₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: کلاه گیس، عروس جوان را به کام مرگ برد ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: کلاه گیس، عروس جوان را به کام مرگ برد ::
1 2

بدون عکس

:: کلاه گیس، عروس جوان را به کام مرگ برد ::

840 بازدید، 26 پست، نویسنده: Life Dream

• بچه مثبت

نقل قول: Life Dream
    ااااااااااااا پس چرا قيافت به پزشكا ميخوره؟! :4: ولي دكتر كه هستي :75:
    قیافم به پرفسورها نمیخوره؟ :23: نه فعلاً دکتر هم نیستم! تازه کمی بیشتر از یک چهارم راه رو طی کردم!

الهام,
    ممنون بابت اطلاعاتتون!

نقل قول: The one
    با مثبت امين موافقم
    منم با بچه مثبت موافقم :23: با هیفای بی همتا هم موافقم :4: البته با مازی نازی هم موافقم :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• The one

شما بازم از توهمات فانتزيتون استفاده كردي؟! چون گفتي مازي خيلي نازي ميبخشمت

نه منظورم اون نازيها بود كه يوفو دوست داشتن :4: :10:

نقل قول: بچه مثبت
    منم با بچه مثبت موافقم با هیفای بی همتا هم موافقم البته با مازی نازی هم موافقم

منم با مثبت امين نوزده و هفتادو بنج صدم موافقم... اون يه ربع نمره هم براي زكات علم بيد :4:

• ماهی

مگه خودت علوسي نكردي اين سوالاي سختو از من ميپلسي 390

چرا علوسی کردم ولی هیچ وقت استفاده نکردم و هیچ وقتم استفاده نخواهم کرد.. :99:
    همینی که هستم..خواستن خواستن... نخواستن هم نخواستن :83:
    تو همه ی عمرم یه بار آرایشگاه به زور برام مژه مصنوعی گذاشت ..داشتم کور میشدم.به محض اینکه رسیدم توی محل عروسی گرفتم کندم انداختمش دور :10:
    این خانوما رو که می بینم فکر می کنم چطوری پلک میزنن؟ :7:
    تصویر در دسترس نیست

• aac198000

در این هنگام بود که عقربی سیاه و سمی روی سر او مشاهده و معلوم شد سوزش سر وی به خاطر نیش عقرب است.

عجب آرایشگر بووووووووووووووووووووووووق :14:
    خدا به پدر و مادر دختر صبر بده :2:

سپاس :46:

• soheyla

Life Dream,

سلام و سپاس :46: .
    تو شهرائی که عقرب و مار زیاده همیشه باید به همه چیز شک داشته باشن که نکنه عقرب توش باشه یا نه :87: .
    خیلی عاقبت وحشتناکی داشته . طفلک تو روز عروسیش چه اتفاقی براش افتاده :79: .
    هیچ وقت مردم نمیخوان به این مسئله ایمان بیارن که زیبائی اصلی و خداوند بهشون داده و هیچ چیز جزء ذات پاک و زیبا نمیتونه اونارو زیباتر جلوه بده .

• Life Dream

قیافم به پرفسورها نمیخوره؟ نه فعلاً دکتر هم نیستم! تازه کمی بیشتر از یک چهارم راه رو طی کردم!

نه جدي ميگم، ماشالله چون ظرفيت زياده 322 به قيافت پرفسوري هم مياد! آخه اين جور آدماي پرظرفيت 990 معمولاً توو جامعه موقعيت خوبي كسب ميكنن :25:
    منم با بچه مثبت موافقم با هیفای بی همتا هم موافقم البته با مازی نازی هم موافقم

مرسي بچه مثبت جون، حالا كه اين طور شد منم با شما موافقم، پس مباركه :4:
    نقل قول: The one
    نه منظورم اون نازيها بود كه يوفو دوست داشتن

اااااا حال منو ميگيري آبجي؟! 315 باشه پس اينطوري هم ميبخشمت :4: چه كنيم ديگه كاري از دستمون بر نمياد! :23:
    نقل قول: ماهی
    این خانوما رو که می بینم فکر می کنم چطوری پلک میزنن؟

خوب اين بالاش يه كش نصب شده، هر وقت بخوان پلك بزنن اون كش رو ميكشن :4:
    نقل قول: aac198000
    عجب آرایشگر بووووووووووووووووووووووووق
    خدا به پدر و مادر دختر صبر بده

اصلاً يه جورايي آدم مشكوك ميشه!! شايدم يه طوطئه بوده از طرف يه شخص و آرايشگره عمداً اين كارو كرده!! :66:
    نقل قول: soheyla
    هیچ وقت مردم نمیخوان به این مسئله ایمان بیارن که زیبائی اصلی و خداوند بهشون داده و هیچ چیز جزء ذات پاک و زیبا نمیتونه اونارو زیباتر جلوه بده .

وقتيس جامعه اينطور ميخواد، اونا هم به همون سمت ميرن، و اين متاسفانه اشتباه هست!! :87:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: