فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر در راستای فعالیت دوگانه در زمینه ی فعالیت هنری و فرهنگی ، بعلاوه فعالیت اقتصادی خویش (بخاطر رکود اقتصادی اخیر که فرهنگستان با مشکل کمبود بودجه مواجه شده است،) در شعبه ی موزه ی این فرهنگستان ، اقدام به ایجاد کلکسیون نموده است. که واحد جمع آوری شورت از انواع و اقسام مختلف آماده ی خدمت گذاری و خرید اجناس عتیقه، مخمل، تترون، پلاستیکی، یک بار مصرف، سفالی، و از همه مهمتر فلزی ( جهت همین جریان نصرتی و اینا لازم میشه خو کار از محکم کاری عیب نمی کنه دیگه ) می نماید. لذا علاقمندان میتوانند علاوه بر ارسال عکس شورت منظور به همراه قیمت پیشنهادی ، از کلکسیون های بی نظیر موزه ی این فرهنگستان بازدید فرمایند ضمنا شورت ملکه ویکتوریا به مبلغ 11000 پوند و شورت کاکو گلو محمود عزیزو بصورت خارج از نوبت بصورت سفارشی با مبلغ 20000 درهم کویت خریداری می شود
مجی بیا این لباس زیر زیبا رو من امروز از تو کوچه پیدا کردم فکر کنم باد زده از رو طناب همسایه افتاده البته با خود همسای افتاده اگه ممکنه اینو هم بخر که اوضاع مالیم خرابه شدیدا پول لازمم.. قیمت بالا بده چون رنگا وارنگه و خال خالی
▧ تصویر در دسترس نیست برات قر هم داده که بدونی چه مزایایی داره میتونی به راحتی باهاش رقص یاد بگیری
نخبه, فرهنگستان کیش مهر در اطلاعیه ای افزود کاربر گرامی لطفا شورتهای جلف ناک را پیشنهاد نفرمایید و یه کم با کلاس باشید همچنین بیع هرگونه جنس دزدی، کسب از طریق راه نامشروع، پیدا کردن و... ممنوع می باشد و اجناس بایستی طی تعهد محضری مالک فروخته شود ضمنا این مقام وظیفه ی خطیرتری نسبت به هر مقام دیگری دارد
ضمنا این مقام وظیفه ی خطیرتری نسبت به هر مقام دیگری دارد
بله بله واقعا خطیره این وظیفه ای که به گردن شما چسبانده شده
نقل قول: Kishe Mehr
فرهنگستان کیش مهر در اطلاعیه ای افزود کاربر گرامی لطفا شورتهای جلف ناک را پیشنهاد نفرمایید و یه کم با کلاس باشید همچنین بیع هرگونه جنس دزدی، کسب از طریق راه نامشروع، پیدا کردن و... ممنوع می باشد و اجناس بایستی طی تعهد محضری مالک فروخته شود
یه بار توی یه جلسه ای نشسته بودیم همه از کله گنده ها بودن و هر کسی مسئول یه سازمانی بود، یکی میگفت من رئیس فلان اداره ام یکی میگفت من رئیس فلان سازمانم، نوبت به یکی رسید گفت من مهندس فلانی هستم رئیس فاضلاب!
هدف ما خدمت به اسلام و مسلمین است
نقل قول: نخبه
خو من که خود مالک رو هم اوردم
لباس این چی به دردت میخوره بهتم خیلی میاد
اینا که همه شون قر تو کمرشووووووووووووون فراااااااااوونه
لباس این چی به دردت میخوره بهتم خیلی میاد
خب البته سوء برداشت نشه ولی ما چون قصد و نیت اصلی ما قربة الی الله هست و کلا نیتمون خیر هست بعضی از اجناس رو همراه با صاحبشون بر می داریم قیمت چنده حالا؟
نقل قول: mz56mz
ايول كاكو گلو كاكو دينار
جیگر کاکو محمود گلو ووی عامو مَی حواس میذارن واسه ادم همون دینار منظورُم بود دیگه کاکو شرمنده به قول شاغلام پیروانی کاکو واللو ما وسعمون همیقدره ما بودجه نداریم هر چند ارزش شورت شما بیش از این حرفهاست
maryamlondon1
چه بامزه
saba
نخبه,
عاااااااااالیی بوووود!!!
levrone
خیلی خیطه یره!
نخبه
نخبه
Kishe Mehr
با احترام فراوان
نخبه
مقام
مجی بیا این لباس زیر زیبا رو من امروز از تو کوچه پیدا کردم فکر کنم باد زده از رو طناب همسایه افتاده البته با خود همسای افتاده اگه ممکنه اینو هم بخر که اوضاع مالیم خرابه
▧ تصویر در دسترس نیست
برات قر هم داده که بدونی چه مزایایی داره میتونی به راحتی باهاش رقص یاد بگیری
Kishe Mehr
فرهنگستان کیش مهر در اطلاعیه ای افزود کاربر گرامی لطفا شورتهای جلف ناک را پیشنهاد نفرمایید و یه کم با کلاس باشید
ضمنا این مقام وظیفه ی خطیرتری نسبت به هر مقام
نخبه
خو من که خود مالک رو هم اوردم
mz56mz
ايول كاكو گلو
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
یه بار توی یه جلسه ای نشسته بودیم همه از کله گنده ها بودن و هر کسی مسئول یه سازمانی بود، یکی میگفت من رئیس فلان اداره ام یکی میگفت من رئیس فلان سازمانم، نوبت به یکی رسید گفت من مهندس فلانی هستم رئیس فاضلاب!
Kishe Mehr
هدف ما خدمت به اسلام و مسلمین است
اینا که همه شون قر تو کمرشووووووووووووون فراااااااااوونه
خب البته سوء برداشت نشه ولی ما چون قصد و نیت اصلی ما قربة الی الله هست و کلا نیتمون خیر هست بعضی از اجناس رو همراه با صاحبشون بر می داریم
جیگر کاکو محمود گلو
چکاوک
mati
aac198000
خاک تو سر فیلیپ!
maryamlondon1
مجی جون حالا چک یا cash به حساب پرداخت میکنی
masod
Kishe Mehr
مامی ما جاست کـــَش خرید میکنیم
شیرین دیدی تا گفتم کلکسیون زدم رفیقم هم بعد چندماه پیداش شد؟
نخبه
رفیقت سه روز پیش پیداش شده بود.. ولی بالاخره نیس علاقه به این چیزا داره بو میکشه میفهمه کدوم تاپیک از این چیزاس
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→