توهین و نژاد پرستی یک رستوران دار آمریکایی علیه ایرانیان
پوستری توهین آمیز بر روی دیوار یک رستوران باعث خشم بسیاری از افراد در آمریکا شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
به گزارش انتخاب به نقل از میل آن لاین این پوستر در رستوران باربیكیو در شهر "کتی" در تگزاس آمریکا بر روی دیوار گذاشته شده است. در این تصویر، مردانی مسلح که یک ایرانی اعدام شده را احاطه کرده اند، نشان داده می شود.
در زیر این پوستر نوشته شده است: بیایید بازی کابویی ها و ایرانی ها را بکنیم. در این پوستر توهین آمیز، یکی از افراد لباسی پوشیده است که بر روی آن نوشته است: ایرانی ها مزخرف هستند.
با وجود اعتراض به نژادپرستی این رستوران دار و تهدید به تظاهرات در روز شنبه، این فرد از برداشتن این پوستر خودداری کرده است.
جان نانمچر، صاحب رستوران می گوید: اینجا امریکاست. اگر انها اینجا شاد نیستند پس به کشور خودشان برگردند. وی می افزاید: این انتخاب من است که این پوستر را به دیوار بزنم. من این پوستر را برنمی دارم .
فردی عکس این پوستر را گرفته و آن بر روی فیس بوک قرار داده است .
گروهی در فبس بوک به نام "نژادپرستی رستوران نانمچر علیه ایرانیان" ایجاد شده است.
ایمان وفای، شوهر کسی که این عکس را در فیس بوک قرار داده، با صاحب رستوران گفتگویی کرده است .
وی می گوید: به صاحب رستوران گفتم، اکنون سال 2011 است. وقتی به این پوستر نگاه می کنم چیزی بیشتر از نژادپرستی و تبعیض دستگیرم نمی شود .
اکنون صدها نفر از کاربران فیس بوک در صفحه ای که در این خصوص ایجاد شده خشم خود را از این موضوع ابراز می کنند وقول به تظاهرات در مقابل رستوران در روز شنبه می دهد .
همچنین بسیاری از افراد طوماری انلاین، علیه این رستوران دار نژادپرست آمریکایی امضا کرده اند.
توهین خیلی بده! متاسفانه ازین نژاد پرستی ها تو ایران هم زیاده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
زیاد فکرتون درگیر این موضوع نکنین. مگه اینقدر تو کشور ما آمریکا تف و لعنت میشه و انواع اقسام بدو بیراهها نثارش میشه کسی از اونور اعتراض کرده؟ هر سلامی یک علیکی داره.
دوستان حواستون به پستا باشه با دینامیت دم در وایسادم
حیف سیگارم روترک کردم وگرنه ازت آتیش میخواستم
دوستان چرا امریکا و ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توی همین کشور مثلا خوب خودمون مردم ما با اقوام مختلف باهم مشکل دارن و...... ما با قومیتهای مختلف خودمو درگیریم و هریک خودش رو برتر از اون یکی میدونه این نژاد پرستی نیست؟؟؟؟ یه سوال کدوم یکی از شما از حضور افغانیها توی کشور ناراضی نیستید؟؟؟؟ خدائیش راست بگید
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
soheyla
توهین و نژاد پرستی یک رستوران دار آمریکایی علیه ایرانیان
پوستری توهین آمیز بر روی دیوار یک رستوران باعث خشم بسیاری از افراد در آمریکا شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
به گزارش انتخاب به نقل از میل آن لاین این پوستر در رستوران باربیكیو در شهر "کتی" در تگزاس آمریکا بر روی دیوار گذاشته شده است. در این تصویر، مردانی مسلح که یک ایرانی اعدام شده را احاطه کرده اند، نشان داده می شود.
در زیر این پوستر نوشته شده است: بیایید بازی کابویی ها و ایرانی ها را بکنیم.
در این پوستر توهین آمیز، یکی از افراد لباسی پوشیده است که بر روی آن نوشته است: ایرانی ها مزخرف هستند.
با وجود اعتراض به نژادپرستی این رستوران دار و تهدید به تظاهرات در روز شنبه، این فرد از برداشتن این پوستر خودداری کرده است.
جان نانمچر، صاحب رستوران می گوید: اینجا امریکاست. اگر انها اینجا شاد نیستند پس به کشور خودشان برگردند. وی می افزاید: این انتخاب من است که این پوستر را به دیوار بزنم. من این پوستر را برنمی دارم .
فردی عکس این پوستر را گرفته و آن بر روی فیس بوک قرار داده است .
گروهی در فبس بوک به نام "نژادپرستی رستوران نانمچر علیه ایرانیان" ایجاد شده است.
ایمان وفای، شوهر کسی که این عکس را در فیس بوک قرار داده، با صاحب رستوران گفتگویی کرده است .
وی می گوید: به صاحب رستوران گفتم، اکنون سال 2011 است. وقتی به این پوستر نگاه می کنم چیزی بیشتر از نژادپرستی و تبعیض دستگیرم نمی شود .
اکنون صدها نفر از کاربران فیس بوک در صفحه ای که در این خصوص ایجاد شده خشم خود را از این موضوع ابراز می کنند وقول به تظاهرات در مقابل رستوران در روز شنبه می دهد .
همچنین بسیاری از افراد طوماری انلاین، علیه این رستوران دار نژادپرست آمریکایی امضا کرده اند.
aac198000
این مطلب را جایی خوندم ولی برام اون آقایی است که دارن دار میزنند سواله که بیشتر شبیه اعراب تا ایرانیها؟؟؟
Holtek
The one
حالا اگه عرب بود هيچ اشكالي نداشت؟
تجربه به من ثابت كرده كه نژادپرستها بيشترين عقده ي حقارت رو در تمام جوامع دارند!
مرسي سهيلا جان
gilas
دوستان حواستون به پستا باشه با دینامیت دم در وایسادم
نخبه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
این جنگ بین حکومتها است نه ملتها.......اون فرد ایرانی یا هر چی نمادی از حکومت ایرانه و..
البته این نظر منه
دلشاد
mojde
پری سا
levrone
مگه اینقدر تو کشور ما آمریکا تف و لعنت میشه و انواع اقسام بدو بیراهها نثارش میشه کسی از اونور اعتراض کرده؟
هر سلامی یک علیکی داره.
نازدونه
Mahboob
(محبوب امروز اعصاب مصاب نداره . اول تاپیک زندان قذافی بعدم این ... یکی منو بگیره
Life Dream
چیزی که عوض داره گله نداره
آدم كه هندونه ميخوره پاي لرزشم ميشينه
هر عملي عكس العملي داره!
هر سلامي هم كه آق بهروز فرمودن: عليكي داره!
پس زياد ناراحت نشيد اون فقط يه نفري فش داده ولي ما مليوني فششون ميديم!!
maryamlondon1
حالا برید پرچم امریکا را اتش بزنید
boof divoone
حیف سیگارم روترک کردم وگرنه ازت آتیش میخواستم
دوستان چرا امریکا و ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی همین کشور مثلا خوب خودمون مردم ما با اقوام مختلف باهم مشکل دارن و......
ما با قومیتهای مختلف خودمو درگیریم و هریک خودش رو برتر از اون یکی میدونه این نژاد پرستی نیست؟؟؟؟
یه سوال کدوم یکی از شما از حضور افغانیها توی کشور ناراضی نیستید؟؟؟؟
خدائیش راست بگید
هاچو هاچو
الهام
بيشتر خودشو رستورانشو خراب ميكنه
يانگي بي مخ
KuRoSh
اگر از نظر قانونی باشه من مشکلی ندارم
ولی اگر مردم حال بیشتر ناراضی هستند برای این هست که به طور قاچاق وارد ایران شدن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→