ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
آيا مي دانيد بدن جوجه تيغي در هنگام تولد حالت ژله اي دارد و حتي ممكن است در حين تولد، نيمي از بدنش توسط تيغهاي بدن مادر كنده شود؛ اما تا قبل از یک هفتگی، بدنش كاملاً ترميم مي شود؟
آيا مي دانيد سگ از نژاد اسب است و خود اسب هم از نژاد ماموت يا همين فيلهاي امروزي است؟
آيا مي دانيد ضريب هوشي نوزاد انسان در سه روز اول تولد بيش از هفتصد و پنجاه است اما اين مقدار از روز چهارم به سرعت پايين مي آيد؟ و آيا مي دانيد با كمك اين هوش است که نوزاد سينه مادر را به روش استنتاجي پيدا مي كند و در واقع به اين نتيجه مي رسد كه بايد سينه را بمكد؟
آيا مي دانيد يك نوع سمندر در آفريقا وجود دارد كه تحمل شانزده هزار ولت برق با شدت جريان پنجاه هرتز را دارد و در اين حالت بدنش تنها نوري معادل يك لامپ 70 وات توليد مي كند؟
آيا مي دانيد زرافه ها در اصل گوشتخوار هستند اما به دليل عدم توانايي در بلعيدن غذا از روي زمين به دليل داشتن مري طولاني و نداشتن اندام مناسب برای شكار، گياه خواري مي كنند و به همين دليل يك زرافه در تمام طول عمر خود سوء هاضمه دارد؟
آيا مي دانيد در قطب شمال تنها دو ماه از تابستان امكان آتش روشن كردن در فضای آزاد وجود دارد و در بقيه ايام سال به دليل سرماي شديد، آتش به صورت تكه هاي بلور در آمده و خورد مي شود؟
آيا مي دانيد اگر بتوانید سر خود را سه بار پشت سر هم و در زمانی کمتر از 10 ثانیه محكم به ديوار بكوبيد، میگرنتان خوب می شود و اصلاً دردتان نمی گيرد؟
آيا مي دانيد اگر در هنگام چشم درد، بتوانید به کمک انگشت سبابه، چشمتان را از حدقه دربياوريد، دردتان برطرف شده و در کمتر از یک ساعت، یک چشم جدید به جای آن در می آید؟
نمایش یا پنهان متن
آيا مي دانيد اگر پیش من بياييد تا من يك اردنگی محکم به شما بزنم، تمام بیماری ها و سموم بدنتان دفع مي شود؟
نمایش یا پنهان متن
آيا مي دانيد كه همه اينها چرت و پرت بود؟نمایش یا پنهان متن
آيا مي دانيد شما الآن سر کار رفته اید؟نمایش یا پنهان متن
آيا مي دانيد هرچه الآن در دلتان نسبت به من گفتيد، خودتان هستيد؟نمایش یا پنهان متن
آيا مي دانيد هرچه در اينترنت به دستتان رسيد را نبايد باور كنيد چون شما عقل داريد؟نمایش یا پنهان متن
آیا میدانید که با وجود اینکه فهمیده اید که سر کار رفته اید، باز هم دارید این متن را تا آخر میخوانید؟ژنرال
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
baron jon
soheyla
سلام و سپاس
خیلی جالب بود .
من که چیزی نگفتم
gilas
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
این جوجوی منه که تاپیک هیفا گذاشتم
حورا
نمایش یا پنهان متن
آخه لال شده بودم فکر کردم علم پزشکی دچار تغییرات شدید جوی شدهThe one
مرسي عزيزم بامزه بود
signal
sib
maryamlondon1
آيا مي دانيد سگ از نژاد اسب است و خود اسب هم از نژاد ماموت يا همين فيلهاي امروزي است؟
چه با مزه
دلشاد
نه بابا بخاطر بارندگی تو خونم
aac198000
آیا میدانید در کنار عنوان تاپیک نام نویسنده تاپیک هم نوشته شده و در ذهن هر عضو ثابت سایت از هر نویسنده دارای سابقه ذهنی است
سپاس از دوست گلم
Holtek
كم مونده بود بلند شم برم آفريقا
تا آخر خوندم چون بهت اطمينان داشتم
نمایش یا پنهان متن
بازم مثل هميشه سرم گول ماليديماهی
نمایش یا پنهان متن
همکلاسی خرگوشِ باهوشدوستان گلم از همگی ممنون.اون جوجو خوشمله مال شیرین عسله تو تاپیک یکتا...دیدید اون تاپیک چقدر به درد خورد؟
[
کو؟
فقط یادم بندازی کافیه..سند و مدرکم نمی خواد
Holtek
فقط یادم بندازی کافیه..سند و مدرکم نمی خواد
همه اسنادش توي سايت موجوده
ماهی
خب رو کن..من که از چیزی نمی ترسم
Holtek
اين يه نمونه اش :
http://www.boofboofi.com/forum/topic_21025
ماهی