₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » خواستگاری از 243 دختر در اینترنت
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » خواستگاری از 243 دختر در اینترنت
1 2

بدون عکس

خواستگاری از 243 دختر در اینترنت

734 بازدید، 28 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

جام جم آنلاین: با تحقیق از فردی که از خانواده دختر مورد علاقه‌اش شش میلیون تومان کلاهبرداری کرده بود، معلوم شد او با ارتباط اینترنتی از 243 دختر جوان نیز خواستگاری کرده است.

تصویر در دسترس نیست

به گزارش «جام‌جم»، هفته گذشته مردی با حضور در شعبه 13 بازپرسی دادسرای ناحیه 3 تهران از یک خواستگار قلابی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد.

شاکی به بازپرس حسنی گفت: دخترم در یک آژانس هواپیمایی کار می‌کند. چندی پیش یکی از مشتریان آنجا که خود را استاد دانشگاه و مدیرعامل یک شرکت بازرگانی معرفی می‌کرد، با ابراز علاقه به دخترم، از او خواستگاری کرد.وی اضافه کرد: مرد خواستگار ادعا می‌کرد در کودکی مادرش را از دست داده و پدرش نیز که یک تاجر است، در ایتالیا زندگی می‌کند. خودش نیز سال‌ها در انگلستان، آمریکا و ایتالیا زندگی کرده و چندی پیش به تهران آمده است.

او می‌گفت در یکی از دانشگاه‌ها تدریس می‌کند و همزمان در حال گذراندن دوره دکتری است.

خواستگار، استاد دانشگاه نبود

شاکی با اشاره به کلاهبرداری خواستگار قلابی گفت: وقتی مرد جوان اعتماد ما را جلب کرد، از پسرم شش میلیون تومان پول گرفت تا برایش قطعات رایانه بخرد، اما یک باره ارتباطش با خانواده ما قطع شد.با ظنین شدن به مرد خواستگار از دانشگاه‌هایی که می‌گفت مدرس آنجاست، سراغ او را گرفتیم، اما مسوولان آنجا گفتند چنین فردی را نمی‌شناسند. با تلفن همراه او نیز بارها تماس گرفتیم، اما خاموش بود و جستجوهایمان برای یافتن او بی‌نتیجه ماند.

در پی این شکایت، خواستگار کلاهبردار تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و در مرحله بعدی تحقیقات معلوم شد، متهم فراری کارمند یک شرکت خصوصی بوده است.

بنابراین ماموران عازم محل کار متهم تحت تعقیب در تهران شدند و با تحقیق از همکاران او پی بردند، وی پس از تسویه حساب، محل کارش را ترک کرده است.

در تحقیقات بعدی معلوم شد، متهم فراری متاهل بوده و صاحب یک فرزند است.

بی‌خبری از کلاهبرداری‌های شوهر

به این ترتیب خانه متهم تحت تعقیب در یکی از محله‌های تهران شناسایی شد و ماموران با حضور در محل با تحقیق از همسر وی متوجه شدند، او از کلاهبرداری‌های شوهرش بی‌خبر بوده و چند هفته‌ای است از او خبر ندارد.

جستجوها در این رابطه ادامه داشت تا این که ماموران پی بردند، متهم فراری عضو فیس‌بوک است و بارها از دختران از طریق ارتباط‌های اینترنتی خواستگاری کرده است.

جعل عنوان برای فریب

ماموران در بررسی فیس‌بوک متهم متوجه شدند، او با 243 دختر جوان که اغلب دانشجو بوده‌اند، ارتباط اینترنتی پیدا کرده و با معرفی خود به عنوان استاد دانشگاه‌های معتبر اروپا، آسیا و ایران، چنین قلمداد کرده که مردی پولدار و صاحب یک مرکز تجاری در اروپاست.

او پس از خواستگاری از دختران به آنها قول داده پس از ازدواج، آنان را برای ادامه زندگی به ایتالیا و کشورهای اروپایی ببرد. این خواستگار قلابی با هر یک از دختران نیز قرار ملاقات گذاشته است.

با به دست آمدن این اطلاعات، روند رسیدگی به پرونده وارد مرحله جدیدی شد. تحقیقات برای شناسایی دختران فریب‌خورده و دستگیری متهم ادامه دارد

• carlos

دخترن دیگه
    فقط خواستگار باشه کوفت باشه
    زود باور میکنن

:9:

• The one

نقل قول: maryamlondon1
    ز 243

خب خدا رو شکر در عرض سال تعطیلی داشته یحتمل ادم متدینی بوده که تعطیلات مذهبی رو صرف لهو لعب نمیکرده :23:

مرسی مریم جونم :8: :11: :8:

• نخبه

نقل قول: carlos
    دخترن دیگه
    زود باور میکنن

:9:

هر کی تو اینترنت دنبال عشق و ازدواج باشه اخر و عاقبتش همین میشه... بعضیا هم پخمه حقشونه هر چی سرشون میاد بس که هر حرفی و هر عشقی رو باور میکنن.. البته پسرای زیادی هم تو نت اشکول دخترا میشن و میلیونی برای چهره ای که هر گز ندیدن و نخواهند دید پول خرج میکنن ..

