₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » توهین یک رستوران دار آمریکایی علیه ایرانیان
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » توهین یک رستوران دار آمریکایی علیه ایرانیان
1 2

بدون عکس

توهین یک رستوران دار آمریکایی علیه ایرانیان

605 بازدید، 21 پست، نویسنده: soheyla

• soheyla

توهین و نژاد پرستی یک رستوران دار آمریکایی علیه ایرانیان

پوستری توهین آمیز بر روی دیوار یک رستوران باعث خشم بسیاری از افراد در آمریکا شده است.

تصویر در دسترس نیست

به گزارش انتخاب به نقل از میل آن لاین این پوستر در رستوران باربیكیو در شهر "کتی" در تگزاس آمریکا بر روی دیوار گذاشته شده است. در این تصویر، مردانی مسلح که یک ایرانی اعدام شده را احاطه کرده اند، نشان داده می شود.

در زیر این پوستر نوشته شده است: بیایید بازی کابویی ها و ایرانی ها را بکنیم.
    در این پوستر توهین آمیز، یکی از افراد لباسی پوشیده است که بر روی آن نوشته است: ایرانی ها مزخرف هستند.

با وجود اعتراض به نژادپرستی این رستوران دار و تهدید به تظاهرات در روز شنبه، این فرد از برداشتن این پوستر خودداری کرده است.

جان نانمچر، صاحب رستوران می گوید: اینجا امریکاست. اگر انها اینجا شاد نیستند پس به کشور خودشان برگردند. وی می افزاید: این انتخاب من است که این پوستر را به دیوار بزنم. من این پوستر را برنمی دارم .

فردی عکس این پوستر را گرفته و آن بر روی فیس بوک قرار داده است .

گروهی در فبس بوک به نام "نژادپرستی رستوران نانمچر علیه ایرانیان" ایجاد شده است.

ایمان وفای، شوهر کسی که این عکس را در فیس بوک قرار داده، با صاحب رستوران گفتگویی کرده است .

وی می گوید: به صاحب رستوران گفتم، اکنون سال 2011 است. وقتی به این پوستر نگاه می کنم چیزی بیشتر از نژادپرستی و تبعیض دستگیرم نمی شود .

اکنون صدها نفر از کاربران فیس بوک در صفحه ای که در این خصوص ایجاد شده خشم خود را از این موضوع ابراز می کنند وقول به تظاهرات در مقابل رستوران در روز شنبه می دهد .

همچنین بسیاری از افراد طوماری انلاین، علیه این رستوران دار نژادپرست آمریکایی امضا کرده اند.

• aac198000

soheyla,
    این مطلب را جایی خوندم ولی برام اون آقایی است که دارن دار میزنند سواله که بیشتر شبیه اعراب تا ایرانیها؟؟؟

• Holtek

نقل قول: soheyla
    توهین و نژاد پرستی یک رستوران دار آمریکایی علیه ایرانیان

:14:

• The one

aac198000,
    حالا اگه عرب بود هيچ اشكالي نداشت؟ :7:

تجربه به من ثابت كرده كه نژادپرستها بيشترين عقده ي حقارت رو در تمام جوامع دارند!
    مرسي سهيلا جان :24:

• gilas

عنوان رو تغییر دادم یه کم تحریک آمیز بود :1:

دوستان حواستون به پستا باشه با دینامیت دم در وایسادم :4:

• نخبه

چه چیزا چه عقده ها چه بیماریهای روحی و روانی که بعضیا ندارن

• بچه مثبت

نقل قول: soheyla
    توهین یک رستوران دار آمریکایی علیه ایرانیان
    توهین خیلی بده! متاسفانه ازین نژاد پرستی ها تو ایران هم زیاده :100:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ماهی

نقل قول: gilas
    با دینامیت دم در وایسادم

:23: :23: :23: :23:
    این جنگ بین حکومتها است نه ملتها.......اون فرد ایرانی یا هر چی نمادی از حکومت ایرانه و..
    البته این نظر منه :24:

• دلشاد

واقعا تاسف آوره :14:

• پری سا

خوب این هم اینطوری جلب توجه کرده می خواسته معروف بشه تا مشتریهای بیستری جذب کنه

• levrone

زیاد فکرتون درگیر این موضوع نکنین.
    مگه اینقدر تو کشور ما آمریکا تف و لعنت میشه و انواع اقسام بدو بیراهها نثارش میشه کسی از اونور اعتراض کرده؟
    هر سلامی یک علیکی داره.

• Mahboob

باید صاحب رستوران رو گذاشت رو دیوار و بعد :94:
    (محبوب امروز اعصاب مصاب نداره . اول تاپیک زندان قذافی بعدم این ... یکی منو بگیره :94: )

• Life Dream

شنيديد ميگن اين به اون در! :4:
    چیزی که عوض داره گله نداره :4:
    آدم كه هندونه ميخوره پاي لرزشم ميشينه :4:
    هر عملي عكس العملي داره! :4:
    هر سلامي هم كه آق بهروز فرمودن: عليكي داره! :4:

پس زياد ناراحت نشيد اون فقط يه نفري فش داده ولي ما مليوني فششون ميديم!! :21:

• maryamlondon1

من دیروز مطلبش خواندم احمق ونژاد پرست زیاد پیدا میشن :2:

حالا برید پرچم امریکا را اتش بزنید :2: عکسهای لانه جاسوسی (سفارت امریکا) 57 هفت هم با افتخار بالا ببرید :2:

• boof divoone

نقل قول: gilas
    دوستان حواستون به پستا باشه با دینامیت دم در وایسادم

حیف سیگارم روترک کردم وگرنه ازت آتیش میخواستم :10:

دوستان چرا امریکا و ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :1:
    توی همین کشور مثلا خوب خودمون مردم ما با اقوام مختلف باهم مشکل دارن و...... :87:
    ما با قومیتهای مختلف خودمو درگیریم و هریک خودش رو برتر از اون یکی میدونه این نژاد پرستی نیست؟؟؟؟ :7:
    یه سوال کدوم یکی از شما از حضور افغانیها توی کشور ناراضی نیستید؟؟؟؟ :7:
    خدائیش راست بگید :1:

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• الهام

ما كه مشكل نداريم.اون طرف چه عقده اي از ايرانيا داشته كه اينو گذاشته؟ :88: :57:
    بيشتر خودشو رستورانشو خراب ميكنه :72:
    يانگي بي مخ :31:

• KuRoSh

انقدر از این کار ها کننند تا جونشون در بیاد

نقل قول: boof divoone
    یه سوال کدوم یکی از شما از حضور افغانیها توی کشور ناراضی نیستید؟؟؟؟

اگر از نظر قانونی باشه من مشکلی ندارم
    ولی اگر مردم حال بیشتر ناراضی هستند برای این هست که به طور قاچاق وارد ایران شدن

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: