لاک ناخن مردانه هم به بازار آمد ...مبارک اقایون باشه
جدیدترین محصول آرایشی بهداشتی بازار نوعی لاک ناخن است که توسط کمپانی EvolutionMan به طور صرف برای مصرف آقایان ارائه شده است.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
هنرمندان و افراد مشهوری نظیر جانی دپ، خواننده راک مشهور دیو نوارو، دیوید بکهام و حتی پرنس هری هم از این محصول جدید استفاده میکنند. این برند تولیدی لوازم آرایشی بهداشتی آقایان برای اولین بار به طور اختصاصی این لاک ناخنهای را برای آقایان تولید کرده است.
▧ تصویر در دسترس نیست رنگهای لاک ناخن مردانه همگی رنگهایی مردانه هستند که در رنگهای خاکستری، بنفش متالیک، نقره ای کدر و عسلی روشن به بازار آمده است. این رنگها به مقتضای فصل سرما به بازار آمده و به مرور تغییر خواهد کرد. تا پیش از این لاک ناخنی که برخی آقایان استفاده میکردند شامل سه رنگ سفید، آبی و مشکی بود.
▧ تصویر در دسترس نیست وقتی از رییس کمپانی سازنده این لاک ناخن در خصوص لزوم استفاده آقایان از لاک ناخن سوال شد جواب داد: در آینده ای نزدیک همانطور که اکنون داشتن مثلا ساعت رولکس، یا کت شلوار درجه ۱ مشخص کننده جایگاه شما در محافل سرمایه داری مشخص میشود استفاده از این محصول لوکس نیز مشخص کننده جایگاه شما در روابط اجتماعی است.
خوب الانشم بعضياشون دارن ميكشن! سفيد كننده رو كه همه ديدن، ماتيك رو من شخصاً ديدم، گل انداختن صورت و سايه زير چشم هم ديدم، رنگ طلايي و بلوند موي سر هم كه ميزنن ديدم، البته فقط از نوجوانها اين كارهاي عجيب غريب رو انجام ميدن!! واقعاً ديگه آبروي هر چي مرده بردن ولي دليل نميشه كه سوژه گير بياري، هالا بازم
maryamlondon1
جدیدترین محصول آرایشی بهداشتی بازار نوعی لاک ناخن است که توسط کمپانی EvolutionMan به طور صرف برای مصرف آقایان ارائه شده است.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
هنرمندان و افراد مشهوری نظیر جانی دپ، خواننده راک مشهور دیو نوارو، دیوید بکهام و حتی پرنس هری هم از این محصول جدید استفاده میکنند. این برند تولیدی لوازم آرایشی بهداشتی آقایان برای اولین بار به طور اختصاصی این لاک ناخنهای را برای آقایان تولید کرده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
رنگهای لاک ناخن مردانه همگی رنگهایی مردانه هستند که در رنگهای خاکستری، بنفش متالیک، نقره ای کدر و عسلی روشن به بازار آمده است. این رنگها به مقتضای فصل سرما به بازار آمده و به مرور تغییر خواهد کرد. تا پیش از این لاک ناخنی که برخی آقایان استفاده میکردند شامل سه رنگ سفید، آبی و مشکی بود.
▧ تصویر در دسترس نیست
وقتی از رییس کمپانی سازنده این لاک ناخن در خصوص لزوم استفاده آقایان از لاک ناخن سوال شد جواب داد: در آینده ای نزدیک همانطور که اکنون داشتن مثلا ساعت رولکس، یا کت شلوار درجه ۱ مشخص کننده جایگاه شما در محافل سرمایه داری مشخص میشود استفاده از این محصول لوکس نیز مشخص کننده جایگاه شما در روابط اجتماعی است.
دلشاد
خوش بحالمون حتما رنگش طوسی
maryamlondon1
چرا مطلب نمی خوانی بهروز
دلشاد
خوب من رنگ طوسی دوست دارم
maryamlondon1
حالا شد بلاخره خوندی
Life Dream
وا چه جلافتا!! همين يه كار مونده بود آقايون انجام بدن اينم انجام شد!!
gilas
فکر کن
اوا برادر رنگ لاکتون چه قشنگه مارکش چیه
الهام
آخه اين لاك مسخره چيه زدي؟؟؟؟؟؟؟
هاچو هاچو
lol
maryamlondon1
اگه ما خانما نبودیم اقایون چی کار میکردن..
اره حاج اقا رنگ لاکت چرا سفید ومشکیه وای اگه بشه چه میشه
نه بهشون میگن رقیب خانمها
دپ جان الهام راست میگه این چه زدی به ناخنت
اوه اوه چه خشن چه خبره مگه
Life Dream
به تو چه گيلي فضول، سوژه گير آوردي؟!
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
از توو دستگاه جوجه كشي ميساختيمتون!!
نمایش یا پنهان متن
ولي مامان مريم فقط يكيsib
gilas
خوب رنگش قشنگه می خوام برم منم بخرم برای خودم دیگه
بعدشم خدای سوژه هست دیگه به من چه
پس فردا خط چشم هم میکشن
Life Dream
خوب الانشم بعضياشون دارن ميكشن! سفيد كننده رو كه همه ديدن، ماتيك رو من شخصاً ديدم، گل انداختن صورت و سايه زير چشم هم ديدم، رنگ طلايي و بلوند موي سر هم كه ميزنن ديدم، البته فقط از نوجوانها اين كارهاي عجيب غريب رو انجام ميدن!! واقعاً ديگه آبروي هر چي مرده بردن
ولي دليل نميشه كه سوژه گير بياري، هالا بازم
gilas
اولا که حالا
بعدشم آقایون این کارو هم نمیکردن سوژه هستن
وای با این کاراشون خواهر
Life Dream
همين امشب سه تا سوتي دادي، نگرفتم ازت گفتم گناه داري، گيلي بد
هالا بازم
نمایش یا پنهان متن
gilas
وای راست میگی
نمایش یا پنهان متن