• The one

نقل قول: نخبه
    البته پسرای زیادی هم تو نت اشکول دخترا میشن و میلیونی برای چهره ای که هر گز ندیدن و نخواهند دید پول خرج میکنن ..

ادرس نداری؟ :4:

• نخبه

نقل قول: The one
    ادرس نداری؟

یه دوستی داشتم با یه پسر خارجکی دوس بود وای تا این میگفت مثلا فلان چیز دلم میخاد پسره سه سوت میخرید پست میکرد.. ماهی 500 هازر میریخت تو حسابش.. دختره میگفت اینکارو نکن ..پسره میگفت نه تو دوستمی من با تو شادم دوس دارم برات خرج کنم.. خلاصه که دخمله کلی پول پس انداز کرد اخر سر هم پسره به اجبار ننش با دخی خالش علوسی شد.. خمله موند با کلی پول و کادو باورت میشه از اون ور حتی براش خمیر دندون میفرستاد :83: خدا بده شانس

• The one

یه دوستی داشتم با یه پسر خارجکی دوس بود وای تا این میگفت مثلا فلان چیز دلم میخاد پسره سه سوت میخرید پست میکرد.. ماهی 500 هازر میریخت تو حسابش.. دختره میگفت اینکارو نکن ..پسره میگفت نه تو دوستمی من با تو شادم دوس دارم برات خرج کنم.. خلاصه که دخمله کلی پول پس انداز کرد اخر سر هم پسره به اجبار ننش با دخی خالش علوسی شد.. خمله موند با کلی پول و کادو باورت میشه از اون ور حتی براش خمیر دندون میفرستاد خدا بده شانس

اا خارجی بود پس چه بهتر دم دست تره :23:

این دانمارکیها که اینقدر حسابگرن اصلا نمیشه گولشون زد حتما مال این کشورهای شرقی بوده :4:

• نخبه

نقل قول: The one
    این دانمارکیها که اینقدر حسابگرن اصلا نمیشه گولشون زد حتما مال این کشورهای شرقی بوده :4:

ایرانی مقیم خارجه بود:4: از برو بکس جنوب کشور بودن

• چکاوک

:8: The one -->
    نقل قول: :8: The one

این دانمارکیها که اینقدر حسابگرن اصلا نمیشه گولشون زد حتما مال این کشورهای شرقی بوده

درسته کلأ این اروپایی ها و حتی آمریکایی ها جونشون واسه یه سنت در میاد اگه بری مغازشون ۵٠٠٠ هزار دلار خرید کنی یک دلارت کم باشه بهت جنس نمیدن
    مرسی مرمری جونم :8: :11:

• The one

ایرانی مقیم خارجه بود از برو بکس جنوب کشور بودن

که اینطوررر :4:

نقل قول: چکاوک
    درسته کلأ این اروپایی ها و حتی آمریکایی ها جونشون واسه یه سنت در میاد اگه بری مغازشون ۵٠٠٠ هزار دلار خرید کنی یک دلارت کم باشه بهت جنس نمیدن

اره ترگل جون ا گه هم بهشون کادو بدی تعجب میکنن :23:

• بهونه

اینا حتما ترشیده ها بودن:4:

• Holtek

پیشرفت تگنولوژی این چیزا رو هم داره دیگه :37:

• ماهی

چه دخترای خنگی :1:

• ژنرال

خدا بده شانس

آها... خوب همون اول حرف دلتو بزن :4:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: Gabriel
    آها... خوب همون اول حرف دلتو بزن :4:

:23: اخه ما هر کی هم گیرمون می اومد باید یه چیزی هم براش خرج میکردیم:23:
    من یکی که از این عادتها نداشتم پسر برام خرج کنه بهم بر میخورد

• الهام

گفتنيا رو دوستان گفتن :4:

• بچه مثبت

نقل قول: maryamlondon1
    او می‌گفت در یکی از دانشگاه‌ها تدریس می‌کند و همزمان در حال گذراندن دوره دکتری است.
    351

ماهی 500 هازر میریخت تو حسابش
    500 هزار :24:

نقل قول: الهام
    گفتنيا رو دوستان گفتن :4:
    گفتنی ها رو که معمولاً دوستان میگن، مهم ناگفته هاست :4:

نقل قول: carlos
    این جمله کارلوس را با طلا 24 عیار باید نوشت. «دکتر ولی» :23:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم