احکام خاطیان باشگاه پرسپولیس :اخراج و جریمه 300 میلیونی شیث، محرومیت و جریمه 250 میلیونی نصرتی
▧ تصویر در دسترس نیست
به گزارش سرویس ورزشی برنا، محمد رویانیان اظهار داشت: از آنجایی که باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس بر مبنای اخلاق حرفه ای و فرهنگ محوری استوار است، پس به هیچ عنوان رفتار زشت دو نفر از بازیکنان پرسپولیس در دیدار برابر داماش را بر نمی تابد. لذا به دور از جنجال و غوغاسالاری تصمیم نهایی در مورد چگونگی بر خورد با این افراد بدین شرح اعلام می شود:
آقای شیث رضایی به دلیل وارد ساختن لطمه مادی و معنوی به باشگاه و انجام حرکات خلاف شئونات اخلاقی و حرفه ای با کسر مبلغ 300 میلیون تومان از کل قرارداد جریمه و همچنین از باشگاه پرسپولیس اخراج می شود.
آقای محمد نصرتی به دلیل وارد ساختن لطمه مادی و معنوی به باشگاه و انجام حرکات خلاف شئونات اخلاقی و حرفه ای با کسر مبلغ 250 ملیون تومان از کل قرارداد جریمه و به دلیل حسن سابقه و زحماتی که در عرصه فوتبال کشیده است و همچنین درخواست تعداد زیادی از پیشکسوتان فوتبال و هواداران، محرومیت کامل وی به محرومیت تا پایان نیم فصل تبدیل شد.
رویانیان تصریح کرد: در روزهای گذشته علی رغم شرایط و جو سنگیمی که حاکم بود تصمیمی اخذ نکردم و به خودم این فرصت را دادم تا در فضای آرام و با رعایت اخلاق و به دور از هوای نفس به وظیفه قانونی خود عمل کنم.
وی ادامه داد: در تیم بزرگ پرسپولیس همواره ارزش ها و اخلاق حرفه ای حاکم بوده است. ارزشهایی که مجموعه پرسپولیس مبلغ آن بوده و مفاخری همچون علی پروین، عل دایی کریم باقری، حمید استیلی مهدی مهدوی کیا و علی کریمی محصول آن هستند.
رویانیان افزود: طی هفته گذشته به دور از جو حاکم مشورت های بسیاری با افراد آگاه دانا صادق و خیراندیش داشتم تا بتوانم اصلح ترین تصمیم را به عنوان مدیر عامل اخذ کنم.
مدیر عامل باشگاه در پایان خاطرنشان کرد: هر چند این جانب تنها 40 روز است که به جامعه فوتبال پیوسته ام اما امیدوارم کلیه مسئولان و دست اندرکاران گذشته تا کنون و اصحاب محترم رسانه، به دور از هر گونه گرایش کمک کنند تا بتوانیم اخلاق الهی، فرهنگ صحیح و انسانی را در بخش های مختلف فوتبال نهادینه کنیم که این امر نیازمند مشارکت تعامل و گفتمان مشترک است.
نمایش یا پنهان متنهمچنان ستاد امتیاز دهی پابرجاستا
من تو یه چیز موندم در قوانین تدوین در یک برنامه زنده که چندین دوربین همزمان در حال ضبط برنامه هستن کسی که مسئول تدوین و پخش یک برنامه زنده هست حداقل 5ثانیه بعد از اجرا و ضبط برنامه برای پخش باید کات و پخش برنامه را در نظر داشته باشه تا چنین صحنه هارو کات کنه و یه صحنه دیگری را پخش کنه ولی در این بازی نه که این کار را نکردن دوربین را زوم به صحنه میکنه و رسانه های خارجی هم از خداشونه چنین صحنه ها را سوژه خبری دسته اولشون کنن. بنظرم درسته نباید این حرکت را انجام میدادن حتی بصورت شوخی ولی این هم باید در نظر گرفت که این دو بازیکون جزء چند بازیکنان ملی و خوب کشورمون هستن و حیف کنار کشیده بشن و هاشا که خیلیها کارهای بدتر از این انجام میدن و کسی هم چیزی نمیگه
من تو یه چیز موندم در قوانین تدوین در یک برنامه زنده که چندین دوربین همزمان در حال ضبط برنامه هستن کسی که مسئول تدوین و پخش یک برنامه زنده هست حداقل 5ثانیه بعد از اجرا و ضبط برنامه برای پخش باید کات و پخش برنامه را در نظر داشته باشه تا چنین صحنه هارو کات کنه و یه صحنه دیگری را پخش کنه ولی در این بازی نه که این کار را نکردن دوربین را زوم به صحنه میکنه و رسانه های خارجی هم از خداشونه چنین صحنه ها را سوژه خبری دسته اولشون کنن.
این کار فقط برا بازی های خارجی انجام میشه دلشاد نه برا کارهای ناشایسته بازیکنان ها برا اینکه خانوم هایی که تو استادیوم هستن سا نسو ر بشه
نقل قول: دلشاد
بنظرم درسته نباید این حرکت را انجام میدادن حتی بصورت شوخی ولی این هم باید در نظر گرفت که این دو بازیکون جزء چند بازیکنان ملی و خوب کشورمون هستن و حیف کنار کشیده بشن و هاشا که خیلیها کارهای بدتر از این انجام میدن و کسی هم چیزی نمیگه
ورود سردار سرلشکر فرمانده کل نیروی انتظامی و پلیس و غیره ی سابق که مصادف با جریان جلافت بار اخیر می باشد را به جامعه ی ورزشی و عرضشی کشور تبریک و تهنیت و تسلیت عرض می نماییم
ولي نظر من اينه كه... يه كاري انجام شد و رفت پي كارش اما نبايد اين همه دامن زده ميشد.اين همه جنجال كارو بيخ داد.كارشون درست نبود.اما اين دامن زدنها نادرست تر. يعني الان مشكل اختلاس 3000000000توماني حل شده كه دارن به اين موضوع اينطوري رسيدگي ميكنند؟
بهونه
شیث، محرومیت و جریمه 250 میلیونی نصرتی
به گزارش سرویس ورزشی برنا، محمد رویانیان اظهار داشت: از آنجایی که باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس بر مبنای اخلاق حرفه ای و فرهنگ محوری استوار است، پس به هیچ عنوان رفتار زشت دو نفر از بازیکنان پرسپولیس در دیدار برابر داماش را بر نمی تابد. لذا به دور از جنجال و غوغاسالاری تصمیم نهایی در مورد چگونگی بر خورد با این افراد بدین شرح اعلام می شود:
آقای شیث رضایی به دلیل وارد ساختن لطمه مادی و معنوی به باشگاه و انجام حرکات خلاف شئونات اخلاقی و حرفه ای با کسر مبلغ 300 میلیون تومان از کل قرارداد جریمه و همچنین از باشگاه پرسپولیس اخراج می شود.
آقای محمد نصرتی به دلیل وارد ساختن لطمه مادی و معنوی به باشگاه و انجام حرکات خلاف شئونات اخلاقی و حرفه ای با کسر مبلغ 250 ملیون تومان از کل قرارداد جریمه و به دلیل حسن سابقه و زحماتی که در عرصه فوتبال کشیده است و همچنین درخواست تعداد زیادی از پیشکسوتان فوتبال و هواداران، محرومیت کامل وی به محرومیت تا پایان نیم فصل تبدیل شد.
رویانیان تصریح کرد: در روزهای گذشته علی رغم شرایط و جو سنگیمی که حاکم بود تصمیمی اخذ نکردم و به خودم این فرصت را دادم تا در فضای آرام و با رعایت اخلاق و به دور از هوای نفس به وظیفه قانونی خود عمل کنم.
وی ادامه داد: در تیم بزرگ پرسپولیس همواره ارزش ها و اخلاق حرفه ای حاکم بوده است. ارزشهایی که مجموعه پرسپولیس مبلغ آن بوده و مفاخری همچون علی پروین، عل دایی کریم باقری، حمید استیلی مهدی مهدوی کیا و علی کریمی محصول آن هستند.
رویانیان افزود: طی هفته گذشته به دور از جو حاکم مشورت های بسیاری با افراد آگاه دانا صادق و خیراندیش داشتم تا بتوانم اصلح ترین تصمیم را به عنوان مدیر عامل اخذ کنم.
مدیر عامل باشگاه در پایان خاطرنشان کرد: هر چند این جانب تنها 40 روز است که به جامعه فوتبال پیوسته ام اما امیدوارم کلیه مسئولان و دست اندرکاران گذشته تا کنون و اصحاب محترم رسانه، به دور از هر گونه گرایش کمک کنند تا بتوانیم اخلاق الهی، فرهنگ صحیح و انسانی را در بخش های مختلف فوتبال نهادینه کنیم که این امر نیازمند مشارکت تعامل و گفتمان مشترک است.
نمایش یا پنهان متن
همچنان ستاد امتیاز دهی پابرجاستاgilas
KuRoSh
maryamlondon1
دلشاد
بنظرم درسته نباید این حرکت را انجام میدادن حتی بصورت شوخی ولی این هم باید در نظر گرفت که این دو بازیکون جزء چند بازیکنان ملی و خوب کشورمون هستن و حیف کنار کشیده بشن و هاشا که خیلیها کارهای بدتر از این انجام میدن و کسی هم چیزی نمیگه
بهونه
اره دیگه کلک زدن
بهونه
3000هزارو میگی
بهونه
راست میگی مامی واقعا چرا این همه جنجال
این کار فقط برا بازی های خارجی انجام میشه دلشاد نه برا کارهای ناشایسته بازیکنان ها برا اینکه خانوم هایی که تو استادیوم هستن سا نسو ر بشه
بیچاره این دوتا
ژنرال
نصرتی به لحاظ اخلاقی تا قبل از این جریان، مورد خاصی نداشته اما شیث...
نخبه
ااااااااااااا یعنی شیث ارهههههههه؟
Kishe Mehr
هاچو هاچو
چکاوک
بهونه
نصرتی هم از این به بعد بله
شیث که خیلی وقته بله
همچنین
خوب بیرون بهشون حال نمیداده اینجا بهتر بووووووووق
خیلی هم زشت بود
mati
الهام
يه كاري انجام شد و رفت پي كارش اما نبايد اين همه دامن زده ميشد.اين همه جنجال كارو بيخ داد.كارشون درست نبود.اما اين دامن زدنها نادرست تر.
يعني الان مشكل اختلاس 3000000000توماني حل شده كه دارن به اين موضوع اينطوري رسيدگي ميكنند؟
Life Dream
ماهی
بهونه
بیشتر از اون باید تاسف به تو بوق کرنا کردنش باشی
این که دست مدیر مدیر
اونکی حتما پارتیش کلف بوده
الهام
داشتم فك ميكردم يعني قراره شرتهاي باشگاه پرسپوليس ازين به بعد چطور دوخته شه؟؟؟؟؟؟؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→