ااااااااااااا پس چرا قيافت به پزشكا ميخوره؟! ولي دكتر كه هستي
قیافم به پرفسورها نمیخوره؟ نه فعلاً دکتر هم نیستم! تازه کمی بیشتر از یک چهارم راه رو طی کردم!
الهام, ممنون بابت اطلاعاتتون!
نقل قول: The one
با مثبت امين موافقم
منم با بچه مثبت موافقم با هیفای بی همتا هم موافقم البته با مازی نازی هم موافقم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
مگه خودت علوسي نكردي اين سوالاي سختو از من ميپلسي 390
چرا علوسی کردم ولی هیچ وقت استفاده نکردم و هیچ وقتم استفاده نخواهم کرد.. همینی که هستم..خواستن خواستن... نخواستن هم نخواستن تو همه ی عمرم یه بار آرایشگاه به زور برام مژه مصنوعی گذاشت ..داشتم کور میشدم.به محض اینکه رسیدم توی محل عروسی گرفتم کندم انداختمش دور این خانوما رو که می بینم فکر می کنم چطوری پلک میزنن؟ ▧ تصویر در دسترس نیست
سلام و سپاس . تو شهرائی که عقرب و مار زیاده همیشه باید به همه چیز شک داشته باشن که نکنه عقرب توش باشه یا نه . خیلی عاقبت وحشتناکی داشته . طفلک تو روز عروسیش چه اتفاقی براش افتاده . هیچ وقت مردم نمیخوان به این مسئله ایمان بیارن که زیبائی اصلی و خداوند بهشون داده و هیچ چیز جزء ذات پاک و زیبا نمیتونه اونارو زیباتر جلوه بده .
بچه مثبت
الهام,
ممنون بابت اطلاعاتتون!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
The one
نه منظورم اون نازيها بود كه يوفو دوست داشتن
منم با مثبت امين نوزده و هفتادو بنج صدم موافقم... اون يه ربع نمره هم براي زكات علم بيد
ماهی
چرا علوسی کردم ولی هیچ وقت استفاده نکردم و هیچ وقتم استفاده نخواهم کرد..
همینی که هستم..خواستن خواستن... نخواستن هم نخواستن
تو همه ی عمرم یه بار آرایشگاه به زور برام مژه مصنوعی گذاشت ..داشتم کور میشدم.به محض اینکه رسیدم توی محل عروسی گرفتم کندم انداختمش دور
این خانوما رو که می بینم فکر می کنم چطوری پلک میزنن؟
▧ تصویر در دسترس نیست
aac198000
عجب آرایشگر بووووووووووووووووووووووووق
خدا به پدر و مادر دختر صبر بده
سپاس
soheyla
سلام و سپاس
تو شهرائی که عقرب و مار زیاده همیشه باید به همه چیز شک داشته باشن که نکنه عقرب توش باشه یا نه
خیلی عاقبت وحشتناکی داشته . طفلک تو روز عروسیش چه اتفاقی براش افتاده
هیچ وقت مردم نمیخوان به این مسئله ایمان بیارن که زیبائی اصلی و خداوند بهشون داده و هیچ چیز جزء ذات پاک و زیبا نمیتونه اونارو زیباتر جلوه بده .
Life Dream
نه جدي ميگم، ماشالله چون ظرفيت زياده
مرسي بچه مثبت جون، حالا كه اين طور شد منم با شما موافقم، پس مباركه
اااااا حال منو ميگيري آبجي؟!
خوب اين بالاش يه كش نصب شده، هر وقت بخوان پلك بزنن اون كش رو ميكشن
خدا به پدر و مادر دختر صبر بده
اصلاً يه جورايي آدم مشكوك ميشه!! شايدم يه طوطئه بوده از طرف يه شخص و آرايشگره عمداً اين كارو كرده!!
وقتيس جامعه اينطور ميخواد، اونا هم به همون سمت ميرن، و اين متاسفانه اشتباه هست!!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→