₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مرا ببين....
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مرا ببين....

392 بازدید، 11 پست، نویسنده: baron jon

• baron jon

مرا ببین! یک قطره‌ام، به دنبال وسیع شدن، بی‌مرز شدن، تر شدن و با تو و دیگری دریا شدن! چه گوهری گرانبهاتر از نگین چشم‌های توست؟ که با آن شاهد شگفتی‌های آفرینشی! با آن رنگ‌های خیال‌ انگیز آسمان را، گیاهان را، پرندگان را و ماهیان را، می‌بینی!

مرا ببین! یک دانه‌ام، به دنبال حیات، سبز شدن، قد کشیدن و میوه شدن! به دنبال رسیدن به شهد گل‌ها، به دنبال ریشه شدن، جست‌و‌جو کردن و جنگل شدن! چه نعمتی بالاتر از دست‌های کیمیاگر توست که با آن می‌توان چید، با آن می‌توان ساخت، با آن می‌توان نوازش کرد و با آن می‌توان کاشت!

مرا ببین! یک ستاره‌ام، به دنبال تابیدن، گرم شدن، افروختن، به دنبال روشن شدن و تجلی در سایه‌ها، چه حادثه‌ای مهم‌تر از نفس‌های توست که با آمد و شدشان، نبض حیات را می‌نوازند و تو را به همه ذرات هستی‌بخش متصل می‌کنند!
    نقطه شروع همان جایی است که هم‌اینک تو آنجایی! هر جا که باشی، تا بی‌نهایت یک با توست. هر باوری در تو، به قدرت زندگی، صفری است در برابر یکِ وجود، صفری که با اضافه شدن در مقابل یکِ وجود، ارزش معنوی تو را، بالا و بالاتر می‌برد، هر اتفاقی، چه غمبار و چه تلخ، چه سخت و چه دشوار، زمانی که بر تو حادث می‌شود در برابر وجود تو ناچیز است. تو در هر شرایطی که متولد شده باشی در هر طبقه یا خانواده‌ای، با هر گذشته و خاطراتی، با هر پیشینه و تاریخچه شخصی، چه ناخوشایند باشد و چه به ظاهر کم‌ارزش یا بی‌ارزش، باز در برابر وجودی که همیشه با تو هست، بی‌رنگ است. رنج‌ها و دردها، در برابر عظمت وجود، محو می‌شوند و سایه‌ای بی‌هویت‌اند. آن‌چه همواره از آن توست و هیچ‌کس نمی‌تواند آن را از تو بگیرد و نابود کند، یا حذف کند، وجودی است که جوهر خلاقیت و آفرینندگی است و تو با آگاهی از آن می‌توانی به ارزش والای خود پی ببری و هرگز خود را حقیر و کم ارزش نپنداری!

• The one

:65:
    :8:

نقل قول: baron jon
    مرا ببين....

آبجیم واقعا دیدن داره :4: :11:

• ژنرال

نقل قول: baron jon
    نقطه شروع همان جایی است که هم‌اینک تو آنجایی! هر جا که باشی، تا بی‌نهایت یک با توست. هر باوری در تو، به قدرت زندگی، صفری است در برابر یکِ وجود، صفری که با اضافه شدن در مقابل یکِ وجود، ارزش معنوی تو را، بالا و بالاتر می‌برد

تو در هر شرایطی که متولد شده باشی در هر طبقه یا خانواده‌ای، با هر گذشته و خاطراتی، با هر پیشینه و تاریخچه شخصی، چه ناخوشایند باشد و چه به ظاهر کم‌ارزش یا بی‌ارزش، باز در برابر وجودی که همیشه با تو هست، بی‌رنگ است. رنج‌ها و دردها، در برابر عظمت وجود، محو می‌شوند و سایه‌ای بی‌هویت‌اند. آن‌چه همواره از آن توست و هیچ‌کس نمی‌تواند آن را از تو بگیرد و نابود کند، یا حذف کند، وجودی است که جوهر خلاقیت و آفرینندگی است و تو با آگاهی از آن می‌توانی به ارزش والای خود پی ببری و هرگز خود را حقیر و کم ارزش نپنداری!

حقیقت محضه..

من در حد خودم به این حقیقت رسیدم..

اما...

بر اساس این بینش زندگی کردن مشکله ...

شخصاً دارم سعی میکنم اینجوری بر این اساس زندگی کنم.

خیلی خوب بود باران عزیز :46:

• Life Dream

مرسي باران جان خيلي وقت بود يه تاپيك احساسي نخونده بودم، خودمم يه شش ماهي ميشه نزاشتم :2: ولي اين تاپيك خيلي زيبا بود مرسي :65:

• Life Dream

مرسي خوشحالم كه مورد پسند قرار گرفت . دستتون درد نكنه براي آهنگ زحمت كشيدين . سرعتم پايينه براي همين آهنگ ديگه نميشه بذارم بازم مرسي

قابلي نداشت باران جان، وظيفه بود :1:

• baron jon

نقل قول: The one
    آبجیم واقعا دیدن داره

:9: :8: مرسي آبجي يكتا :11:

Gabriel
    :17: اين اسمتون يه جوريهه همون ميرزا بهتر بوداااا
    مرسي هميشه سر مي زنين به تاپيكام ممنون :46:

Life Dream
    مرسي خوشحالم كه مورد پسند قرار گرفت . دستتون درد نكنه براي آهنگ زحمت كشيدين . سرعتم پايينه براي همين آهنگ ديگه نميشه بذارم بازم مرسي :46::46:

• دلشاد

مرسی بارون جون زیبا بود

• ژنرال

Gabriel
    :17: اين اسمتون يه جوريهه همون ميرزا بهتر بوداااا

:17:

یه تایپیک زدم که میتونید برید اونجا و اسم پیشنهاد بدید.

Help Me

• gilas

خیلی خوشمل بود مثل همیشه 1024 :11:

• maryamlondon1

ممنون باران عزیزم :8: :11:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: