ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
روی نفت زندگی میکنیم اینه...(گزارش تصویری)
aac198000
ساری- خبرگزاری مهر: مدرسه چند پایه روستای کوهستانی چمه بن از توابع شهرستان آمل با مشکل عدم استحکام بنا ، کمبود سوخت و وسایل گرمایشی مناسب دست و پنجه نرم می کند.
gilas
ماهی
شمالی ها که پولدارن.پس پول این برنج لامصب کیلویی 14000 تومن کجا میره؟
دلشاد
METALLICA
نمایش یا پنهان متن
باعث تاسفه واقعابه قول شاهین نجفی :
سر سفره مون به جای نفت چیز اومد !!!!
METALLICA
به قول شاهین نجفی :
سر سفره مون به جای نفت چیز اومد !!!!
baron jon
ژنرال
تو جیب دلال!
شالیکار بیچاره با اون سختی برنج تولید میکنه، سودش رو دلال میزنه به جیب...
مردم بیچاره هم به قیمت بالاف برنج میخرن.. یه عده هم که اصولا نمیتونن برنج بخرن البته!
Life Dream
تازه گاز هم داريم!
چي ميشه گفت، دنياي كثيفي داريم
maryamlondon1
SaMaN TaJ
هاچو هاچو
malakeh
الهام
سرافكندگي بزرگيه واسه اين مملكت
aac198000
soheyla
سلام و سپاس
مدتها تو اینجور مدارس بودم . یه مدتی ام که دوستم مریض بود به دانش آموزاش درس دادم
چه حالی داشت .
شبای سرد با بخاری نفتی و سیب زمینیائی که روی بخاری داشتن میپختن و من و دوستم بودیم و آهنگای هایده و یه حیاط بزرگ پر از برف .
پشت نرده های حیاط گرگا زوزه میکشیدن و از دور خونه های روستائی دیده میشدن که از سقف هرکدوم بخار بلند میشد . مثل تو فیلما .
هربار آب میخواستیم باید یخ چاه و میکشیدیم و کلی یخ میکردیم تا آب بکشیم . وقتی میومدیم تو اتاق مدرسه اینقدر سردمون میشد که دیگه دستا و پاهامون و احساس نمیکردیم .
با اینکه اینجور مدرسه ها خیلی کوچیک و بدون امکانات هستن ولی خییلی با صفا میشن . بهترین خاطرات من از از دوران جوونیم از این مدرسه ها و بچه های روستاست .
ای روزگار . این تاپیک من و به سالها پیش برد...
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→