالک رو هم اوردم:4:

• mz56mz

نقل قول: Kishe Mehr
    درهم کویت

ايول كاكو گلو :11: كاكو دينار :15:

• نخبه

لباس این چی به دردت میخوره :4: بهتم خیلی میاد:23:

تصویر در دسترس نیست

• Kishe Mehr

نمایش یا پنهان متن
    قائم مقام شعبه ی شورت

یه بار توی یه جلسه ای نشسته بودیم همه از کله گنده ها بودن و هر کسی مسئول یه سازمانی بود، یکی میگفت من رئیس فلان اداره ام یکی میگفت من رئیس فلان سازمانم، نوبت به یکی رسید گفت من مهندس فلانی هستم رئیس فاضلاب! :41:

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    بله بله واقعا خطیره این وظیفه ای که به گردن شما چسبانده شده:23:

هدف ما خدمت به اسلام و مسلمین است :6:

خو من که خود مالک رو هم اوردم:4:

اینا که همه شون قر تو کمرشووووووووووووون فراااااااااوونه :23:

خب البته سوء برداشت نشه ولی ما چون قصد و نیت اصلی ما قربة الی الله هست و کلا نیتمون خیر هست بعضی از اجناس رو همراه با صاحبشون بر می داریم :50: قیمت چنده حالا؟ :9:

نقل قول: mz56mz
    ايول كاكو گلو :11: كاكو دينار :15:

جیگر کاکو محمود گلو :11: ووی عامو مَی حواس میذارن واسه ادم :68: همون دینار منظورُم بود :4: دیگه کاکو شرمنده به قول شاغلام پیروانی کاکو واللو ما وسعمون همیقدره ما بودجه نداریم :4: هر چند ارزش شورت شما بیش از این حرفهاست :15:

• چکاوک

وای کلی خندیدم با این پستای دوستان :83:

• mati

:41: این مال ملکه بوده؟ این شبیه لباس زیر بابا بزرکمم نیست 247

• aac198000

نقل قول: maryamlondon1
    شبیه لباس زیر پدربزرگمه

واقعاً این الان لباس زیر جناب ملکه س؟؟! :83:

خاک تو سر فیلیپ!

:23: :23:

• maryamlondon1

نقل قول: Kishe Mehr
    ضمنا شورت ملکه ویکتوریا به مبلغ 11000 پوند و شورت کاکو گلو محمود عزیزو بصورت خارج از نوبت بصورت سفارشی با مبلغ 20000 درهم کویت خریداری می شود

مجی جون حالا چک یا cash به حساب پرداخت میکنی :4: البته 30 در صد بابت مالیات هم کسر میشه وبه خزانه بیت مامان مریم ریخته میشه :4:

• masod

تتتتت تشکر باید یک سفر بریم لباس زیر ببریم

• Kishe Mehr

مجی جون حالا چک یا cash به حساب پرداخت میکنی :4: البته 30 در صد بابت مالیات هم کسر میشه وبه خزانه بیت مامان مریم ریخته میشه :4:

مامی ما جاست کـــَش خرید میکنیم :15: ضمنا اون مالیات واسه چیه؟ :22: اونو دیگه بایستی از پول کاکو محمود کم کنید :22:

شیرین دیدی تا گفتم کلکسیون زدم رفیقم هم بعد چندماه پیداش شد؟ :23:

• نخبه

شیرین دیدی تا گفتم کلکسیون زدم رفیقم هم بعد چندماه پیداش شد؟

رفیقت سه روز پیش پیداش شده بود.. ولی بالاخره نیس علاقه به این چیزا داره بو میکشه میفهمه کدوم تاپیک از این چیزاس:23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: